Vina

Vilken perfekt dag jag hade igår!
Först var jag och Izabelle och träffade mammorna och bebbarna i föräldragruppen där vi pratade om sömn och mat,mycket intressant!
Efter det så plockade vi upp min älskade darling och så åkte vi till Linda.Där åt vi lite macka och bara mös lite.Efter ett par timmar körde vi till systemet för att köpa litta vin.Vi bestämde oss för att bland annat prova ett äpplevin som hade smak av kanel och vanilj.
Vi körde vidare hem till oss,det var dax att äta litta middag innan darlingen skulle spela fotboll.Vi åt årets första färskpotatis,sååå gott!!
Till maten var vi ju tvugna att prova äppelvinet varmt,mmm,smakade som om man tagit en äppelkaka med kanel och vaniljsås och tryckt i en flaska...
Darlingen stack till fotbollen,vi fortsatte smutta lite på vinet.När det började närma sig matchstart gjorde vi oss i ordning för att traska ner till planen,vilken härlig promenad,by the way..
Matchen slutade 2-2 trots en massa felaktiga domarbeslut,stackars pågarna de var värda att vinna!
Jaja,sen bar det av hemåt igen,lillsnäckisen fick lite mat sen somnade hon och vi kunde fortsätta vårt vindrickande.Fy tusan vad gott det var,hade glömt efter 1,5år,hur avslappnande det är att dricka vin och umgås.

image45

Tack för en helt underbar dag och kväll Linda!!!!

♥ Red,red wine,makes me forgett ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0