Hemma igen!

Oj oj oj,vilka dagar det har varit,vi har haft det kanon!
Jag har då som alla vet vid det här laget varit på Öland.
Vi var 300 deltagare i konferensen var av 19 stycken av oss var från Helsingborg.i bodde på Strand hotell.
Somjag också tidigare berättat var det självaste Drottning Silvia som invigde hela konferensen,dessutom stannade drottningen hela dagen så jag har till och med lunchat med henne.När hon var på väg att gå mötte jag henne i korridoren fick då ögon kontakt och Drottningen sa adjö..Givetvis har jag en bild med mig och Drottningen på men den är på Susans kamera så jag får lägga in den vid ett senare tillfälle.
Här är i alla fall en när det är paus mellan föreläsningarna:

Och så en på hennes två livvakter och givetvis Hovets presssekreterare:

Nästan färdig..

Snart har jag packat klart inför min lilla tripp imorgon..
Idag har det fixats och donats lite så nu ska jag ta och krypa ner i sängen.
Jag vill önska er alla en trevlig helg för jag kommer inte blogga förrän tidigast söndag igen...
Så natti natti,ha det så bra och ta hand om varandra så "syns" vi snart igen!

*Puss och Kram*

Avslappnad

Idag känner jag mig helt avslappnad för första gången på väldigt länge.Min kropp och jag mår väldigt bra!Är väldigt positiv och vet att allt ordnar sig.
Vi blev tvugna att lämna busungen i Osbyholm hos mormor och morfar i söndags så därför gick dem planerna inte igenom,oförutsedda händelser kan alltid dyka upp ju,men kanske inte hos alla..Alla är ju inte så flexibla..
Men det blev en väldigt bra utgång denna gången måste jag säga!

Hur som helst så hade vi en väldigt trevlig kväll igår hos Kenth och Linda,efter att darlingen hade bjudit in sig själv och mig till dem på middag..He he he,det ska en Fransson till det ; )
Mycket god mat,smarrigt!Och efterrätt med,mmm!Till och med dracks det lite vin,vi hade ju ändå cyklat dit så det var ju lugnt!Efter vi varit hos dem cyklade vi till Maxi för att handla lite frukost,för det måste man tvunget ha.Sen cyklade vi en lång runda,det var riktigt skönt ute ju,perfekt cykelväder!

Idag jobbar jag till 16,00 sen cykla hem,duscha och iväg till Osbyholm för att hämta miniälsklingen!
Imorgon är jag ledig och på torsdag så bär det iväg.

Uppe med tuppen

Ganska skönt att komma upp i tid!Darling är iväg och jobbar,busen tittar på Teletubbies och jag sitter här..

Igår blev det det helt plötsligt så oroväckande tyst här,det brukar betyda att busen hittar på hyss.Igår stod hon på toaletten och hade tagit av sig byxorna och blöjan och försökte med all sin kraft ta sig upp på toaletten..Fredrik hjälpte henne upp sen att hon där och sa ksss ksss.Om hon verkligen kissade vet vi inte riktigt..Men det var kul ändå!

Idag är planerna som följer:
Ringa dagis,prata in på tfnsvararen att Izabelle inte kommer imorgon.
Ringa jobbet och försöka byta tur mån och tis,jobba kväll istället för dag så jag slipper ta V a b..
Besöka busfabriken,Izabelle är inte-gå -på-dagis-sjuk,men hon är inte ingen-lek-sjuk
Umgås med familjen

Undrar om vi kan hålla oss till planerna idag då?

Hoppsan

Oj oj oj,igår fick Kenth och Linda känna på livet som småbarnsföräldrar.Vi lämnade Izabelle på eftermiddagen sen gjorde vi ett par ärenden.
När vi kom hem satte vi oss på balkongen och öpnnade vars en öl.MMM...
Efter ett tag kom Patrik och Åsa på besök,dem hade stora bagen med öl i med sig.
Vi satt och pratade en massa under tiden som ölen och cidern slank ner en efter en.Vi hade en väldigt trevlig kväll och hela gänget blev så där lagom roliga  he he he..
Trötta som tusan gick jag och darlingen och lade oss en kort stund efter att besökarna gått.Jag somnade innan huvudet nudda kudden.
Jag hörde inte heller när darlingens klocka ringde imorse,han skulle jobba ju,helt plötsligt låg han inte sidan om mig..
Kenth ringde 9,30 och då hade denna damen knappt öppnat ögonen,men jag svarade i alla fall och det bestämdes att jag skulle hämta busen 11,00 så upp,göra mig iordning och sen på cykeln till Dalhem i regnet....På vägen hem cyklade vi genom Drottninghög,tydligen var det drottninghögsdagen idag med loppis etc.Tråkigt nog var vädret lika grådassigt och tradigt som området är..Stackarna stod där med ponchos och paraply..Men dem har goda pizzor där i alla fall ha ha ha!

Väl hemma åt gosen mat och hon hann inte mer än äta upp,tvätta sig och ta in nappen i munnen sen somnade hon.Skönt för då kunde jag också passa på att vila en runda.Sen kom darlingen,vi bestämde oss för att äta pizza idag,så det körde jag iväg och fixade..mmm!

Undrar om jag orka göra något mer idag?

Långledig

Ha ha ha,snacka om mjukstart på jobbet..Jobba 2 kvällar sen långledig fre-sön..Wiieee!
Jag har ju fått en cykel av min bror och hans sambo,en fin röd Skeppshult.Och givetvis är det den jag har cyklat med till jobbet dessa dagarna.Igår fick Izabelle åka med hela vägen till jobbet så fick darlingen hämta henne där.Det har gått kanon och det känns bra med en lite större cykel!!

Idag går vi lite på halvfart här hemma,jag tycker det är så förbaskat tråkigt väder.Men vi måste gå ut en runda sen.Vem vet vi kanske tar en tur med cykeln..

Vi har tvättid i eftermiddag,hmm,inte kul.Tråkigt!

Numera har Izabelles avdelning på dagis renoverats och bytat namn,nu går hon på Pingvinen istället för Stjärnan som den hette innan.Passar bra för Izabelle har ju en pingvin på sin väska,fiffigt ju...
Hursom helst så ska inte busen gå på dagis förrän på måndag..Ja nu är det ju helg ändå..

Darlingen ska jobba hela helgen och det var meningen att jag skulle vara barnvakt till Moa lör till sön men det blev ändrade planer..Katarina stannar hemma istället...Synd,jag hade sett framemot att ha den lilla busen här..jaja sånt är livet.

Nu kommer Izabelle med en bok och tjatar om att jag ska läsa den,så det får jag ta och göra.Måste ju uppmuntra hennes intresse för litteratur...Hmm...

Fy fan

Alla ni som flitigt lägger er i "kärringagrillen",tänk er för.Kolla in denna artikeln...

Fy fan!

Tebax

Jahapp då var man tillbaka på jobbet igen.Om det känns bra? Nja,det känns som om jag inte varit härifrån alls..
Men det känns ändå ok,tycker jag.Inte kul att jobba kväll bara,vill ju vara hemma med familjen när det är kväll.Men man får inte alltid som man vill.

Då var det dags att gå ut andra rundan.
Jag slutar klcoan 23,00 så det blir inte mer här inne idag för när jag kommer hem är det kudden som gäller.
Så Godnatt och sov gott!

Fika

Vilken härlig förmiddag jag och gosen har haft!
Vi ska fortsätta leka ett tag till,men när darlingen kommer hem så ska jag iväg och träffa Jenny.Vi har bestämt date i stan,givetvis blir det en fika he he och inte var som helst heller..På Wayen´s,antagligen blir det blåbärspaj..smarrigt värre..Självklart blir det lite skitsnack med.Det är mycket som händer just nu,mycket förändrimgar så vi får se hur det blir med det!

Ska göra oss iordning nu så vi kan gå ut en runda,får passa på så länge det är uppehåll ju..

manic monday

Fy fan vad jag är trött på detta pisseväder,hela min jävla semester har regnat bort..Jättekul..
Jaja,whatever..
Idag har inte jag gått på många knop.Jag har ont i magen,ont i huvudet,ont i mitt högra öga och ont i en tand.
Meningen var att jag skulle spinnat idag men ibland blir det inte som man tänkt sig här i livet..

Idag kommer i alla fall Jocke och Hille hem,de är på väg och ska svänga inom här på vägen.Ska kränga lite pizza idag..jo jo här hoppar vi över träningen och käkar pizza istället...hmm,ja det är väl därför man ser ut som man gör ha ha..Äsch,man lever bara en gång..eller?

Gick på maxi en runda innan,inte bra när de säljer ut leksaker och spel...

Nä nu är det lite qualitytime med familjen som gäller..

Rörande...faktiskt

Detta sms fick jag precis från min svärmor:


Jag känner en kvinna som är rolig och omtänksam,kärleksfull och givmild,arg och galen,en söt tjej och en bra vän och hon läser detta sms precis nu!

Skicka det här till tjejer du aldrig kommer glömma,inklusive mig!Om du inte skickar det här till någon så betyder det att du har för bråttom och har glömt dina vänner!Sex and The City tjejerna glömmer inte det fina i vänskap,så varför ska vi göra det?Om du får tillbaka 6 så är du riktigt älskad!

Jag tyckte det var bättre att lägga upp det här,har jag tur är det 6 kvinnor som kommenterar inlägget....

Ojdå

Nu har tiden sprungit iväg igen och jag har inte bloggat..
Jag sammanfattar väldigt kort:

*Umgåtts med Kenth och Linda
*Varit på stranden med min bror och Moa
*Varit i Ängelholms hembygdspark med Petra och Elias
*Varit på tropikariet med hela familjen
*Träffat Louise
*Varit på Skånes Djurpark med min bror och hans familj

Och nu har vi precis kommit hem från Osbyholm där vi har tillbringat natten.
Tanken var att vi egentligen skulle åka till Köpenhamn denna helgen,men ibland blir det inte alltid som man tänker.Men vi kommer gärna en annan helg!
Teoretiskt sett är min semester nu över,men eftersom jag egentligen skulle jobbat denna helgen så innebär det att jag är ledig måndag och tisdag med..Börjar jobba igen på onsdag kl 15,30..

I söndags


Vi var på Höörs marknad och tog givetvis en tur inom tivolit..

Vilka tuffa kusiner!

I fredags


Vi tittade på och..

...kelade (?) med grannen Bennys valpar.

Sen kom älsklingen/pappa och då var det högtflygande bus som gällde så klart..

I lördags var vi igång hela dagen.Jag,pappa och busen körde först till tippen med en gammal soffa och bråtet (häcken) som vi drog upp sist vi var på besök.Sen körde vi vidare till Landskrona där vi hälsade på min bror i hans cykelaffär,sen vidare till Jem och Fix där vi köpte stolpar och dylikt till staketet som ska sättas upp..sen bar det av hemmåt (till Osbyholm) där min älskling hade grävt ner ett par plintar under tiden vi var borta.Vi satte genast igång och hjälpte till så att gräva och sätta stolpar var det som gjordes i lördags.Min bror och Moa kom också till undsättning lite senare..

I torsdags


Busen började i den lilla poolen med varmt vatten i..

Anton beslöt sig för att göra Izabelle sällskap..

Till slut var de redo för den större poolen med lite kallare vatten..

Och kul var det.Izabelle ville absolut inte gå upp ur vattnet trots att hon skakade som ett asplöv och hade blåa läppar.Jag fick till slut dra upp henne,givetvis protesterades det vilt..

När lite blir mycket..

Fick precis ett mess av en helt underbar människa som jag inte haft sådan kontakt med innan.Men jag blev helt varm och otroligt glad för att hon tänkte på mig.Tänk vad mycket ett mess kan göra!

Tänk att mitt liv är så bra,så skönt...Jag uppskattar mina medmänniskor och dem uppskattar mig,kan man ha det bättre??
Dé ska vá gött ó leva!

Take care!

En god pratstund

Igår träffade jag min gamla vän Louise,vi har så jädrans trevligt när vi ses och alltid så mycket att prata om..
Hon slutade kl. 18,15 så då mötte jag upp henne,sen körde vi hem till henne,drack lite te och pratade som bara den.När klockan helt plötsligt var 22,40 var det dags att köra hem.Oj vad tiden hade gått fort!Kul!

Imorgon bär det av till Osbyholm,om vädret tillåter tänkte jag att vi skulle ta en runda på Skånes Djurpark,men vi får väl se vad vädergudarna tänkt ut..

Idag har det ju som sagt varit ganska hyggligt väder men vi har tillbringat dagen inne ändå,har bland annat röjt upp i barnens rum.Skönt att få det gjort!

Nä nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av min lilla ensamtid,darlingen är och spelar fotboll och busungen..håll i er...sover...!

Full storm..

Shit vilken början på min kära semester.Värsta stormen för f-n..Jaja,nu verkar den vara över för idag har det varit hur fint väder som helst.

Se vad vi fann när vi tittade ut genom fönstret i barnens rum:


När vi sedan skulle köra en runda var vi tvugna att titta närmare..:


"WOW,hoppsan" uttryckte Izabelle det..Jag kan inte annat än att hålla med..

Väntan....

Nu är det 46 minuter till semester!!

Tebax

Nu är jag tillbaka på jobbet.Det blev ju en lång dag igår,men jag kände mig ändå ganska pigg.Idag däremot jobbar jag till 16,00 men känner mig sliten..Men jag vet också att så fort jag kommer hem piggnar jag till igen!Har ju mina glädjeämnen hemma..!Nu är det 3 timmar kvar till SEMESTER,ska bli så gott!
Idag ska det städas och fixas hemma vad mer som händer får ödet avgöra..Jag är öppen för förslag...



 


Lite trögt

För tillfället händer det alldeles för mycket på dagarna så jag hinner/pallar inte blogga..
Det har jobbats en hel del på sistonde.Jobbar idag också 7-19..Liite lång dag men allt går!

Vi har varit i osbyholm,varit på stranden,umgåtts med våra medmänniskor och njutit av livet.
Vi mår bra alla och en sak till:
Jag jobbar bara imorgon också sen är det SEMESTER,wiieee!!!

På måndag ska jag och darling på en föreläsning.På tisdag ska jag träffa en gammal älskad och saknad vän till mig som nu har flyttat till Helsingborg igen,tjohoo!!På onsdag ska jag umgås med familjen och på torsdag åker jag och busen till Osbyholm.Darlingen möter upp på fredag eller lördag..Sen får vi se vad som händer.Det blir säkerligen ett besök på Skånes Djurpark någon av dagarna.Darlingen ska hjälpa min kära daddy med att gräva ner plintar till staketet..

Så nu vet ni lite om den snaraste framtiden i alla fall..Ska försöka bättra mig med updates..

Förresten.J konferensen som jag skulle till på Öland höll på att gå i stöpet,eller ja inte själva konferensen utan min plats..Men min chef har ordnat så jag ändå kommer med,Jiippii,eget rum på hotell Strand kommer jag att få...Nicie!

Måste jobba!!       C Ya!


RSS 2.0