BVC

Idag har vi varit på Bvc,Izabelles 5månaders(!) kontroll och andra vaccination..
Här är hennes tillväxt sen 070425:
Vikt: 9300g ökning med 900g
Längd:  67,5cm vuxit 3cm
Huvudomfång: 44cm ökning med 1cm
Vaccinationen gick jättebra hon sa inte ett ljud..
Vi fick lite Miniderm utskrivet till henne för hon är lite torr,så hon ska smörjas två gånger dagligen med den..

När vi ändå var samlade i bilen allihop passade vi på att köra ut till City Gross för att "storhandla".Riktigt mycket folk och duktigt lite kött..

När vi kom hem låg det ett brev från Region skåne.
När Izabelle föddes hade vi bestämt oss för att vara med i en studie som kallas Teddy.Den går ut på att de tar prover från navlesträngen vid födseln sen testar dem det för att se om barnet löper ökad risk för typ 1 Diabetes...Brevet vi fick hem innehöll resultatet,det visade att hon inte löper en ökad risk för ärftlig typ 1 diabetes.Så det var ju jätteskönt!!

Vad händer annars idag då?Nja,vi vet inte riktigt.Fredrik ska hämta Mathilda vid 17-tiden,sen blir det väl lite mat och sen händer nog inte mycket mer idag.Mathilda brukar vara trött och somna tidigt på fredagar,vilket är fullt förståeligt,en hel dagisvecka har ju gott och många andra aktiviteter har genomförts.Det vet man ju bara själv hur trött man är efter en veckas arbete..he he..

♥ Laddar upp inför en kulig helg ♥

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Var ska detta sluta!! Du måste ha extremt kraftig mjölk till "lilla" Lillan.Huvudsaken att hon är frisk och pigg och röstresurser har hon ju oxå...../Kram från mormor Kerstin till vår lilla söta goa Iza

2007-05-25 @ 23:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0