Då var det snart helg...

...och ny månad också för den delen..

Idag har vi fredag,jobbar som vanligt 7,00-16,00,detta är min 9:nde dag i rad,jag ska be och få tala om att denna damen är väldigt trött!Jag vet inte om jag nårgonsin kommer vänja mig vid att stiga upp 05,00 om morgonarna?
Jaja,nog om det.

Imrogon ska vi åka till min daddy och Kerstin,fast det visste ni ju redan..Varje år sedan min mamma avled år 2003 så har vi samlats på allhelgona för att äta lite middag samt gå på kyrkogården.Mysig tradition!Denna helgen är faktiskt lika viktig för mig som julen är.En helg att träffas på och umgås.Härligt!

Från en sak till en helt annan:
Var f-n tog snön vägen?
Jag håller med Hille om att jag har hellre snö än sånt här pissväder!
Tur vi har torkskåp på här på jobbet så man åtminstonde kan hänga in jackan mellan turerna,inte för att det hjälper mot dyngsura byxor och strumpor..men ändå,man får ju en torr jacka i alla fall.

Ikväll skulle jag vilja göra något,men vet i tusan vad det skulle vara.Men jag känner att om jag skulle doppa rumpan i soffan så lär jag inte komma upp därifrån..Ska väl kunna komma på någonting..!


Ensam

Då har jag lite egentid.Gosen sover och älsklingen är och spelar fotboll..
Ska man göra nu då?Har duschat,har fixat med maten till jobbet imorgon,har pratat med daddy i telefon..Hmm,ja nu sitter jag här.Tänkte faktiskt ta tillfället i akt och sätta mig i soffan och titta på tv..helt ostörd..
Men palla se Efterlyst,hoppas det finns något annat kuligare att titta på.

Läste förresten att videobutilen som ligger i det området som jag rör mig i på kvällarna när jag jobbat,blev rånad igårkväll.Jag känner inte ägarna personligen men jag vet vem dem är och har träffat dem "privat" så att säga,usch jag lider med alla som blivit utsatta för rån,man kan ju verkligen bli "skadad" för livet..
Helt sjukt vad mycket rån,inbrott etc som genomförs nu för tiden..Flera av våra vårdtagare har blivit utsatta,tänk er gamla människor som är i princip helt försvarslösa.Vilken värld vi lever i..!Och tänk att i denna världen ska vår buse växa upp i,hmm ganska skrämmande tanke.Man blir mörkrädd..

Är du/ni mörkrädda?

Väderprognos

Ojsan hoppsan,se här vad jag hittade..

Så jobbigt,inte redan.Usch,måste ut och handla till busen..

Skamligt

Tänk att få ett sånt här beslut på ett sådant sätt..
Klicka här

Fy fan vad skamligt,vilken chock man hade fått..Nu är jag riktigt glad för att jag jobbar inom kommunen och därför har ett visst skydd..Halleluja!

Mörker

Jaha då var man på jobbet igen,det känns nästan som att man bor här..
Jobbade igår också,men då hade vi en relativt lugn dag så det är ju ok,hoppas vi får det idag med.
Det behövs massor av vikarier här så ni USK:or där ute som skulle vilja jobba extra i hemvården hör av er..

Både jag och darlingen jobbar mycket nu,tyvärr innebär det långa dagar för gosen på dagis,men så får det vara.Och hon trivs ju bra där,men ändå..

Jag vet inte vad som hänt,om det är den mörka tiden eller vad det är,men jag känner mig trött alltid.Ska bli skönt att vara ledig i helgen,får se om jag kan piggna till då.Det är ju faktiskt allhelgonahelg och som traditionen är så ska vi till Höör och "hälsa på" mamma.Brukar lägga en krans och tända några ljus,sen på kvällen när mörkret har fallit går vi en låång runda på kyrkogården som då är upplyst med marschaller och diverse ljus som står tända vid gravstenarna.Det är riktigt mysigt!

Nä nu ska jag ta och äta lite frukost,brukar göra det när jag har kommit till jobbet,för det är för tidigt att äta hemma innan man sticker iväg..

Ha en underbar dag!

Stressattack

När jag kom hem igårkväll var jag helt slut,men kvällen på jobbet gick kanonbra!
När jag la mig i sängen var jag bara tvungen att pussa på mina älsklingar,hade ju inte träffat dem på hela dagen *Saknar*.
Jaja,natten gick fort och det var dags att stiga upp,åt lite frukost och satte mig i soffan för att slappa lite bara.Men då ringer darlingens telefon,jobbet som undrade om han ville köra till Göteborg,jo det ville han ju så klart!
Så han hoppade in i duschen,jag gjorde iordning mig och busen så att vi sedan kunde köra darlingen till jobbet.Stressigt blev det men det gick bra.
Nu har jag och gosen handlat lite,hon tittar på My Little Pony och jag sitter här..

Vid 13,30 ska jag lämna henne på dagis för jag ska på handledning.Och imorgon är det jobb som vanligt 7,00-16,00.

Får gå och pussa på min miniälskling nu..Ses!

Ohoj..

Som det har regnat hela dagen idag.Mina fötter är plaskvåta,men vad gör det om hundra år..

Idag skulle jag ha jobbat 7,00-14,00,men jag är fortfarande kvar på jobbet och ska jobba till 23,00(!),det är total katastrof med vikarier på jobbet,ingen som kan jobba.Så jag blev beordrad att stanna,vilket ger 8,5 timmes kvalificerad övertid eller i enklare ordalag 8,5 timmes dubbel betalning + OB-tillägg.Killar dödsskönt i kistan he he he..
Hoppas nu att det blir en lugn kväll bara,känner att jag börjar bli lite hungrig,har inte ätit sen 11,00 och har inte rast förrän 19,00..

Tråkigast av allt är att jag inte får träffa familjen på hela dagen,men men det kommer ju fler dagar.Imorgon börjar jag inte förrän 14,00 så gosen får jag i alla fall träffa.Vad gäller älsklingen så återstår det att se om han ska jobba eller ej..

Måste ut och arbeta lite nu,
Så ha en fin kväll alla!

Helg igen

Igår när jag slutade,körde jag för att hämta "The Devil" på dagis he he..

När vi kom hem,mös vi lite.Sen kom darlingen hem och med sig hade han Jocke och Hille.
Älsklingen ställde sig för att laga middag åt "hela gänget".Det blev lite starkt men det var tusan så gott!Han är duktig min älskling!

Sen bar det av till Kenth och Linda,busen har spenderat natten där eftersom både jag och darlingen skulle jobba ju.
Väl hemma igen så doppade jag bara rumpan i soffan,kände att vi var tvugna att lägga oss eftersom vi skulle upp och jobba tidigt..

Jobbet idag har inte varit en hit,har inte haft någon rast alls förrän nu och nu slutar jag ändå om 30min så nu kan det vara..Fullkomlig kaos.Larm på larm på larm.Vårdtagare som trillat,puls-och blodtryckskontroll hit och dit på grund av illamående,lågt blodsocker på någon vilket kräver en massa extra tillsyner,usch ja vilken morgon,tur att jag ska gå hem nu snart!Helt tom i huvudet nu,ska rapportera över allt nu.

Sen iväg och hämta busen,sen hem och mysa,sen vet jag inget mer..
I alla fall så kommer inte Mathilda till oss idag för Susann ringde och frågade om hon kunde stanna där till imorgon,jahapp så var det med den saken.

Får se om jag tittar in här senare...

Nja..

Bilderna jag tog på busen blev inte direkt 100%-iga men jag har i alla fall 2st som bäst visar hur hon såg ut idag:




Avis

Min älskling jobbar i mina gamla/våra blivande hemtrakter.Härligt att han bekantar sig med gatorna där ju he he he.
Än så länge verkar rundan ha gått väldigt bra,han hittar ju nästan till allt redan..
Och givetvis höll han sin rast hos svärföräldrarna,hmm..lite avis är jag allt,tur att gullungen inte får reda på vara hennes pappa är för hon vill ju också till mormor och morfar!
Tycker det kul att älsklingen har så fin relation till pappa och Kerstin att han kan vara där även när inte jag är med.Min familj är  viktig och därför betyder det mycket för mig att allting fungerar och dessutom perfekt,härlig känsla!

Kom nyss på att det blir en kort mysstund med busen ikväll,för hon ska ju hem till Kenth och Linda,dem ska passa henne över natten och fram till jag slutar imorgon för darlingen ska också jobba.Mathilda är hos farmor och kommer därför inte förrän imorgon..

Nu sitter man här på jobbet,har precis kommit innanför dörrarna,har ju varit ute i regn och rusk idag.Ja,än är det inte slut,ska ut en runda till innan jag slutar,men nu ska jag passa på att hålla lite lunch.

*Bon Appétit*

Höst..

Usch,vilket väder,det regnar och blåser och mörkt är det!

Idag ska dem ha höstmaskerad på dagis,kom utklädda,stod det..
Gissa vad vår lilla älskling fick vara...djävul,men bara idag lovade hon ha ha ha..

Sitter på jobbet nu är alldeles för tidigt på plats men vad tusan ska man göra,ibland går det smidigt på morgonen och andra gånger inte.Izabelle var riktigt trött så hon gjorde´lite motstånd när jag skulle klä henne,hon ville bara kela.Naaw,nog lätt att bli arg på en gosis då..
Jaja,vi kom iväg som vi skulle i alla fall.Skulle ta några bilder tänkte jag innan vi gick hemifrån men det gick absolut inte för sig,gosen är lite trött på paparazzis..he he he..Men jag tog med mig kameran till dagis och tog några bilder om dem inte blev suddiga så sätter jag in dem här ikväll..

Nu ska jag återvända till verkligheten..Bye for now!

Tänka sig

Mitt älskade Malmö FF vann på hemma plan idag över AIK..
Lär dig krypa ,lär dig gå.
Lär dig hata AIK...

Ha ha ha,undrar vad som hänt.

In sickness and in health...
MFF i mitt hjärta!

Mysiga höstbilder

I söndags åkte vi ju till Osbyholm,vi spenderade en del av tiden utomhus,så här kommer några bilder:

Mathilda tyckte det var gott med hallon..


Ibland är det inte lätt att få en bra bild..


Något allvarlig och med mössan på sned..Sessan njuter av sällskapet..

Och så några bilder inomhus:

Izabelle i full färd med att berätta att hon gör ett halsband..


Väldigt fokuserade..


Hej mina vänner

Jag säger bara usch i det här hemska vädret,men vi har väl inget annat att vänta..

Jobbade igår 7,00-16,00
Jobbar idag 7,00-16,00..
Så mycket förändringar på gång på samma gång,tungt.Men det kommer att bli jättebra till slut tror jag!

Ska snart hämta en vårdtagare och köra henne hem,sen ska jag på utbildning en hel timme (!)..
Fy bövelen för detta väder!Tråkigt att jobba när det är så här.Och stackars vårdtagarna sitter "fast" hemma.

Idag ska vi hämta våra strålkastare till bilen som har kommit,skönt så vi kan undgå körförbud på bilen he he he..Yey!

*Marina loggar ut*

Dagen efter

Idag mår vi trots allt bra he he he.
Izabelle såg till att vi vaknade i tid..hmm..
Vi hade bestämt att vi skulle till osbyholm idag för att hälsa på daddy och Kerstin,eller ja egentligen var det för att lämna släpet men att få umgås med dem blir ju en bonus.
Och imorse ringde telefonen,det visade sig att Mathilda ville följa med oss,superkul,det är klart hon skulle ju!!
Så nu är vi här,barnen röjer och de andra fixar maten,idag får vi fläskfilé och potatis med en massa grönsaker,smaskens!
Känner att magen börjar knorra efter lite mat nu..Ska ta och hjälpa till lite kanske..känner mig lite off men jag mår verkligen kanonbra!

Om jag orkar tittar jag in en runda till här när vi kommit hem..Men antagligen inte..
Ha en fortsatt trevlig dag!

*Marina checkar ut*

Uppskattat

Vilken dag jag hade igår.Det var mycket folk som kom och det var hur trevligt som helst.
Vi bjöd på middag och kaka till kaffet sen.
Mycket bus och mycket mingel,härligt sällskap och underbar stämning,detta gjorde min dag minnesvärd!!
Tack alla för att ni kom,älskar att samla så många underbara personer så vi kan umgås tillsammans!

När det närmade sig kväll blev vi lite sugna att ta en runda ner till stada för att spela lite biljard och dricka öl,så snälla fabror Jocke och Hille stannade hos oss för att kunna passa Izabelle!Tack snälla ni!!!
Jag,älsklingen,Kenth och Linda drog ner för att lira,paret Fransson/Sacramento bjöd på en helkväll,tack så hemskt mycket!
Nästa gång får Jocke och Hille också hänga på,för då är tanken att farmor ska passa barnen..He he he!

Än en gång vill jag tacka alla,jag hade en oförglömlig dag/kväll/natt!
Och tack för alla fina presenter!!!
*Puss och Kram*

Yey!

Fick precis ett samtal,min kära sambo.Han har spelat fotboll och frågade om han skulle hämta mig,naaw,jag slipper cykla hem i mörkret..
Thank You!

Snart snart..

Nu börjar klockan sakta men säkert närma sig hemgång..
Dagen har gått i sitt sakta mak men det har varit en helt ok dag.
Älsklingen har jobbat så jag och gosen har fått umgås själv hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen.Men sen blev hon hämtad av farbror Jocke och Hille som skulle passa henne till darlingen slutade.Själv cyklade jag till jobbet och tyvärr måste jag cykla hem efter 23,00 också.Tycker inte om det riktigt,tycker det är lite sent att vistas ute själv och speciellt på dessa områdena..But hey,that´s life..

Nu ska jag ta och dokumentera och rapportera till mina kära kollegor,så detta får bli ett litet Godnatt från mig!Natti!

Vilken dag

Jag har verkligen haft en kanondag idag.
Började 8,30 var på utbildning till 12,00.
Sen körde jag hem till min kära vän Jenny,men vi beslutade oss för att köra ner till stada istället,till slut hamnade vi på Asia Kock och där bjöd Jenny på en utsökt lunchbuffé,tack snälla gumman!
Mitt i alltihop när vi sitter där och äter,ringer min telefon och det är Kenth "Var är du?" Jag berättade och det slutade med att Kenth Linda och min älskling kom förbi för att lämna över presenter och blommor,naaw!
Av Kenth och Linda fick jag ett Übervackert halsband i silver,såå fint!Tack så jättemycket!
Och av min älskade fick jag ett par suveränt fina örhängen i silver samt 7st långa,röda rosor,shit jag blev riktigt rörd!Tack min älskling!
Nu har vi myst lite och busen sover så snart är denna lyckans dag över...
Imorgon är det en ny dag och jobb som vanligt..fast jag har kvällen 15,30-23,00..
Kvällen kommer fortsätta framför tvn det blir Desperate Housewifes!!
På återseénde!


Tjollahopp!

Vi var på bio igår ju,jag,älsklingen,Kenth och Linda.Men det blev inte att vi såg Mirrors utan det blev Eagle eye istället.Den var helt klart sevärd!!
Tack för hjälpen Jocke och Hille!!

Idag då.
Har varit med Linda i Ängelholm,hennes pärla gick rakt igenom besiktningen,härligt!
Sen åkte vi hem till henne och satt och flabbade en hel del.Tack för pratstunden Linda,det får vi ta och göra om!Sen körde hon mig hem och jag cyklade iväg till handledningen.
Det har varit en oerhört givande dag på många sätt,kuligt!

När jag kom hem hade älsklingen hämtat gosen på dagis och "lånat" Mathilda en runda,så det lektes och stojades,sen kom även Jocke,Hille och Liam förbi en runda,huset fullt men det är bara skojigt!

Nu har vi ätit en bit och Mathilda blir hämtad.Så nu återstår mys med familjen!
Ha en fin kväll alla!

Tröttis

och gnällis..
Fast idag är det bättre,idag är det bara foten son spränger och det kan jag ju stå ut med!
Jobbar som vanligt till 16,00.

Men idag förstår ni ska vi (som jag skrivit i ett tidigare inlägg),lämna Izabelle hos Jocke och Hille,sen ska vi möta upp Kenth och Linda för vi ska gå på bio,undrar om det blev bestämt att vi skulle äta något innan?Hmm,får kolla upp det..
Det var ju hundra år sedan jag var på bio,eller ja det känns som det i alla fall.
Nu vill jag sluta jobba så jag kan komma hem och göra mig iordning,yey!

En längtan

Ni kan aldrig ana vad det är jag längtar efter,vissa av er tar det för givet andra har precis som jag inte fått det på länge..Givetvis så pratar jag om en HEL natts sömn,gaahh vad skönt det hade varit!
En lustig sak var att när klockan ringde imorse så trodde jag att det var darlingens så jag började knuffa på honom för att han skulle vakna och stänga av klockan,ha ha ha men sen slog det mig att han är ledig och att det är jag som ska gå upp..Trött jag blir!

Jaja,sitter på jobbet,ryggen värker,foten dunkar och huvudet spränger.Om jag har en bra dag?Njä,det skulle jag inte säga.Men om det är något jag har lärt mig så är det att man inte ska gnälla för "små"saker..

Usch vilket blähhigt inlägg detta blev..

Ikväll är det fotboll i alla fall Sverige-Portugal,har inga kommentarer till den matchen,eller ja har,har jag väl men jag tänker inte dela med mig av dem..
Nu vill jag bara hem och vara med min familj!

Såja.

...då var det dags igen.
Jag fick gå hem tidigare från jobbet idag,dem ringde från dagis och bad oss hämta ♥miniälsklingen♥.
Hon hade varit riktigt dålig i magen och flera gånger under dagen..
Dem hade ju varit på utflykt till Jordbrodalen idag,dem hade grillat och lekt,naww stackars min lilla älskling.När ska hon få vara frisk?
Hela tiden är det någonting,jag tycker så synd om henne.
Men ja,jag vet att ju fler bakterier och virus dem drabbas av som små desto fler antikroppar bildas och därmed blir också immunförsvaret bättre..

Nu har hon somnat,hon har en aning feber men jag hoppas den kan hålla sig nere,vill helst att hennes kropp ska ta hand om infektionen,inte alvedon.Vi får se när hon vaknar,jag brukar inte låte henne sova så här sent på dagen men va tusan hon är ju sjuk..När jag hämtade henne sprudlade hon av energi och såg hur frisk och kry ut som helst,men nu innan hon somnade var hennes ögon helt blanka och hon hade feberrosor på kinderna..♥-skärande.

Snart födelsedag

Vilket innebär att alla börjar fråga vad jag önskar mig så jag tänkte att jag genom detta inlägget skulle offentliggöra min önskelista:myspace layout codes

* Fred på jorden
*God hälsa åt alla
*Ett fint hus i Höör/Hörby-trakten
Och som mina föräldrar alltid har sagt: En snäll unge...Hmm..

Annars skulle jag kunna tänka mig:
*Pengar,alternativt presentkort så jag kan shoppa kläder.
*Silversmycken,behöver förnya mig lite,halsband,örhänge,armband.
(*Exklusivt till min älskling: En ring på fingret,puss darling)

Jag kan ta mig tusan inte komma på något mer än så här.
Jag har ett så rikt liv annars så jag saknar inte så mycket..

Orolig,jag..näää..

Jag måste säga att jag är ganska trött på tjatet om den stora finanskrisen.
Jag är inte orolig,inte för att jag inte bryr mig utan för att jag inte är den oroliga personen..Om jag varit miljonär eller husägare eller dylikt så kanske jag skulle börja oroa mig..Nu känner jag bara att jag inte vill se en tiding till eller ett nyhetsinslag på tv till om finanskrisen..
Är det USA eller världen som har en finanskris egentligen...?Trötta mig!

Wunderbar

Dagen igår då..
Ja,middagen hos Kenth och Linda var kanonsmarrig,det tackar vi för.Vi bestämde också att vi ska gå på bio på söndag,vi ska se filmen Mirror...*yaiks*

Det finns en sak som irriterar mig riktigt mycket men jag tänker inte ta upp det här för jag är bättre än så,men fan vad det retar mig.
Så där ja,nu blev jag av med lite agg i alla fall,skönt att slippa slösa energi på det för det är väl det du vill,pucko!Men icke sa Nicke,min energi får du inte (längre)..Baahh!

Idag då..
Morgonen flöt på väldans bra,lite trött buse,och mamma också i och för sig,det är inte lätt att gå upp vid 5,00 när man inte är van,jag vänjer mig väl snart.Men som sagt allt gick smidigt jag gjorde mig iordning,väckte busen och gjorde henne iordning,lämnade henne på dagis 6,30 och sen iväg till jobbet.
Min rygg är mycket bättre och morgonarbetet har gått förvånansvärt  bra,skönt!Nu ska jag sitta med nycklarna resten av denna arbetsdagen.Men nu ska jag hålla lite frukost.
Ha en toppenbra dag alla!

Ledighetskommitén:

Namnen på personerna i styrelsen: Marina,Fredrik,Izabelle
He he he.

Som ni säkert har förstått så är vi lediga idag och tar det bara lugnt.

Älskling har bjudit in oss hos Kenth och Linda så det blir till att äta middag där..
Nu fick jag precis matsedeln också..Lövbiff...MMM,det var ett tag sedan!
Nä nu måste jag göra iordning busen,så vi kan begé oss...

Pjuhh

Oj,vilken dag alltså.
Efter jobbet cyklade jag och hämtade busen,sen hem för att äta lite snabbt.
När darlingen kom hem åkte jag iväg på föräldramötet,mycket intressant och kul att gå på dem mötena,man träffar de andra barnens föräldrar och som idag fick vi ju se en film med barnen som huvudrollsinnehavare.Det var riktigt kul att se hur de leker tillsammans och vilken fantasi,för hur man än vrider och vänder på det är det annorlunda att leka på dagis jämfört med hemma.Och oj vad Izabelle pratar och sjunger,även om man inte såg henne hela tiden på filmen så hörde man henne,kul!!
Efter mötet hann jag bara hem,snacka lite med Kenth och Linda som var på besök,sen var det dags för älsklingen att sticka till fotbollen,ja ja det blev några pussar och kramar i hallen typ,he he,det blir ju så vissa dagar,men det gör ju inget för vi har all tid i världen att umgås på!
Busen sover,så nu ska jag sätta mig och slappa vid tv:n,kan behövas efter en sån här dag med många järn i elden och lite sömn..

Ha en fortsatt fin kväll!

Nääää

Fy bövelen vilken natt.
Izabelle ville inte somna förään närmare 22,30 igårkväll,hur normalt är det?
Inte nog med det sen vaknade hon 4,20 imorse och vägrade somna om..
Darlingen körde till jobbet strax efter 5,00.
Jag gjorde iordning mig och busen,lämnade henne på dagis 6,30 och cyklade sedan vidare till jobbet och här sitter jag nu,ska sitta vid datorn hela dagen..Har så kallad nyckelhantering,men för tillfället är det fel i programmet som vi använder så jag passade på att dyka in här he he he..

Ikväll ska jag på föräldramöte,tyvärr kunde inte darlingen följa med denna gången,men så är det ju ibland!Hursomhelst så ska vi få se det som blivit filmat med barnen på dagis,ska bli kul att se hur dem leker.
Fast jag tror inte att busen är med så mycket för hon är ju inte så mycket på dagis,men jag vet att där är en liten snutt med henne i alla fall!

Ska kolla programmet igen,på återseende!

Damn

Vaknade igår med riktigt ont i ryggen,jag har känt att det var på väg ända sedan i onsdags,men igår var det helst sjukt.
Pappa och Kerstin kom hem,älsklingen kom dit efter att han hade jobbat,sen åt vi gott umgicks lite sen var det till att åka hem.

Busen är snorig som bara den och har svårt för att sova på nätterna..

För 3:e natten i rad så sover jag som en kratta,de första nätterna var busens fel och nu inatt var det min skitryggs fel,vaknade hela tiden av att det högg till i korsryggen.
Lustigt,detta fenomen som kallas Ischias har jag inte haft sedan jag gick på mellanstadiet,men sen kom det i slutet av min graviditet,fast det är ju ganska vanligt hos gravida kvinnor.Och nu är det tillbaka.Jaja,är hemma från jobbet idag,får vara hemma imorgon också men sen får det bannemig vara nog.
Idag har jag i alla fall i stort sett blivit uppassad av min älskling,skönt he he he.
Nä vi får ta och pallra oss ut i det fina vädret,jag har ont i ryggen,jag ligger inte för döden..

Såja...

...mina kära vänner,nu har vi umgåtts och myst allihop!
Nu är det dags att runda av denna härliga dag!
Så  nu är det natti natti,tack för idag!
Sov gott och dröm sött!

*puss och kram*

På begäran

kommer nu ett par bilder på busen,men det var inte helt lätt att få med det jag skulle...Men jag fick passa på när hon hjälpte/stjälpte mormor med tvätten...




Som ett brev på posten..

När posten kom idag hade jag och busen tävling om vem som först tar den (precis som vanligt)..
Givetvis vann busen och fick öppna det stoora kuvertet som var addresserat till mig..Lagom glad blev hon när hon plockade fram innehållet.2 st stora påsar,i varje påse fanns 18småförpackningar med godis..
Jag har fått mitt godis från Gratisgodis.se.

Smaskens!

Vaknade av telefonen

Usch,vilken jobbig morgon.
Strax innan 05,00 imorse vaknade jag och darling av telefonen,för älsklingens del innebar det jobb för mig innbar det störd sömn he he he..
Jag försökte somna om men kunde inte,jag gick upp och gjorde smörgåsar till darlingen som han kunde ha med sig på jobbet ju.
Men sen gick jag in igen och lade mig och då konstigt nog kunde jag somna.

Hursomhelst så är vi vakna nu och ska äta frukost.

När darlingen slutar ska vi till min daddy och Kerstin,älsklingen får köra hem igen idag för han ska jobba lördag och söndag sen kommer han och hämtar oss på söndag igen..

Nä nu kan jag inte hålla mig längre: Igår fick busen hål i sin öron och hon är såå söt!Det gick jättebra,visst grät hon lite men hon tystnade faktiskt ganska snabbt,duktig tjej!Och nu verkar hon inte ha särskilt ont..

Torsdag

Härligt,hela familjen vaknade tillsammans och kunde ligga och mysa lite innan uppstigning,finns det något ljuvare än så?
Efter en perfekt start på denna dagen så har vi ätit frukost och sen fortsatt mysa.
Men nu börjar jag känna mig lite rastlös måste jag säga,har inte den blekaste om vad som händer idag,mer än att jag ska spinna ikväll.
För tillfället hör jag busen sjunga Lilla snigel inne på sitt rum..såå härligt!

Hoppas ni får en lika härlig och perfekt dag som jag kommer få!
*Puss och kram*myspace layouts

myspace layoutsmyspace layouts


Sinnessjukt

Jag blir så jävla förbannad på dessa fotbollssupportrar som inte har en aning om hur man supportar sitt lag,utan istället vandaliserar och misshandlar inför och efter en match.Fattar ni inte att ni förstör sporten,skandal.
Har läst i tidningen och nu till och med sett på Efterlyst:
En HIF-supporter hade hållt en smällare framför en kvinnlig lokförares ansikte och låtit den smälla,kvinnan ligger nu på sjukhus med svåra brännskador i ansiktet,för fan alltså!!Kan man bli annat än förbannad,hur i helvete kan man göra något sådant mot en annan människa,hon är ju säkert vanställd i ansiktet för livet och vi ska inte snacka om vilka psykiska påföljder det kan bli/blir av något sådant.

Nä,ta er i kragen,skäm inte ut sporten på detta viset!!

*Öga för öga,tand för tand*

På tiden

Jag har försökt blogga hela morgonen men det har varit något fel så jag har inte kommit in på bloggen..
Jaja,nu är jag här i all fall.

Min älskling fick sin första ensamma körning igårkväll.Han körde till Malmö..
Min kära bror kom på besök så vi kunde se matchen tillsammans,men det var ju ingen match att se.Malmö är verkligen inne i en kris,men att heja på någon är att finnas där även när det tar emot.Så jag skäms inte när jag säger: Heja MFF!

Älsklinge jobbar idag så jag och busen är ensamma,men vi ska nog kunna hitta på något kul ändå,vädret verkar bli bra idag efter mycket om och men..

Förresten måste bara berätta om morgonen.Izabelle har avancerat.Tidigare gick hon upp,satte på tvn och tittade,men imorse slog hon på tvn,satte igång dvdn och satte sig och tittade på Meckar Micke,Hur duktig är inte hon då,satte på en film helt själv..Fast egentligen får hon inte gå i skåpen och röra grejorna men man kan ju inte bli arg när man fick en sovmorgon..eller?

RSS 2.0