Long time no seen

Ja jag vet dålig update,men det har jag ju förberett er på..

Jag har tagit lite bilder på den helt underbara soluppgången jag får se varje morgon när jag kör till jobbet.Så det finns lite bilder att lägga in.
Jag har ju inte heller lagt in bilder på min lilla docka som var påskkärring i påskas,men så fort jag bara har tid så kommer bilderna att dyka upp här i bloggen.

Det nalkas jobbehelg,vädret har dem lovat skulle hålla i sig så det är nice.Har redan lyckats bränna mig i solen och det avslöjar ju en del om hur bra min hud tål solstrålarna..jaja,så är livet!

Idag slutar jag redan 15,00.Nu ska jag iväg på en så kallad vårdplanering.

Har inte tid att sitta här just nu.

Håll ut jag är strax tebax!

Wiiee

Livet leker!
Precis allting går min väg just nu..eller jag nästan allt.Bara jobb i närheten av där jag bor som inte riktigt dykt upp,men det kommer.Och bortsett från det så är allt toppen!

Våren är här,hur skönt är inte det då!Vårkänslorna spirar!

*Kvittrar vidare på mina icke-existerande moln*

Of course

Självfallet hade allting gått kanonbra för busen på dagis!
Ville bara berätta det =)

Ont om tid

Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev..
Jag orkar inte gå igenom allt här,men en del punkter kan jag ju ta upp.

Först och främst så har vi varit på kalas hos Anton,vilket var väldigt trevligt.Härligt folk och kanongod mat.Eftersom han ska börja träna fotboll så fick han givetvis ett par benskydd av oss =)

Sen har inskolningen av Izabelle börjat på Nyckelpigan i Hörby.Allting har gått riktigt bra,så det är skönt!Idag får jag hjälp av Kerstin som ska skola in busen.Det blir en låång dag för henne (för busen alltså,ja även för Kerstin kanske he he),lämnade busen i Osbyholm kl. 5,40 imorse och ska hämta henne 17,00 igen.
Och imorgon upprepar historien sig.

Åter till jobbet..

Helgen..

...börjar gå till sin ända.
Sitter på jobbet som vanligt till 16,00.

Igår kunde jag sluta lite tidigare,jag körde direkt till Ludvigsborg för att hämta min buse som hade haft en kanondag hos moster och kusiner,roligt!Tack än en gång för hjälpen,sis!
Sen körde vi hem för att göra oss lite iordning.Sen åkte vi hem till pappa och Kerstin för att äta väldigt gott och umgås,längesen M också kunde följa med så det var extra kuligt ju!Och Kerstin fick fullt upp =)
Barnen fick vars ett påskägg och njöt till fullo av det!Vilken härlig dag!Det tackar vi ödmjukast för!

Idag var et riktigt segt att köra till jobbet,jag fick inte se den fina soluppgången vid Ringsjön idag,för det var lite molningt när jag körde hemifrån.Nu har det då klarnat upp och det blir säkerligen en superskön dag.Men trött är jag,skulle kunna sitta upp och sova nu..men jag kan vila när jag slutat...

Nu; fika!

Medan alla sov

Panik i bygget var det igår kväll.
F fick jobba idag för dem hade kris på jobbet,jag terroriserade min syster för att höra om hon kunde vara barnvakt idag.Jodå det gick ju bra,du är en ängel!!

Så inatt när alla andra sov var jag uppe och duschade och gjorde mig iordning.Sn väckte jag busen,gjorde henne iordning och sen körde vi till min kära syster där jag lämnade henne för att sedan sätta mig i bilen lite drygt en timme till.
Så nu är jag på plats..
Jobbar till 16,00 idag...

Glad Påsk på er alla!

Händelserikt..

..men ändå inte..

I onsdags var vi på Ikea..igen..
Sen fick jag köpt en påskoutfit till busen och present till Anton.

Hade fullt upp hela dagen,senare,på förkvällen ringde Kenth och Linda för att fråga om vi inte skulle med till Jordbrodalen..Klart vi hänger på,så då blev det en tripp dit där med mycket stoj och stim.Klockan sprang snabbt iväg och det blev dags att köra hem för att hålla lite kväll.Skulle ju upp tidigt på torsdagen.

Igår skärtorsdag,klädde jag ut busen till påskkärring (bilder kommer senare) och körde och lämnade henne för sista gången på det dagiset.Klump i halsen men vidare till jobbet.
Slutade 14,00 sen körde jag och köpte ett fint blomsterarrangemang,med värmeljus,stenar och hela kittet.Jättefint!Sen till dagis för att hämta min älskade busunge.Som fick en avskedspresent i form av en pingvin såå söt.Hon fick lämna över arrangemanget och personalen blev jätteglada.Lite tårar och kramkalas sen var det dags att köra hem.
Tack snälla all personal på Solrosens förskola för den här tiden,ni har varit fantastiska!
På kvällen körde vi till Osbyholm för att lämna busen till mormor och morfar som har henne idag då både jag och F jobbar och dagis är stängt..
Alltså jobb idag till 16,00 sen till daddy för att hämta busen sen hem för sen kommer brorsan med familj och hälsar på,ska bli kul att träffa dem det var längesedan sen sist!

Men nu ska jag hålla lite rast..

Snart så

Jahopp då slutar man snart för dagen,ja om 35min då alltså.Så det känns ju bra!

Jag är ledig imorgon,men har tagit på mig extra på torsdag..Ja jag vet inte riktigt varför jag gjorde det,men lika bra att få in lite timmar på timbanken för där ligger vi minus jodå så är det..
På torsdag är det också busen sista dag på Pingvinen,naawe min stackars lilla gosunge måste byta dagis.Men det kommer hon klara fin fint!
Hon ska dessutom vara utklädd,ja jag får väl fixa det på något sätt,vet inte hur men det ska ordnas!Påskkärring är ju inte så svårt men det hade varit roligare med kyckling ju..Får väl se vad som kan ordnas med!

Nu ska jag ta och skriva rapporten,och som sagt är jag ledig imorgon så då blir det antagligen inget inlägg..
Ha det nu så bra alla mina små kycklingar =)

Yey..

Ännu en tävling som jag har snappat upp,denna gången via Joakims blogg =)...

Ja,denna kan jag inte heller missa,håll tummarna för mig!!Spännande!
Kolla in vad man kan vinna:



Coolt!
I´m in!!


På plats..

...igen.Tiden går fort när man är ledig.

Idag har jag blivit delegerad av en Ssk på Palliativa enheten också så nu är det bara att tuta och köra.

Kvällsrundan börjar 15,30 och fram till dess har jag så kallad skrivtid med andra ord ska jag sitta och dokumentera om mina vårdtagare.Då jag inte har alldeles för mycket att skriva just nu så valde jag att göra ett snabbis inlägg..
Man vet ju aldrig när man kommer till en dator nästa gång..

Ikväll är det som sagt jobb som gäller till klockan 23,00..Håller tummarna för en lugn kväll..

Måste återgå,bye bye!


I´m in..

Hilea har en tävling som jag inte tycker att man kan missa eftersom det är sååå enkelt att deltá och priset är ett par superniciga Madonna solglasögon..

Gör som jag och joyna här..
Eller gör inte det förresten,för då har jag ju mindre chans att vinna ; )

Tebax

till verkligheten..
Tillbaka på jobbet efter 1 veckas semester.Jobbar till 23,00,har lite dötid nu så jag passar på att slänga in ett inlägg.För tillfället har jag inget internet hemma så jag kommer inte kunna skriva lika ofta som förrut men jag ska försöka,så ge inte upp mig..

Vad har annars hänt då..

VÅREN HAR KOMMIT,ÄNTLIGEN!

Har fått löneökning men vet inte hur mycket,bara att det gäller från den första april..

Ja sen har det hänt en massa i lägenheten,jag har haft mina 5 första besökare (utöver pappa,Kerstin och F,då så klart),den första var Joakim,sen kom Kenth,Linda,Amadeus och Hugo..inte dåligt,eller hur!!

Min nya tv hänger på väggen,mitt kösbord och stolarna är ihopa monterade och madrasserna är på plats,så nu börjar det likna något  =)

Nu får jag ta tag i det sista på jobbet här,men först ska jag dricka en flaska vatten,törstar som bara den..

Ha en god natt alla och sov gott!

Tål att nämnas

I måndags fick jag ta iväg till vårdcentralen med busen igen,det var dags för ännu en penicillinkur,eftersom hon inte blivit bättre i öronen.Denn gången krävde jag också att dem undersökte mig för nu har vi varit sjuka till och från hela detta året.Det resulterade i att dem tog svalgodling både på mig och busen,så nu får vi se om det visar något..Förhoppningsvis inte,men något måste vara fel när vi är sjuka så ofta.Jag brukar aldrig vara sjuk annars..Vi får väl avvakta..

Mycket har hänt

..sen sist.
Det finns en mängd personer i min omgivning som jag gärna vill tacka för hjälpen nu i samband med flytten.Ni har på ett eller annat sätt ställt upp för oss,tackar ödmjukast för all hjälp!
Ännu är inte allt på plats,men det ordnar sig.

Idag har jag,Helena och Anton varit på shoppingtur i Malmö,vi har haft en mycket trevlig dag.MEN vi kan inte göra sådana utflykter så ofta,det blir alldeles för dyrt jue..
Jag fick ihopa en hel del till lägenheten på Ikea,alltid kul att går och strosa där..

Imorgon bär det av till Lund med daddy,ska förhoppningsvis köpa säng och köksbord.
Ev,ska det köpas en tv också,men det beror på om vi hittar någon bra till ett bra pris..det kostar att flytta vill jag lova!

Nu känner jag mig riktigt trött ikväll,så nu ska jag bara slötitta lite på tv sen blir det natti natti för min del.
Sov gott alla ni där ute!

RSS 2.0