Nä vet ni vad..

Min lilla miniälskling har aldrig varit intresserad av nappar.MEN nu medans jag satt här hittade hon en napp och somnade i mitt knä..Otroligt men sant..
Så varför inte passa på att hålla lite kväll ensam framför tvn,vilket var väldigt längesedan sist..?!
Så:
image361

Helgen över

Då var det söndag kväll och ännu en jobbehelg går mot sitt slut,fy fan va skönt!Tyvärr är jag ju inte ledig imorgon heller,j-la pisseschema man har fått.Det blir till att söka ett nytt jobb!!                                         
Hur som helst så sitter jag och gosen här ensamma,men det gör absolut ingenting!Vi har lekt på rummet myst på golvet och tittat på tv tillsammans,det har faktiskt varit mysigt och för första kvällen på länge så har hon inte varit gnällig alls,kanon!
Men hennes näsa fortsätter att rinna,stackarn!Jaja,det blir väl snart bra hoppas jag!
Imorgon jobbar jag 7-14 sen hem och mysa med la familia,undrar just när vi ska storhandla,hmm..

Nu har busen lekt en stund för sig själv men börjar bli lite otålig.Så vi ska fortsätta mysa.Ha en fortsatt trevlig kväll alla!
Förresten,måste ju berätta om igår kväll.Jag var ju och bowlade,hur kul var inte det då,det görs alldeles för sällan tycker jag!Men som jag sagt innan:rännorna är mina bästa vänner,kvittar hur lång tid det går mellan bowlingtillfällena,så finns dem ändå där för mig.Ni är alltid att lita på,härligt..NOT!
Ett annat spel som gosen tycks gilla:

image357

image358

image359

Fast igen

Japp då sitter man fast här på jobbet igen..Jaja,man ska vara glad för att man har ett fast jobb på 100%,men ibland glömmer man vad man ska vara tacksam för här i livet!
Var inte så lite trött när klockan ringde imorse.Izabelle har varit helt ok inatt men min kropp är nog välsigt inställd på att vakna många gånger på nätterna så det går av bara farten.Har nog vaknat 6 gånger inatt och sett/hört mina älsklingar sova gott!
Idag slutar jag 14,00 kan man tänka sig..!Såå skönt att slippa gå till 16,00 alltid..
Ikväll bär det av till Olympia bowling där ska jag träffa mina arbetskamrater för att först bekanta oss med rännorna och sedan för att äta en bit mat och umgås.Vissa av oss kommer fortsätta kvällen på stada men den vekling och tröttis man är så åker jag hem efter middagen.Dels för att jag är trött men också för att jag börjar jobba 7,00 imorgon bitti..
Ser framemot en trevlig kväll i Strikens tecken..

Nu kallar jobbet hörs sen..

Hemma

Sådär ja,ännu en arbetsdag avklarad nu är jag hemma i hemmets trygga vrå igen..Älsklingen tittar på fotboll det är ju Barcelona så då tänkte jag att jag kunde sitta här en stund ju...Lillbusen sover skönt i sin säng..

Har kikat runt lite på olika bloggar och det är ju alltid intressant..Säger inte mer om det så har jag ingenting sagt..Kul att det är så många som bloggar i alla fall.
Inte idag men senast jag satt och bloggade på jobbet kom min chef och frågade vad jag sysslade med..Svarade ärligt "jag bloggar",fick till svar: Nämen vad trevligt,hur gör man,har inte riktigt satt mig in i det,och vad skriver man om då?" Så jag berättade vad jag skriver om och vad andra skriver om etc. Ha ha,ja lite intresserad var hon allt..

Ska nog ta och avsluta det här för idag....
image356

NATTI NATTI
SOV GOTT MINA VÄNNER!


Jobbekväll

Oj oj oj,igår var jag helt övertygad om att jag skulle jobba 7-16 idag,men det visade sig att så var det ju inte utan idag jobbar jag 14-23,så nu sitter jag här på jobbet och väntar på att det är dags att ut och jobba igen så man kan komma hem någongång..
Tycker att eftermiddagen/kvällen har flutit på rätt så bra,peppar peppar..
I förmiddags var det inte mycket med mig,känner att infektionen inte riktigt vill släppa taget om min kropp..Men det gör den väl förr eller senare..
Där hemma börjar älsklingen bli dålig känner lite ont i halsen,undrar om det kan vara så att jag smittat honom,hmmm..

Imorgon är jag ledig,var hälsad du lediga dag,he he..Ska bli skönt i alla fall!

Förresten måste bara berätta,Izabelle kan stå helt själv utan något som helst stöd en ganska lång stund nu,men hon vågar/kan inte ta något steg utan att hålla i sig i någonting.Men det är ju kanonkul ändå,när hon står där och gör allt för att hålla balansen vår lilla gosunge!

Nä nu får jag kanske förbereda mig inför 2:a kvällsrundan,ha en fortsatt trevlig kväll på er alla där ute i vimlet!

Lekplats

När vi hade min bror och Moa på besök var vi ju på Maria Park och tittade in en runda på lekplatsen.Det togs en massa bilder men de blev inte vidare bra.Men 2 stycken har jag lyckats sålla ut.Synd bara att de bilderna med båda kusinerna på inte blev bra..

image354
Men det var ju kul att gunga i alla fall..

image355
Yuiiiiiii.....

Blev väldigt besviken på lekplatsen,var det inte denna som skulle vara Helsingborgs största?Mycket tråkig var den i alla fall då är den vi har precis här utanför på F-Dal roligare!!

Nä nu ska ni få höra

Det här är helt otroligt nicigt!
Jag var runt och tittade lite på mina medbloggare och helt plötsligt där var den,tävlingen som är som gjuten just för mig och mitt chokladberoende..
Tävlingen hittar du hos Junitjej och går ut på att du skriver några rader om själva tävlingen i din blogg och sedan länkar till Junitjej.Och då har man chans att vinna choklad från Chokladogram..
Glöm inte att lägga en kommentar hos Junitjej så att hon vet att ni deltar...
Härligt,fram för fler sådana tävlingar!

Hej hopp!

Vilken dag det har varit,det har gått i ett..Jaja,mycket motion i alla fall..
Sitter fortfarande på jobbet slutar ju inte förrän 16,00 men nu är snart denna jobbedagen över..
När jag kommer hem tror jag att det vankas lite mat sen ska nog älsklingen ut och springa i pålsjö idag och då tänkte jag passa på att ta gosen med och gå en runda i skogen där..Det är ju så fint väder idag.
Svårt att klä sig rätt i dessa väderomslag,imorse när jag körde hemifrån 6,30 så var det ganska kyligt ute men som sagt nu är det ju varmt och gottigt!Sol sköna sol!

Nä nu har jag en del att rapportera vidare till mina kära kollegor,så ni får ursäkta mig..

Slut

Nu är jag helt slut,ögonlocken är tunga vill jag lova,men jag tycker nog att det är lite tidigt att lägga sig..

Min käre bror och Moa kom på beök som sagt.Vad härligt att se Moa spatsera runt!Tog en del bilder,lägger in dem en annan dag orkar inte nu..
När älsklingen stack till fotbolen vid 17-tiden följde jag och gosen med.Brorsan och Moa tog sin bil och hängde på.Och medans älsklingen spelade gick jag och Tony runt på Maria Park med våra barnvagnar,så nicie!!
När klockan blev 18,40 började jag bli lite trött på det området så vi satte oss och tittade på när grabbsen spelade fussball..
Sen körde Tony på sitt håll och denna familjen på vårt håll!Vilken kanondag!

Nä hörre ni nu ska jag ut och göra min darling sällskap,vi ska titta på La Liga,Real Madrid spelar jue..
Hoppas man kan soav ordentligt inatt,ska ju upp och jobba imorgonbitti..Jaja..

image353

Kuligt

Ringde min kära bror för att höra hur dem har det!Moa är lite förkyld precis som Izabelle,stackars små!
Men hur som helst så kom vi fram till att Tony och Moa skulle komma och hälsa på idag,ska bli kul det var inte så längesedan man såg dem men det var ju bara i förbi farten,så det ska bli kul att kunna umgås lite!Se när Moa går runt i lägenheten,så spännande.
Har jag berättat att efter Moa var här för några gånger sedan så såg Izabelle hur Moa reste sig mot saker och ting och det var då hon också började resa sig..
Nu kryper Izabelle med världens fart och går där hon har möjlighet att hålla sig någonstans..
Kanske hon släpper om hon ser Moa gå obehindrat?
Nja,kanske lite tidigt ändå..
Lägger in lite bildbevis på Moa sen..
Puss och kram så länge!

Linda vs Monchichi

Kommer ni ihåg det lilla trollet Monchichi.Jag har inte ägnat en tanke på det lilla söta trollet på flera år,men så igår fick vi en liten flashback..

   

När vi först kom till Linda så roade vi oss med att ta ur hennes flätor och här har ni resultatski.

image352







Ny pyjamas

Vår lilla gosegos har fått en ny pyjamas.
Först måste jag bara berätta att jag verkligen hatar dödskallar på kläder till barn framförallt flickor!
MEN,nu har vi hittat en pyjamas som har väldigt förmildrade dödskallar som motiv.Denna sortens dödskallar är helt ok för min del,jag skulle till och med kunna säga att dem är söta..
Nog snackat om det,men nu vet ni var jag står i dödskallefrågan..
image349
Visst är pyjamasen ok?

Friskad

Jahapp,då var denna helgen så gott som över.Jag har ringt till jobbet och friskat mig så det innebär jobb 7-16 imorgon..Egentligen känner jag mig inte helt hundra men det blir säkert bra!Har väl egentligen inte gjort något för att det ska bli bra heller..

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll hos Lindagumz!Vi drack och åt gott.Vi spelade till och med spel,ja vi hade en kanonkväll.Vi sov där eftersom det vi drack inte tillät oss att köra hem..hehe..
Gosen har varit lite tradig inatt,hennes förkylning vill inte ge med sig riktigt..

Jag fick ett riktigt roligt meddelande igår på mobilen.Min kära Moa har börjat gå!!Wohoo,fy tusan vad roligt!Det är fasters tös det..hmm,jaja...Ska passa på att ringa dem idag för att höra lite mer!Kanonkul!!

Älsklingen håller för tillfället på med maten,det blir kycklinggryta och ris,smaskens.Senare idag ska han iväg på fotboll,så då får jag och gosen kela och mysa lite för oss själva..

Då var det helg..

image348
Vilken härlig dag detta kommer att bli,det känner jag på mig.Jag känner att vindarna håller på att vända och det är ju tacksamt vi kan behöva det nu!Idag har vi en dag som kommer att ägnas åt att mysa med familjen.
Finns det något härligare än livet??
Saknar min daddy lite.Jaja,jag klarar mig!
Den 6 oktober ska vi till Höör,Stenskogen då vankas det lite kalas,nicie.Då träffas vi allihop igen,alltid lika trevligt!

Vad heter det stora akvariet i Helsingör?Hmm,är lite sugen på att åka dit och kika lite..

Lite roligt..

image347
Tycker denna bilden är hur rolig som helst och sååå sann!
Snodde den av Mija

Vilken ros representerar din kärlek?

Lite roligt test..Testa här
Mitt resultat:
Your Love Is Represented By a Pink Rose
You see love as something that should be light, fun, and whimsical.
People fall in love with you easily. And you tend to fall out of love easily!
You express your love through attention and shared experiences. You love people more than they realize.

Härliga morgon!!

Natten har varit ok,Izabelle har vaknat ganska många gånger säkert på grund av att hennes näsa är täppt..
Vi gick upp tidigt jag och busen.Först fick hon lite välling sen var det i badet..Sen satte jag på henne en badrock:
image345
Liite sööt i sin badrock som hon fick av mina kära arbetskollegor..

Om en liten stund ska vi åka till Härliga hem i Hyllinge,där ska vi möta upp Lindagumz och sen gå och strosa litta.Efter H-M blir det en LITEN runda på Familia.Vi är ju trots allt förkylda..Men man blir ju rastlös ändå..
Ha en bra dag på er!
image346

Allt för att reta morfar ha ha...

image342

image344

?

Finns det något bättre än familjen.Vi har olika syn på hur man definierar ordet familj.För mig är det nära och kära som jag bryr mig om och som bryr sig om mig.Ärliga människor som finns i min omgivning och som då givetvis också måste ha ett släktband på ett eller annat vis..Familj är ett stort och fint ord,det bästa som finns!

image341

Brist på annat

Shit vad tradigt det är att vara sjuk,man varken kan eller orkar göra någonting.Jag har vilat i princip hela dagen och nu börjar jag känna mig lite rastlös..
Har rotat lite bland bilderna på datorn och hittade denna:

image339

Tja,vad kan man säga.Behöver man säga något?
image340

Fick svar...

...på min fråga om varför jag är såå trött om dagarna.Har antagligen haft en infektion i kroppen ett tag och nu har den brutit ut,ordentligt!Har så jävulskt ont i halsen och huvudet.Jag envisades med att åka hem till Linda gumz igår "för jag var inte sjuk minsann".Väl hos Linda såg hon direkt att jag hade feber och mycket riktigt 39,1..
Idag har jag sjukat mig från jobbet,tänkte bli hemma imorgon också så jag har en liten chans att bli frisk.
Lillgosen är också dålig här.Hon har haft feber till och från ett par dagar men jag har trott och tror fortfarande att det beror på de första tänderna som nu har brutit igenom och är sylvassa.Men hon har även åkt på en förkylning,näsan rinner och hon får knappt luft emellanåt,stackars liten!
Nog om detta!
Denna dag kommer att gå åt till att kurera mig och busen,så jag har inte mycket mer att berätta.
image338

En dag på jobbet

Jaha då har man tillbringat ännu ett par dagar på jobbet.Helgen har flytit på bra.
Igår hade barnen en heldag med deras farmor eftersom jag jobbade och älsklingen hade fotbollsturnering.
Barnen och Susann hade varit på cirkus och hade haft en super trevlig dag tillsammans vad roligt!Tack för hjälpen den här gången Susann!Izabelle hade suttit och skrattat hela tiden,Mathilda åt popcorn och sockervadd..Så de var säkerligen nöjda med dagen!Trötta var dem i alla fall..

Tyvärr blev båda mina hudvårdklasser inställda den här helgen men nya tillfällen är redan bokade så det känns ändå ok!

Just nu så väntar jag på att få gå hem,är så fruktansvärt trött idag.Förstår inte var min ork har tagit vägen.Mitt huvud dunkar,usch vilken jobbig huvudvärk.Men men det går snart över.Ska hem och passa på att mysa med familjen.
Imorgon börjar jag inte jobba förrän 14,00 men dess värre jobbar jag till 23,00,tradigt att missa hela kvällen med gosisarna men så är det ju!

Det var allt för den här gången..

Grått och trist

Då var vi tillbaka i stada efter en tripp till Osbyholm.Vi körde igår efter jag slutat jobba.Lillbusen har feber och är inte riktigt lika pigg som vanligt,förklaringen är att hon fått sin första tand..Tänk vad mycket det händer nu.Roligt som bara den är det i alla fall.     

Just nu är älsklingen och hämtar Mathilda,sen är det tvätta och fixa som gäller.För sen ska i alla fall jag hålla kväll eftersom jag börjar 7,00 imorgon..

Finns det något härligare?

Idag när jag kom hem från jobbet,riktigt trött och sliten,så möttes jag med ett sååå mysigt leende från lillgosen.Och all trötthet försvann ur kroppen,det är verkligen härligt att komma hem efter en hel dag och bli bemött så!!

Idag har vi Jocke på besök,trevligt,vi ska äta litta och sånt annars finns det nog inga planer för resten av denna dagen..
Imorgon är det jobb igen 7-16 lite tröttsamt.Sen är jag ledig fredag men jobbar igen lördag och även söndag...uschi buschi...

Nä nu är det dinnertime!

Jaja vilken helg

Har varit en busy-helg.Lördagen spenderade vi på vårt vis.Igår,var vi först i Bruces skog,gick en runda och sen satte vi oss för att fika,mmm!
Sen åkte jag och gosen med Lindagumz till Strövelstorp för att se Förslöv-Strövelstorp spela innebandymatch,Lindas bror och hans girlie följde också med!Grabbsen stack iväg och tränade fussball.
Efter innebandyn gick vi allihop hem till Linda där Jocke och min älskling mötte upp oss lite senare.
Vi grillade och gjorde egna potatisklyftor.kanongott var det!Vilken härlig dag och riktigt trevlig kväll vi hade!Härligt sällskap!!

Vi var hemma relativt tidigt,23,30,för jag skulle ju tyvärr upp och jobba idag,började 7,00..
Efter en jobbig natt med lite sömn delvis pga gosen så bar det av till jobbet imorse,jobbade till 16,00 sen hem och gosa med familjen.Och nu har vi precis ätit en smarrig middag!
Nu ska vi hålla kväll så Goodnight sweethearts!

Smaskens!

image336
Ännu en bild på en bananätande buse..

End of this day

Nä nu ska jag passa på att gosa lite med min älskling.Sen är det nog dags att nanna kudden så jag säger:


image332image333image334image334image335

Inte bra..0-0

Sverige:image329  Danmark: image329

Kanske inte det resultat som jag trodde eller hoppades på,men så är det ju ibland!

Som Simpsond hade sagt:
image330image329image331!!

Höga förväntningar

Nu,äntligen har spänningarna i min kropp efter ett hårt och jobbigt beslut gått över och jag kan slappna av igen,såå skönt!
Men nu börjar förväntningarna och en annan sorts spänning hopa sig:

image326

image327

image328
HEJA SVERIGE!

Förresten..

Här kommer en mysig bild från MCDonalds i Hässleholm:

image325

Dagen D

image324

Nu har jag jobbat 3 kvällar i rad mellan 14,00 och 23,00..Lite tröttsamt!

Idag är jag så äntligen ledig.Men det har varit en riktigt jobbig dag hittills,hoppas det går över snart!Men jaja,det blir ju bra!

Annars finns inga planer för idag och skönt är det tycker jag.Givetvis ska landskampen Sverige-Danmark ses av denna familjen!!
Man kan ju hoppas att de danska supportrarna kan hålla sig på läktaren den här gången...

Egentligen har jag inte så mycket mer att berätta så Bye for now!
image324

Kkkkära nån då..

Sådär ja,har precis klivit ut ur duschen så skönt!Nu har jag jobbat 3 dagar i rad och gnällig som jag är så måste jag säga att det känns i hela kroppen!Men nu är jag ledig imorgon,ja ledig och ledig måste in på möte..givetvis på min enda lediga dag..Men jag slipper alla trappor i alla fall..
Lilla gosen sover för tillfället,så härligt det är att komma hem till henne och min stora gos efter en hel dag på jobbet!Så mysigt!Älskar er såå mycket!

Mitt kära MK fortsätter i bara farten,roligt är det!Du ska nog få dig en knäpp på näsan min kära pappa ; ) ha ha

Älsklingen är nere i tvättstugan för att fixa det sista med tvätten,sen ska vi köra till våra älskade vänner i Strövelstorp.Var ett tag sedan jag träffade Lindagumz nu så det ska bli trevligt!Undrar om vi kanske ska köpa med oss  något gott??

Nä nu ska jag göra mig iordning..See Ya..


♥ Det finns vissa tunga beslut som man helst inte vill fatta,men man är så illa tvungen,jobbigt! ♥

Igång

Så ja första riktiga arbetsdagen är i full gång.Började redan 06,45 imorse,lagom trött när jag gick upp..

Men jag tycker att det fungerar ganska bra idag trots att jag varit borta i 10månader.De flesta koder och dylikt sitter som fast klistrat i hjärnan..

Just nu har jag middag och sen ska jag ut för att göra eftermiddagstillsyner.
Saknar mina älsklingar idag..Men jag vet att dem har det bra,så jag får bita ihop till jag träffar dem efter 16,00..Älsklingen ringde innan då satt Mathilda i badet och Izabelle i älsklingens knä nyss upptagen från badet...Naaaww,min kära familj!

Nä nu får jag väl kanske ta och äta lite..

Later.. *PUSS*

RSS 2.0