Nu när jag ändå sitter här..

..vill jag passa på att önska daddy och Kerstin en riktigt härlig semester,på Fuerta Ventura.Och givetvis önskar jag resten av gänget som också ska åka detsamma!
Grattis Rickard i förskott!

Släpp fången fri

Izabelle kräker fortfarande hon är inne på sin 4:e dag nu...
Idag har jag faktist kommit utanför hemmets väggar,dock bara för en liten stund men ändå..
Under den korta tid jag var iväg fick jag ändå se något som jag blev jätteglad för att få se.
Det kom 3 motorcyklar,glidare typ Goldwings,dem var pyntade med julgransslingor och förarna var utklädda till tomtar,dem gav i alla fall mig lite julkänsla,så det var kul för den saknar jag annars helt och hållet i år.Är inställd på att jobba ändå ju..Jaja,glad blev jag i alla fall.Tänk vad lite som behövs egentligen för att sprida värme i kylan och ljus i mörkret!

Mitt i alltihop

Som jag har berättat innan håller vi ju på med att potträna gosen.
Och idag av alla dagar både kissade och bajsade hon på toaletten,hon är så duktig vår lilla älskling!
Vi älskar dig gumman!

Uähhh

Fy fan vilka 3 dygn detta har varit!
Igår började jag också,tänk er att må riktigt vedervärdigt illa samtidigt som ni ska ta hand om en sjuk dotter också.Fy fan,vad jobbigt.Izabelle klarade sig ganska bra igår så bra att jag trodde att det var över.Men imorse var det dags igen för hennes del,stackaren!Jag har klarat mig bra idag så jag hoppas att det håller i sig.
Nu börjar älsklingen må illa också,otroligt att han ändå har klarat sig så långt..
Min kost består av 2st klunkar vatten en gång i halvtimmen,vågar inte äta ju..

Jag kan säga att jag verkligen är helt slut,har inte fått sova ordentligt på 3 dygn,jag som annars sover så bra.
Hmm,nog om detta nu.

Jag är så tom i bollen så jag kommer inte på något annat att skriva,dessutom måste jag gå och se vad gosen gör.

Hoppas ni har det bättre än vi!

Trötter

Trodde att allt var lugnt eftersom det hållt upp sen imorse,men ack så fel.Izabelle har kräkt igen,visserligen bara en gång,hoppas det stannar där så hon får sova i natt,stackaren..

Älsklingen kom hem från jobbet i senaste laget så jag hann tyvärr inte till basaren,typiskt ville verkligen se vad där fanns!Men sånt är livet ju..

Miniälsklingen sover i sin säng,älsklingen har precis lagt sig och jag sitter här,men ska lämna nu och doppa rumpan i soffan en stund innan jag också ska passa på att få lite sömn.

Så god natt på er och sov gott!!

Uschi buschi

Jag pratade precis med personalen på den dagisavdelningen som Izabelle går på,mest egentligen för att berätta att vi är hemma imorgon också.Men hon berättade att det var 5st barn som fått stanna hemma idag för samma sak och att några barn hade fått gå hem under dagen..På samma avdelsning..hmm,jag tror att det är något som går..*smartass*.

Hursomhelst så är det basar på dagis idag mellan 16,00-18,00 hoppas att älsklingen kommer hem så jag hinner dit för att kolla läget lite!Förena nytta med nöja är ju alltid roligt,göra av med pengar som ändå går tillbaka till busen och de andra barnen på dagis är ju superkul,som sagt får se om jag hinner.

Viloläge

Izabelle har somnat igen,egentligen är det sent för henne att sova middag men eftersom natten har varit som den har och hon är lite dålig så tycker jag att hon ska få sova när hon är trött.Det är ju faktiskt då som immunförsvaret kan jobba ordentligt.
Men hon mår bättre nu,hon har fått behålla mackor och vatten,ingen direkt näring men vad ska man göra..Ska se om jag kan ge henne lite ordentlig mat när hon vaknar..
Men trots allt så har vi klarat denna dagen galant vi har lagt massor av pussel,ritat och givetvis tittat på hennes favorit: Meckar Micke.Hon är ganska pigg och glad för att ha mått så dåligt,skönt ändå!

Aldrig för sjuk för att göra sig till för kameran..Stark nog att flytta stålen från bordet till bänken och dra fram papper att rita på he he he:


Har tagit fram lite mat från frysen,tänkte ställa mig med det snart är hungrig som bara den ju.
Känner att jag snart börjar klättra på väggarna här..Lite rastlös.

Tappat stinget helt

Jag har inte pallat blogga på sistonde,mycket som snurrar i huvudet ju.

Flytten på jobbet är klar så numera är malmögatan 25 mitt andra hem he he..Mycket bättre än g-a skolan i alla fall!!

Igår kväll mådde miniälsklingen riktigt dåligt,hon somnade i bra tid men vaknade och kräkte ner hela sig och sängen..Vi badade henne och gjorde iordning sängen,sen fick hon sitta hos mig i soffan.Hon han inte merän att somna till innan hon vaknade igen och spydde ner både mig och älsklingen.Nä vi väl satt oss i soffan igen och hon slppnade av så kom det igen..Till slut somnade hon och jag kunde lägga in henne i sin säng och vi andra kunde också gå och lägga oss.Efter någon timme vaknade busen och kom in till oss och lade sig men fick inte ligga så länge förrän det var dags igen,men denna gången hade jag spannen beredd.Men sen blev det att jag och miniälsklingen fick gå ut i soffan så hon kunde sitta upp och sova hos mig.
Med andra ord har vi varit vakna hela natten för det kom ju med jämna mellanrum.Så jag måste säga att när hon nu har fått behålla vatten och tunn välling så är man ganska trött och sliten.Sista utbrottet var vid 4,00 imorse,så vi har passat på att sova lite,och känner oss genast lite piggare.Busen klunkar vatten som aldrig förr så det är skönt,men jag är lite orolig för att det ska komma upp när hon hoppar och dansar,men försök ni att hålla henne stilla he he he..

Undrar var tusan posten blir av,väntar ju ett viktigt brev..Kommer det inte idag får jag nog ringa och fråga var det blir av..

Löning idag...Hmm,ja nu har jag betalt räkningarna så nu märks det inte att jag fått någon lön överhuvudtaget.Men det är skönt att få undan räkningarna slippa tänka på dem mer.Älsklingen får ju snart lön igen =)

Vilket tråkigt inlägg detta blev,jag har tappat stinget helt vad gäller bloggandet.
Ska försöka bättra mig,men inte nu för jag ska mysa lite med min gos.
Puss och kram

Yey,tjohoo!




Imorgon ska du firas!
Älskar dig!
Här är en bild och en hälsning från min daddy och Kerstin

Dagen idag

Det har varit en spännande dag med med en stor nyhet som förändrar hela vår tillvaro men jag väljer att inte berätta riktigt än.
Idag har jag varit och besiktigat bilen,den gick rakt igenom och jag fick ett tomt papper i handen,skönt som bara den!!

Sen hem till Kenth och Linda där jag och busen spenderade resten av dagen,älsklingen och Mathilda kom också senare.
Jag fickk i mig några öl och på en tom mage så kände jag av dem ganska direkt,helt otroligt,ja ja någongång ska det vara så ju.

Som det har snöat idag,jag tycker det är ganska mysigt,synd bara att vägarna blir som skridskobanor..

Nu är vi hemma och måste ta itu med hemmet inför morgondagen.
Imorgon ska min älskling firas han fyllde ju år igår!!!
Det var allt för idag från lägervägen!

Godmorgon världen!

Jahapp,då var man på plats på jobbet igen.Tycker det är riktigt tungt att gå upp för tillfället,men det är väl för att det är så mörkt nu.

Igår var vi ju och tittade på lägenheter och tänk som det kan bli.Den lgh jag trodde mest på var lite för liten för oss,det kändes trångt.Men lghen som låg lite längre ut och som vi tänkte hoppa över att titta på,tog oss med storm,den var helt otroligt fin.Vi fick riktig huskänsla när vi kom in och den var så fräsch.Enkelt uttryckt så var den väldigt vi.Så det blir till att ringa fastighetsägaren och meddela att vi vill ha den,sen återstår det att se om vi får den för det var några fler som skulle titta på den...Vi får hålla tummarna!

Och min nyckelhantering fortsätter.

Bye for now!

Lite regn..

...har idag fallit från skyn.Och inte så lite heller,värsta stormen är det också.
Men jag har ju suttit inne hela dagen så det är ju faktiskt skönt,men nu börjar skallebanken komma smygande.

Men nu slutar jag snart och då ska jag snabbt hämta mina älsklingar sen ska vi köra vidare till Hörby.
Ska bli lite kul att se hur dem ser ut inne..

Annars har jag en bra dag idag,mår bra och kan hålla humöret uppe utan att behöva kämpa,så det är skönt!

igår kom ju Jocke och Hille på besök och det blev inte pizza utan det blev taccos istället men det tycker jag nästan är godare faktiskt,jag kan ju välja precis vad jag vill ha i,så det var mumsigt!Hela sällskapet åt med god aptit he he he!

Får kanske fortsätta med min nyckelhantering..Aufwiedersehen!

Godmorgon...

...alla morgonpigga.
Oj oj oj,jag tyckte det var lite kämpigt att gå upp imorse,tro mig det tyckte gosen också..
Men jag har sovit kanongott inatt så nu känner jag mig pigg.
Igår kväll stack vi över till familjen Fransson/Sacramento,vi köpte med oss lite mat som dem sedan tillagade ha ha ha,praktiskt.Gott blev det i alla fall!
Lite senare tittade även Jocke och Hille förbi så då var syskonskaran med respektive samlad,mycket trevligt!
Tack för en härlig kväll!

Idag är det jobb som gäller 7-16 vid datorn och en hel del möten.
9,00 är första mötet,nu sitter jag och går igenom och förbereder lite inför mötet.

Ikväll kommer Jocke och Hille på besök,det ska göras pizza tydligen he he he,ja det kan ju vara smaskens!

Ha en fin dag!

Hem ljuva hem

Jahapp,då var man hemma igen.
Var en låång runda på väla,men det var ganska mycket folk.
Efter väla så körde jag till Maxi,gick där i mina egna tankar,jag kan tycka att det är ganska avslappnande att gå där och slippa tänka på någon eller något.Sen att man kan känna ögonen i ryggen det är en annan sak..Men jag har slutat bry mig så gör du det också så blir allt bra...Jaja,nog om det.

Istället för att köra hem till Kenth och Linda som tanken först var,så körde jag hem efter Maxi,kände mig lite trött och ville passa på att bara slappa i soffan och njuta av ensamheten lite.När jag väl kom hem satte jag mig vid dumburken för att se om det var något kul idag,men Madagaskar och Spindelmannen är inget jag vill titta på när jag är ensam (inte för att jag blir rädd ha ha ha),då vill jag se någon film,gärna romantisk komedi.Men klockan är ju inte så mycket vi får se vad som visas här under kvällen.

Pratade med mina älsklingar i telefon innan,naaw,kan inte låta bli att sakna dem när dem är iväg..Men dem kommer ju antingen sent ikväll/natt eller imorgon någongång,det var inget bestämt,men det kan vara kul det med ju.Man får ta det som det kommer helt enkelt.

Undrar hur det går för min kära vän idag.Igår hade hon ont och en massa sammandragningar,det är beräknat till imorgon men allt kan ju hända.Och idag har jag inte hört av henne hmm.Men om inget oförutsett händer skulle hon höra av sig innan dem åker in.*Håller tummarna*

Idag på jobbet så kom en arbetskollegas son och hälsade på med hans 1-månad gamla son,näää sååå liten,man blev ju sugen igen ; )

Nä nu ska jag bänka mig vid tv:n igen..
Bye

Barn- coh manledig

Sitter för tillfället hemma,har jobbat idag.Skulle ha jobbat till 16,00 men jag fick gå tidigare och det tackar jag för.
Ikväll är jag barn- och manledig,älsklingarna har nämligen följt med Jocke och Liam till Köpenhamn till barnens farmor,roligt för dem att komma iväg lite.Jag behöver ju inte alltid följa med.Utan istället ska jag köra till Väla tänkte jag,gå och strosa lite se om man kan hitta något kul.Har ju mina presentpengar/kort som jag fick när jag fyllde år =)

Nä får göra mig iordning nu så jag kan komma iväg innan affärerna stänger he he..

Hörs sen!

Halloj på er

Det fortsätter framåt för gosen,ikväll är det 4 kvällen i rad utan napp.Känner mig stolt ju!Så nu slänger vi ut napparna helt..
Det har varit en helt ok dag på jobbet har jobbat med en kanonhärlig person idag och då går det ju alltid lite lättare.Men nu börjar det allt hopa sig,fler och fler vårdtagare,vissa har vi haft tidigare men de har legat inlagda och en del är helt nya för oss.Så är det i vården,det går i vågor,upp och ner.
Imorgon gör jag min extra helgdag på jobbet,jobbar 7,00-16,00 så det blir en kort helg för mig men det går bra.

Jag har inte riktigt tålamod att komma på något att skriva,jag tycker det är roligare när det kommer spontant,tänkte jag skulle in och kolla lite på ellos,kanske beställa lite kläder till gosen.

Och nu medans jag är här inne så vill jag passa på att gratta min kära syster som fyllde hela 40 bast igår!GRATTIS,hoppas att ni får ett underbart veckoslut i Stockholm för det är du värd!Du lät väldigt glad igår när vi pratade i alla fall,älskar dig systern min!!

Och måste bara berätta,vi ska på visning av lägenheterna på tisdag,yey!Hoppas dem nu ser ut något för världen inne också!

*Puss och Kram på er*


Ytterligare framsteg

Vår älskade lilla docka somnade för andra kvällen i rad utan napp,kan vi kanske kasta dem nu?Får spara en i skåpet fall i fall.

Nu ska jag och älsklingen också nanna kudden ska ju upp imorgon.
Natti natti på er,sov gott och dröm sött!

Helt ok väder

Det blev inga visningar igår,men vi körde ändå dit för att kolla in områdena.Det en området hade blivit så perfekt,mitt i centrum men ändå så lugnt och skyddat.Nu vänatr vi bara på att hyresvärden ska ringa för visning.

Vi körde hem igår från Osbyholm,det var mycket trevligt att vara där men det är ju också skönt att komma hem.Älsklingen var glad att se oss han mådde lite bättre men han är långt ifrån bra.Trots det så har han kämpat sig iväg till jobbet idag.Imorgon ska jag på möte,älsklingen ska jobba och gosen ska på dagis,så då blir allt som vanligt igen.

Men idag har verkligen helt ok väder så jag tänkte göra oss iordning och gå ut,kanske går vi en långrunda och matar ankorna?Fast det får vi se,ut ska vi i alla fall..

Så chilla lugnt ha ha ha!

Lite distans

Jag och busen packade ihopa oss,hoppade in i bilen och körde till Osbyholm.Ibland är det skönt att få lite distans till saker och ting och då har vi ju Osbyholm att vila upp oss i.Synd bara att älsklingen inte kunde följa med,men så blir det ibland,kanske kommer han imorgon..Får se.
Vi har fått erbjudande på två lägenheter till,den ena mitt i Hörby och den andra i Södra Rörum.Förhoppningsvis kan jag få tag i hyresvärden imorgon så vi kan få se hur det ser ut inne i dem,för utanpå ser det kanon ut,men skenet kan bedra."Döm aldrig en bok efter omslaget..."

Sitter och tittar på Prison Break samtidigt som jag sitter här och häckar..Men jag måste säga att första säsongen var bäst,nu känns det långdraget på något sätt..Eller så har jag inte koncentrationen på rätt ställe,jag vet inte.

Jag har alltid kallats den glada,eller solstrålen,allt på grund av mitt glada och positiva humör,men numera känns det som om "livet har gått i moln",undrar hur stort det molnet ska vara och hur lång tid det ska ta för det att försvinna.
Men känner jag mig själv rätt så är jag snart tillbaka och då starkare än någonsin!Jag har ju det rätta stödet runt omkring mig,släkt,vänner och givetvis min lilla glädjespridare,allt som verkligen gör livet värt att leva!Jag har det så förbannat bra,jag vet så varför har jag då denna konstiga känsla i kroppen?Äsch,den försvinner väl..

Börjar känna mig lite trött och jag har ganska höga förväntningar inför ev. visningar av lägenheterna imorgon.
Så jag ska nog ta och bädda ner mig för det tar väl ändå ett tag innan jag somnar,många tankar ju.


Sayonara,eller natti natti


Tänka sig

Vad saker och ting kan förändras,ibland till det bättre och ibland till det sämre..
Tänk,man kan planera saker och ting men så ögonblicket senare så är det inte ens aktuellt.Varför ska man ens planera,det blir ändå aldrig som man tänkt.Det är slut med det nu,ingen mer planering,nope!
Äsch,jag vet inte ens vad jag skriver om.

Jag har en konstig känsla i kroppen som jag på ett sätt känner igen men ändå inte.Och beskriva den kan jag inte heller.
Men om jag ska försöka så känns det tungt,uppgivet jag vet inte,jag känner mig tom på något sätt.Orkar inte tänka,orkar inte göra någotJag vet att jag är i riskzonen,men jag ska göra allt,kämpa så mycket jag orkar för jag ska inte drabbas,min familj ska slippa.Jag vill inte gå in i mörkret,jag har lyckats stå emot i alla år och jag ska banne mig lyckas i år igen.
Allt annat börjar lösa sig i vårt liv,detta får inte hända jag tänker inte tillåta det,så det så.Men det är jobbigt nu...

Jag vet inte om jag tar en paus i bloggandet,jag har inget kul att skriva,vi får se,ni lär märka vilket..

Grattis Daddy


 


Älskar dig,hoppas du får en underbar dag!!

På allvar

Jag vill aldrig mer jobba kväll på detta jävla skitområdet!
Tyvärr,kan jag inte välja,utan tvingas att gå ensam på ett område där folk blir rånade och knivskurna i princip dagligen.
Det senaste går att läsa här.

Jag vill inte,vill inte,vill inte!

Grus i ögonen

Det var med mycket blandade känslor jag gick och lade mig igår.
Jag hade pratat med min syster ett bra tag och hon hade både goda och dåliga nyheter.
Denna gången väljer jag att inte blotta mina känslor helt här i bloggen.
Jag har en del tankar och känslor som jag måste brottas med ett tag framöver så mycket kan jag säga.Det finns en del saker jag måste ta tag i,men hey, that´s life.

Jag fick ett mess igår av en person som jag inte träffat på 5år och som jag har tänkt mycket på och saknat.Han har alltid betytt mycket för mig,det är en person som jag som liten såg upp till och beundrade.Jag minns att jag alltid var och störde honom när han hade vänner på besök,för det var ju bara så kul!Dem som har känt mig länge har vid det här laget listat ut vem det är jag skriver om.Jag vet att det finns två sidor av varje historia (minst) så jag har aldrig och tänker aldrig välja sida.Jag älskar och saknar dig min kära bror!

Just nu sitter jag på jobbet.Jag har varit ledig i 2 dagar men ändå känns det som om jag aldrig varit härifrån.Jaja,slutar 16,00 idag men kommer kanske iväg lite tidigare har lite komp att ta ut nämligen,vi får se hur det går.
Ska jobba hela helgen,typiskt.

Igår var jag på utvecklingssamtal på dagis.Givetvis så går allt galant för min lilla älskling.Hon är jätteduktig och (om jag får skryta) så är där till och med andra föräldrar som sagt att hon är duktig på diverse saker,shit vad kul att höra!
Nu har vi kommit överrens om att hon får sova max 1timme på dagis,får se om vi kan få till kvällsrutinen bättre då..Och vi kom också fram till att hon ska börja pott-träna.Fast hemma går hon redan på toaletten he he he.Vid 3 tillfällen igår "hittade" vi henne på toaletten med byxor och blöja av,hon stod och bankade på toan och sa kissa..Naaw,min lilla goding!
På kvällen kom Kenth,Linda,Amadeus och Hugo på besök,vi käkade fläskfilé,potatis,pepparsås och sallad,smaskens var det!!Mmm,vattnas i munnen nu..
Får kanske gå och äta någon tradig frukost nu.
Oj vilket långt inlägg detta blev.
Hmm jaja,på återseende!

Var tog tiden vägen

Idag har jag inte haft någon som helst tidsuppfattning.
Jag har ändå hunnit med följande:

*Slängt skräp
*Pantat 3,5 sopsäck med flaskor
*Handlat hem mat
*Lämnat busen på dagis
*Träffat Jenny
*Varit på möte på jobbet
*Varit på Nautilus och fixat kvitto så jag får ut mina friskvårdspengar
*Lämnat kvittot till chefen
*Hämtat busen
*Diskat
*Lagat middag
*Ätit
*Diskat igen
*Pratat i telefon

Och nu ska jag hålla kväll med familjen det var ju längesen vi var samlade..he he he.

Trött i ögat

Sitter på jobbet,precis som alltid,börjar känna mig lite trött vill bara hem och lägga mig i sängen tillsammans med resten av familjen.Har varit en lång dag,så är det ju ibland.Allt går!
Imorgon ska jag få träffa Jenny igen,yey,hon är i vecka 39 nu så jag måste ju säga att det drar ihop sig...
All lycka och välgång till er mina vänner!

Jahopp nu fick jag lite skrivtorka,så jag loggar ut nu.
Natti,natti!

Inte göra

Jag tycker inte att man ska kasta sten i glashus!
Men många tycker uppenbarligen att det är ok.
Vad tycker ni?

Ojsan hoppsan

Vad min statistik över antalet unika besökare har flugit i höjden idag,jättekul ju!

Inte van

Jag vet inte om jag någonsin kommer att vänja mig igen vid att jobba kväll..

Dagen har verkligen gått i ett.Uppe med tuppen det såg gosen till,mysa lite sen gjorde jag mat för att hinna äta lite innan vi skulle iväg.Sen var vi ute an snabb runda mest för att få lite luft.Sen hem igen,gosen var ju tvungen att vila lite middag innan dagis.Sen gjorde vi oss iordning och gick ut igen men denna gången tog vi med oss alla saker vi skulle ha med oss.Lekte lite ute,sen cyklade vi till dagis och efter dagis till jobbet.Och nu andas jag lite.

Jobbar kväll imorgon också,sen är jag ledig 2 (!) dagar bortsett från att jag måste in på möte som vanligt,men det är ju lugnt..

Nu ska jag snart pysa hem på min ûbersnabba cykel..

En hundkoja


Så här långt hade pappa kommit på hundkojan som skulle byggas åt grannen.
Sen tog vi över igår,jag och älsklingen:

Vi gjorde färdigt väggen på framsidan samt satte upp en vägg som skärmar av så det blir en tvårummare..


Sedan gjorde vi ett tak.


Färdigt!


Izabelle godkände den.


Kyrkogården

Givetvis var vi hos mamma också i lördags.Så här såg det ut efter att jag lagt min blomma och tänt 2 ljus:





Lördags

När vi kom till pappa och Kerstin började vi med att äta he he he..
Sen var det dags för förberedelser inför deras kväll.Jag tonade pappas hår,,skägg och ögonbryn,klippte i sönder hans skjorta,ritade,klippte och tejpade samt sydde.Pappa blev en tuff pirat/sjörövare.
Jag fixade Kerstins hår samt ritade en spindel på hennes lår,hon blev till svarta änkan.
Resultat:

Fastsydd piratflagga


Spindel i håret..


Ha ha ha!

Bilder från i somras


Kusinerna,här på Moas 2års-kalas


Lektanten i full gång..


Systrarna


Hallooo,miniälsklingen!


Hmm,ja..Men ändå..

Alltid kul att gå igenom Kerstin och pappas bilder,de har ju tagit bilder som inte jag har,Nicie!

Alla Helgons Dag

Mamma,
Jag saknar dig.Ingen där ute som inte har mist sin mamma vet hur det är.Mitt liv har aldrig blivit detsamma och det kommer det heller aldrig att bli.Det svider så när jag tänker på att du aldrig kommer få träffa eller lära känna min älskade dotter eller min kära sambo heller för den delen.
Du kommer inte finnas där när jag och min älskling förlovar oss,inte heller när vi gifter oss.
Jag kan inte längre ringa dig för att berätta något kul eller kräka av mig när jag behöver det.Jag kan inte heller ringa dig bara för att jag vill göra det eller för att jag vill ha lite tips..
Fy fan vad jag saknar dig mamma!
Min värld är fortfarande upp och ner,även om den största delen hamnat på plats igen,men en del kommer för alltid att vara tom och vilsen.
Jag har sagt det innan och säger det igen,jag är långt ifrån ensam.Jag har ju min egen lilla familj och jag har resten av släkten.Jag har Pappa och Kertsin,tacka gudarna för det..
Men ändå..mamma..
VARFÖR?
Jag älskar ju dig!


myspace comments


Inte möe

Så vad hände då igår efter jobbet...
Inte ett skit!
Darlingen tog på sig en extra körning så jag och busen mös lite men hon somnade i bra tid och jag var hur trött som helst.Älsklingen kom hem vid 20-tiden,så vi pratade lite,men sen var det ju dags att nanna.Darlingen skulle upp och jobba ju,han började 05,00 imorse..Och jag som gnäller för att jag har varit tvungen att å upp 05,00 hela veckan,han har ju fått gå upp 04,00...Yaiks!

Ja han är ju då iväg och jobbar fortfarande,så jag och busen leker lite.Jag har även hunnit med att diska,bädda sängen och tvätta samt rymt upp lite här.

Måste förresten berätta att igår saknade gosen sin daddy hela dagen.Först började på morgonen då frågade hon efter pappa.Sen när jag hämtade henne på dagis frågade hon efter pappa.När vi väl kom hem gick hon runt och letade efter och ropade på pappa,sen kom hon till mig med telefonen så sa hon "prata pappa",så vi fick ju ringa honom så hon fick prata lite.När dem lagt på ville hon "prata morfar",nä gumman du ska sova nu,"prata mormor",nä gumman nu ska du sova..
Sen när jag nattade henne frågade hon igen efter pappa och när jag sa att han jobbade blev hon lite ledsen,sen somnade hon.Så hela gårdagen handlade om daddy..Naaaww!

RSS 2.0