Kalas

Som ni säkert redan vet så har jag jobbat hela helgen till och med igår.
I söndags efter jobbet körde vi till Lnadskrona för att fira Moa som visserligen inte fyllde 2år förrän igår men ändå.Hon är en stor flicka nu ju!

Igår var det som agt jobb,sen mys med familjen och sedan iväg för att spinna som vanligt.Härligt!

Imorgon är jag ledig om vädret tillåter tänkte jag att vi skulle sticka till stranden,jag och busen alltså för älsklingen pluggar ju..Skulle det vara sämre väder så finns ju alltid tropikariet eller busfabriken att spendera tiden på..Jaja,vi får se vad vädergudarna säger om det..

Nu ska jag krypa ner hos familjen i sängen,så jag säger natti natti sov gott!

En eftermiddag på lekplatsen












Trehjuling




Izabelle har fått en trehjuling...

Hujedamig

Denna dagen har inte varit bra på jobbet,vilken katastrof.Självklart en man kort idag också,men nu börjar vi ju vänja oss vid det..Jag har inte haft någon rast alls idag mellan 7,00 och 16,00,tufft..Vi fick skicka in en tanta med ambulans,det tar alltid lite tid...
Men nu är jag hemma och idag ska vi fira lite.Vi ska bjuda Susann,Michel,Mathilda och Jocke på middag tanken var att Kenth och Linda också skulle komma men de fick förhinder och så kan det vara ibland..

Så grillen går varm och potatisen kokar,salladen står färdig i kylen,ölen och vinet är på kylning så nu ska jag inte sitta här mer..

Puss och kram på er,ha en trevlig kväll!


Du fixade det!!



Men det visste jag väl!!Bra jobbat!

Ett tips till er från mig

Jag var inne och surfade runt lite och hittade till slut den här utomordentligt bra sidan:

Barnsemester

Här kan man välja vilket land man vill semestra i,man kan välja landskap T ex Skåne och sen väljer man vad man söker om det är nöjesparker,djurparker,museum etc så kommer det upp förslag  på platser.Helt sjukt bra sida!
Enjoy!

En lugn stund?

Jag vet inte vad orden i min rubrik är för något?Någon som kan förklara?

Igår var jag ledig,älsklingen var på skolan och busen var hemma med mig liksom Amadeus.
Vi var ute en långrunda med vovven.När älsklingen kom hem från skolan gjorde han lite middag sen hämtades Amadeus.Då bestämde jag mig för att ta med Izabelle till Busfabriken så att älsklingen kunde plugga lite i lugn och ro,det är ju snart dags...!!Håller tummarna för dig darlingen min!
Besöket på busfabriken var riktigt kul,jag och busen sprang som yra höns fram och tillbaka upp och ner,jag hade minst lika roligt som hon.Ner i bollhav,in i tunnlar,genom små öppningar under och över hinder,upp och klättra etc vi hade såå roligt.Hoppade trampolin gjorde vi oj vad det kittlade i magen.Härligt hade vi,efteråt var vi båda riktigt trötta,busen hann inte mer än hem och dricka sin välling sen somnade hon...oj oj oj!

Idag är jag också ledig,skönt som tusan.Har varit ute med vovven,sen stack darlingen till skolan.Izabelle vilar lite middag nu,snart kommer darlingen hem igen så vi får se vad vi ska göra idag..Tropikariet?Nja,vi får se.Skulle vilja åka till
Folkets Park i Malmö,men vädret är ju inte så häftigt..

Slutar snart

Denna dagen har gått som smort,det har flytit på bra!
Men åhh vad gott jag sov imorse när klockan ringde,det var banne mig inte roligt att gå upp,men så är det ju ibland,eller ja ganska ofta för mig he he.Känner att jag behöver lite semester nu..Men men det kommer.

Hur som helst så slutar jag snart,darlingen kommer och hämtar mig 14,00,riktigt skönt att sluta så tidigt!
Denna veckan är vu hundvakter,fast det är främst darlingen som är hundvakt för jag jobbar ju,men ändå.Det är såå gossigt och Izabelle är jätteglad.Hmm,vi kanske skulle köpa en liten vovve,äsch det får vänta nu!

Ikväll är det spinning som gäller,nicie!Ska bränna bort helgens synder och lite till är det tänkt...

Härliga helg

Förra veckan fortlöpte med jobb och spinning..
Har varit ledig i helgen och det har varit såå skönt!
I fredags var vi ute och körde lite hela familjen.Givetvis hamnade vi på Toys R Us,men vi kikade mest..
Igår plockade vi upp Kenth och Linda för att sedan köra till Skånes djurpark.Vi gick och gick och gick,tittade på djur och tittade på djur.Vilken härlig dag.Grabbzen skulle visa upp sig lite genom att hoppa längd och det gick som det gick.Det blev några skratt måste jag säga.Kul hade vi!
Vi lämnade djurparken.Eftersom vi var så nära daddy,ville jag att vi skulle köra in om och säga hej,så det gjorde vi!Vi satt på trädäcket och mös,grabbarna drack öl och jag drack ramlösa,Linda drack kaffe..Klockan blev mycket så det blev hög tid att köra hem..
Idag har vi gått lite på halvfart här,men det har varit mysigt!Jag har varit iväg och handlat var ju tvungen att fylla på i kyl,frys och skafferi..
Nu ska vi hålla lite kväll för imorgon är det jobb igen!

Söndagen i bilder








Inte bloggat på länge

Har inte haft varken tid eller lust att sitta och blogga den sista tiden.Men idag nu när jag sitter på jobbet och väntar ut tiden så är det dags..
Så vad har då hänt?
Fredags:Jobbade till 16,00,hämtade Izabelle på dagis.Älsklingen hämtade Mathilda.
Sen var det vattenkrig mellan barnen och älsklingen,själv smet jag iväg för att shoppa lite.
Lördag:Trött,älsklingen jobbade så jag umgicks med barnen.När älsklingen kom hem grillade vi lite sen var det dags för mig att cykla och jobba till 23,00...
Söndag: Jobbade till 14,00 sen hem och iväg till Ängelholms Hembygdspark med familjen och Mile och Julia följde också med.Där är verkligen hur mysigt som helst,barnen matade djuren och hade superkul.Har några goa bilder att lägga upp,men det får jag göra när jag kommer hem.Vi avslutade med att fika en runda,härlig dag var det!Sen var tanken att vi skulle åka hem till Mile eventuellt grilla.Men vår lilla buse var så trött att hon somnade i bilen på vägen hem så jag fick stanna hemma med henne.Älsklingen begav sig till Mile,en chans för han att vara barn och fru ledig och umgås med sin gamla vän!
Måndag: Ledig!!!Spenderade dagen med familjen,på kvällen spinnade jag som vanligt,fy tusan vad jobbigt det var men det gav riktigt mycket!Sen hem,duscha och i säng.
Idag: Jobb till 16,00,hämta busen sen hem och hålla kväll,darlingen jobbar så han kommer hem senare..

Shoppoholic

Allt började i förrgår när jag kom hem från jobbet..Jag blev sugen på att köra till Gekås i Ullared för att shoppa lite..
Darlingen var inte sen på att hänga med.Jag pratade med min kära far..Visst kunde dem passa busen,inga problem.Så på kvällen körde vi till Osbyholm,åt,spelade lite biljard och sen var det natti natti.
Igår körde vi alltså till Gekås,vi var framme ca 9,00 sen gick vi där i affärer till klockan var 14,30,sen var vi lite trötta på det så vi körde hem.Men oj vad vi shoppade loss,kul!!Det var faktiskt jag som körde upp,det gick faktiskt riktigt bra,antagligen tack vare GPS:en mitt lokalsinne är ju inte vad det borde...
När vi sedan kom hem till Osbyholm var ju busen,pappa och Kerstin på Hörbymarknad så klart,precis som varje år..Denna gången ville jag inte gå där,tyckte att det var lite för varmt för att gå och trängas med folk..

När dem väl kom hem fikade vi lite.Umgicks en hel del,men sen var det ju dax att tacka för denna gången..

Idag har det varit jobb som vanligt,dessvärre har busen fått ögoninflammation i båda ögonen igen..Jaja,det går väl över snart hoppas jag.

Nu ska jag iväg och spinna..
Så en fortsatt trevlig dag!

Ytterligare en dag på jobbet

..så känns det idag.
Usch,känns som det är långt kvar till min kära semester,men tiden går fort ju..
Börjar känna i mina ögon igen,jag får gå med mig och busen till VC på torsdag när jag är ledig.Nu får det vara nog.
Men jaja,det är ju inget att hänga upp sig på.Finns roligare saker att lägga energin på som min kära familj till exempel.
Vilket väder det är idag,helt underbart,äntligen kommer sommaren tillbaka,förhoppningsvis för att stanna.

Nu har jag inte tid att sitta här längre,måste ut och jobba litta!

Ha en fin dag på er!

RSS 2.0