Friskis..

Tro det eller ej,men denna honan var uppe tidigt imorse för att gå en rask promenad med Linda i Bruces skog.Vi träffades klockan 7,00 och spatserade sen iväg och snabbt gick det vill jag lova!
Sen åkte jag hem åt havregrynsgröt och sen bar det iväg igen med Izabelle till BVC.Hon fick 3månaders vaccinationen idag,hon var helt otroligt duktig bara gnydde till sen var det bra igen. Gissa om lillsnuttisen hade gått upp i vikt då,hon väger nu 7520g(!) hon har gått upp 1200g på en månad och växt 4cm,nu är hon 65,5cm..
Usch vad snabbt det går..


Det har varit en helt underbar dag idag!Tillbringade den längsta tiden utomhus.Först var vi ute och gick med Frida och Julia.När vi kom hem höll Fredrik och hans bror på med att byta till sommardäck på bilen,så då stannade vi ute för att titta på.Sen stack Fredrik upp och bytade om sen gick vi en lååång runda,skönt!Vi passade på att se om Mathilda var ute och lekte vilket hon var så vi "lånade" henne och gick för att köpa vars en glass,mumsigt!

Kommentarer
Postat av: Brorsan

Ja det går snabbt när barnet har en mamma som kan fidra henne med supermjölk. Sen är det alltid så att känner barnet sig tryggt så kan den växa lättare och ta till sig all näring. Hoppas allt e bra och att ni 3 kommer finnas för varandra länge.
Fin sida syrran.
Ha det!!

2007-03-27 @ 21:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0