Varför???

Det finns människor i denna värld som inte är värda att få bli kallade människor.Och djur skulla jag absolut inte heller vilja kalla dem för det vore en förolämpning mot djuren,så vad de ska kallas förblir en gåta men ändå..
Idioter,manipulerande,ljugande och drabbade av hypokondri..Mycket sjuka människor som egentligen är en fara för både sig själva och deras omgivning,kanske inte fysiskt men psykiskt,eller ja vem vet kanske både och..?!

Snälla du sjuka person,låt oss vara ifred.Lev ditt eget liv och lämna oss utanför,vi vill inte gärna ha med dig att göra men omständigheterna tvingar oss...Fy så hemskt,som man kan behandla folk.Hur står man ut med sig själv?Fast det är väl lätt när man är mytoman,för man ljuger väl även för sig själv..Sjukdomsinsikt?Nä jag skulle inte tro det,för allt som händer är alla andras fel..SNÄLLA ta konsekvenserna av ditt eget agerande!Vänta bara,på något underligt sätt så kommer livet säga ifrån,ge tillbaka,någon gång är det du som drabbas.Så småningom skippas rättvisa på ett eller annat sätt.

Det finns så många männsikor i vår värld som lider i det tysta.Det finns dem som har svåra sjukdomar,som inte går att bota,det leder bara åt ett håll.Dem har det svårt inte bara de drabbade utan även deras nära.Sen finns det dem som ljuger om,hittar på att de är svårt sjuka för att få medlidande.Det ska tyckas synd om dem..Ursäkta mig,men jag har inga som helst empatiska känslor för dem.Hur kan man beté sig så?För allas bästa,sök hjälp!Du är allvarligt psykiskt sjuk!
Hur kan man "tycka om" döden och sorg så mycket att man dessutom sörjer människor man inte känner?

Ja det finns konstiga typer.Att du till och med tror att du kan straffa oss.Kära du vi kommer inte att ge oss,vi kommer kämpa tro mig..
Att rädda dig det är alldeles försent inte för att jag vill heller men att rädda din närhet,det ska vi kämpa för.Du förstår inte själv hur sjuk du är och vi har gett upp med förklaringar..Du är ensam nu..
 
image1954

På pappas begäran..

Nu ska jag berätta:
Sen jag bloggade sist har det hänt en del!
Vi har varit i Osbyholm och hälsat på vilket alltid är lika trevligt!
Älsklingen har fyllt år..Vi hade lite kalas hemma som slutade i fest..Susann,Jocke,Kenth,Katrin och Linda kom och hälsade på,vi åt god mat som darlingen stått med.Jag jobbade till 16,00 den dagen så jag kunde inte hjälpa till så mycket.Sen drack vi lite vin och jag drack mer vin och sedan lite mer vin.Det är gott med vin ibland..Hur som helst så blev man lite berusad för ovanlighetens skull.Jag skulle ju vara ledig dagen efter så det var ju lugnt.Trodde jag...min telefon ringde 7,00 dagen efter.Min kära arbetskollega ringde och frågade var jag höll hus,något yrvaken och faktiskt en aning irriterad,svarade jag att jag givetvis sov vid den tiden."men du ska jobba idag".
Va??
Ändring i schemat som jag inte blivit informerad om,så där lagom kul en tidig morgon efter en fest.Ja det var bara till att pallra sig iväg till jobbet...Usch,vilken jobbig dag det var!

Hur som helst.Idag är det lördag och jag sitter på jobbet som vanligt.Men denna dagen har gått bra!Det har varit,peppar peppar,en lugn dag..

Ikväll kommer min pappa och Kerstin även Anton skulle komma,vi ska fira älsklingen ytterligare lite..Så det blir tacos att äta ikväll,mmm smarrigt..

La Familia

image388
Denna bilden på hela familjen är tagen Juni 2007

En gammal bild..

Tomten och jag år 2005:
image387

Ha ha ha..

Tandis

Igår jobbade jag till 23,00,vi hade en lugn kväll som tur var.Jag är ingen kvällsmänniska längre..

Imorse väcktes denna familjen av väckarklockan som sa att klockan var 8,00 och det var dags att gå upp.Vi låg kvar alla tre i sängen en stund för att morna oss,men sen var det upp och hoppa in i duschen en efter en sen frukost allihop.Strax innan 10,00 packades hela familjen in i bilen och det bar av till Izabelles första tandläkarbesök.Hon var sååå duktig hon bara låg där och gapade när tandis kollade ALLA hennes 2 tänder..He he duktig flicka!

Nu säger hon mamma,pappa och titta.Och nu tittar hon efter lampan när man frågar henne var den är..När hon sen får syn på en lampa pekar hon och vinkar på den..Kulig period nu,det händer massor.Idag när jag skulle gå till jobbet stod hon upp helt själv utan någon som helst hjälp,en längre stund..

Innan jobbet idag kom Linda och Ronja på besök.Dem hade god fika med sig.Linda hade bakat lussekatter och sen hade hon även svängt inom bageriet och köpt wienerbröd samt bullar...mmm mumsigt,som vi åt,eller ja,jag åt..
Sen bar det av till jobb och här sitter jag nu..I väntan på att få komma ut och jobba andra rundan så att jag så småningom kan komma hem till familjen.

Japp japp

Fotosessionen igår gick väldigt bra,busen var riktigt duktig.Fotografen gav oss till och med bonus kort för att han tyckte det var så roligt att fota henne..Jag växte 20cm när han sa det,stolt mamma som man är..he he..

Efter fotningen åkte vi hem till Jocke och Linda för att plocka upp grabbsen,vi skulle vidare till Ikea jue.Så vi gick där hela familjen och strosade..Härligt!Efter en lång runda på Ikea var vi hungriga så det blev ett stopp på Max,mmm...

Sen till Strövelstorp igen där umgicks vi resten av dagen.Och när kvällen närmade sig var det fotboll på tv HIF..Grabbsen drack lite öl medans jag och Linda drack vin-en hel del vin..hi hi..
Efter fotbollen blev det lite familjegeni,trevligt sällskapsspel!
Vi sov i Strövelstorp och gosen fick ligga hos Jocke och Linda och jag och älsklingen hade ett eget rum,nicie!
Jag tog sovmorgon idag kände mig lagom pigg efter vinrundan igår..hmm..

I alla fall så har jag varit på visning av de bilder som togs igår.Jag säger bara HERREGUD vilka fina bilder.Skulle vilja ha allihop,så fina!!Men ekonomin tillät inte så mycket.Det blev en förstoring bara.Ville egentligen ha ett album med bilderna men men så är det.Skulle vi ångra oss så finns ju bilderna arkiverade..
image386
En inte fullt så fin bild på en nybadad buse och kelen mamma..Men ändå..

Varför ska det alltid vara någonting,när man känner att allt omkring håller på att lösas så rasar det samman igen.Men denna gången står vi tillsammans och enade i alla fall.Stå på dig min älskade,jag finns för dig.Vi är ju "ihopasvetsade" *PUSS*
Nu blir det lite fredagsmys i soffan.Snart kommer Jocke och Linda dem ska sova hos oss i natt,trevligt..
Såå bye bye for now..

Det löser sig

Vet ni det?Allt löser sig..
Sitter på jobbet nu och väntar på att klockan ska bli 23,00 så jag kan cykla hem till min familj..
Izabelle verkar vara frisk från öroninflammationen,peppar peppar..Skönt som bara den i alla fall.
I måndags besiktigade vi bilen och det gick ganska bra,en del fel men vi slipper ombesiktiga den i alla fall.
Idag har det gått i ett:
Imorse gjordes Izabelle iordning och fick frukost sen tog darlingen henne och körde till Jocke och Linda som har fått vara barnvakter hela dagen idag,det tackar vi verkligen för!Älsklingen har varit i Hörby och Höör för att lämna pappas vinterdäck,hämta våra och lämna vår bil till Andreas som har fixat bromsbeläggen där bak,samt satt på vinterdäcken.Ja,jag säger då det,tur att man har släkt som kan fixa ha ha..
Så älsklingen har haft en heldag med pappa vad jag förstod det som,kul!Härligt att de kommer så bra överens,det betyder väldigt mycket för mig!
När darlingen hämtade lillälsklingen så följde Jocke med dem hem så att de kunde se fotbollen ihop,dem är för roliga..!Älsklingen skulle tvätta också,viktigt att gosens kläder är rena till imorgon ju..Itá a big day.Det blir ju värsta fotosessionen för henne,så vi skulle ta med några olika kläder som vi kan byta med på de olika bilderna.Ska bli superkul,är aningen spänd men jag vet att det går bra!Vi ska ju åka till Ängelholm och vara där 9,30 (!) kolla in studions hemsida här:
www.landerberg.com

Nu ska jag kila hemåt,så bye bye

RSS 2.0