Klick klick

Imorse lämnade vi busen på dagis vid 8,45,det skulle först filmas en del och sedan vid 9,30 skulle fotografen komma på besök.Så spännande!
På vägen hem efter att vi lämnat henne köptes det bullar som vi kunde smaska påt ill frukost.Nu har vi haft lite egentid tillsammans och det är dgas att hämta busen på dags igen,vi är ju lediga idag.
Bjuder på ett par bilder från igår förmiddag innan vi skulle till dagis:


Mmm,gott med vindruvor!


Alltid redo,hi hi hi!

Hemma igen

Idag har det varit full fart på denna familjen.
Älsklingen har jobbat.
Jag och gullungen har busat hela förmiddagen se lämnades hon på dagis och jag gick på handledning.
Efter handledningen plockade jag upp darlingen och tillsammans hämtade vi vår lilla älskling!
Jag har varit på maxi och för tillfället står älsklingen och lagar mat till oss.Miniälsklingen sitter i soffan och tittar på
Meckar Micke,tydligen väldigt spännande...
Det blir en lugn kväll att umgås på idag!!
Om jag kanske skulle ta och ringa min daddy,snacka lite...

Jag kanske tittar in här igen lite senare om inte så ha en skön kväll!

Patetiskt

Jag kan inte sluta småle för mig själv...
Hur lågt har man inte sjunkit om man kommenterar sina egna inlägg?
Ha ha ha,det är riktigt skrattretande,men kul att läsa.
Tänk att man ens försöka lura sig själv på det viset..oj oj oj..Och sen dessutom tro att dem som läser bloggen ska gå på det..
Måste säga att det många gånger är roligare att läsa kommentarerna än själva inläggen,prova du med.Finner du inte det lustiga i det ska jag ge dig tips på minst 2 bloggar vars ägare kommenterar sig själv!
Patetiskt??!!

Fast visst det är ju bra att kunna berömma och höja sig själv till skyarna...Bara man inser att det finns gränser för på vilket sätt man gör det på!
Men fortsätt ni,för om ett gott skratt förlänger livet,så ska ni veta att ni har förlängt mitt liv med massor av år,ha ha ha!!
Visst är livet underbart!

Egentligen natti natti

Nu är jag uppe på övertid som älsklingen brukar säga när klockan har passerat 22,00.
Men jag kan inte lägga mig riktigt än,sitter med färg i håret eller ja älsklingen har lagt slingor,oj som jag för övrigt måste tvätta ur nu.Shit vad tiden går.

Jaja,men godnatt,sov gott och dröm sött!

Imorgon är det jobb som vanligt.

Peace,out

Jahopp

Då var det kväll igen,som tiden springer iväg,hinner knappt med ju!

Det finns en del saker som jag inte förstår mig på,men det är väl inte meningen att jag ska göra det heller...?!

Jag har nu fått reda på att det bara är ett ställe i stada som gör hål i små barns öron.Om tillfälle ges ska jag dit imorgon för att kolla upp stället lite mer,vem som helst får ju inte ta hål i vår dotters öron..Jag måste säga att jag fått en hel del positivt gensvar angående detta,kul!

Kvällen fortlöper och på tur står:välling till busungen...

Ha en fin kväll alla!

Måste bara berätta

Mathilda har tagit hål i öronen,vad jag förstod det som så fick hon det av Mormor och Morfar..
Hur som helst så blev hon jättefin,det är ju bara ubergulligt!Och hon är såå stolt!
När jag ringde pappa igår ville hon givetvis berätta för både honom och Kerstin,hi hi hi!
Helt plötsligt är det ju inte alls svårt att veta vad man kan köpa till henne,det finns ju så många söta örhängen till barn!

När jag var hemma om en stund nu precis så sa hon:Du,Marina man kan ju snurra på örhänget och då känns det lite konstigt..Och så skakade hon på kroppen för att visa hur det kändes,ungefär som en rysning..(svårt att förklara,man måste nästan se det)
Jag säger då det,barn är för härliga!

Jag har faktiskt varit på darlingen innan om att jag vill att Izabelle ska få ta hål i ögonen,men darlingen har tyckt det var för tidigt,men nu så verkar han mjukna lite..
Jaja,jag vet många tycker det är för tidigt,men för det första är det en smärta som går över och som dem sedan glömmer bort.Och sen kvittar det vad alla andra säger för det är mitt och Fredriks beslut så snälla skippa skitsnacket och kommentarerna för det är vi som bestämmer!Det är ju inte så att Izabelle far illa av det precis,för då skulle vi aldrig utsätta henne för det..

Hoppsan

Oj vad jag ligger efter nu igen...
Var ska jag börja?
Hmm,börjar med onsdagens bravader:
Jobb 7,00-16,00
Hem snabbt som attan in i duschen och fixa och trixa sen kom Petra,hon drack öl och jag drack vin.
Sen plockade Sandra upp oss i hennes urläckra bil och vi åkte ner till Mölleexpressen.
Det serverades grillbuffé och mineralvatten(!).
Vi var fyra stycken vars efterrätt blev 2st tequila,smaskens,vi tömde flaskan så dem som senare ville ha tequila blev utan ha ha ha.
Sen serverades kladdkaka,men den åt jag inte utan vi (samma 4) beställde in sambocka istället he he he,smaskens det med,men den flaskan tog också slut,hoppsan som det kan gå..
Nu var man lagom goo och folket hade börjat dra sig hemåt allihop och personalen på plats började ge oss menande blickar ja ja,dags att gå hem..Och hem kom jag,åkte med Petra och hennes sambo,Elias var också med.
Sen natti natti.

Torsdag då:
Usch,strokeutbildning 8,00-16,30 Men den dagen gick ändå relativt snabbt.

Fredag:Ledig yey!
Älsklingen var på anställningsintervju för andra gången denna veckan,förra jobbet fick han men kände att det inte riktigt var det han ville jobba med..Detta jobbet vet vi inte men det verkade lovande,för dem ringde och frågade om han kunde komma på tisdag och presenteras för kunden..Så vi får vänta och se till tisdag!
Sen hämtade darlingen Mathilda sen tog vi rundan om dalhem till Kenth och Linda,där lämnade vi barnen en liten stund för att kunna köra och storhandla i lugn och ro!Sen hämta barnen,umgås lite innan vi körde hem och gjorde middag.
Kenth och Linda stack till Väla men tittade in hos oss efteråt,vi bjöd på middag och sedan hjälpte jag Linda att platta håret,det tog sin lilla tid men det blev bra!

Idag:Jobb 7,00-16,00
Hem,kanske till Pålsjö eller kanske Bruces får se.

Måste jobba vidare,på återseende!

Jodå

Grattis min älskade!!Jättekul att det gick vägen!!
Livet leker!

Idag är det jobb till 16,00.Sen är det hem en snabbis för att göra sig iordning och sedan iväg till Mölleexpressen.Ska bli trevligt som tusan!Mmm,ska bli gott med litta vin också idag,om det är något vi kan så är det att ha kul,med eller utan sprit i kroppen!Dessutom får jag ju lite sovmorgon imorgon eftersom jag inte börjar förrän 8,00,yey!!

På återseende min vänner (och en och annan ovän,ha ha ha)!!

Ha en fin lilllördagskväll,för det ska jag ha!!

Don´t be jealous,do something about it!



Vindarna vänder

Alldeles precis så blev denna tradiga måndag inte så tradig längre..Fick precis veta att jag får semester måndag och tisdag nästa vecka,vilket innebär att jag blir ledig hela veckan.Lyckan är total!

Tradiga måndag

Jojo,då var det ny vecka igen...
Igår förmiddag var jag,älsklingen,miniälsklingen,Linda,Amadeus och Liam i Ängelholms Hembygdspark.Vi gick en runda och strosade medans barnen sprang precis överallt,härligt!Vi hade ju verkligen tur med vädret.Liam och busen åkte linbana och lekte på lekplatserna,nicie!

Annars hände det inte mycket igår,var ganska sleten hade varit en tuff vecka ju,precis som denna kommer att bli..Är som vanligt bara ledig en dag.

På onsdag ska det festas loss lite igen,jag ska till Mölleexpressen för att äta lite dinner och umgås med mina arbetskollegor.Fast vi börjar hemma hos oss först,så klart..!Synd bara att jag ska på utbildning dagen efter,men den tiden den sorgen...

Undrar vad som kan tänkas hända idag??

Lördagsmorgon

Uppe innan tuppen idag som vanligt.Började ju 7,00.Busen vaknade innan jag hunnit gå hemifrån,såå härligt att kela lite innan man måste till jobbet,men det gör ju att det tar emot lite att gå hemifrån..Naaw,min lilla gullunge!

Jaja,nu är jag på jobbet,har haft en väldigt lugn och skön morgon måste jag säga,men det är väl lugnet före stormen kan jag tänka..passar i alla fall på att njuta av det lugna!

Det ska bli så skönt att vara ledig imorgon,kunna vakna och ligga kvar i sängen en liten stund för att kela med familjen,gossigt,det är det bästa som finns!

He he he,lite tuffa vi var som sa att vi inte kände någonting av träningen i torsdags,vi har alla tre fått tänka om,värken kom igår kväll...Ska aldrig ropa hej förrän jag har kommit över ån..!Men på sätt och vis är träningsvärk en skön värk för man får bekräftelse på att man pressat sig själv lite extra,härlig känsla!

Måste säga att jag har ett lugn i min kropp som jag inte känt på ett tag,men nu är det tillbaka och jag mår bra.Jag har lagt mycket och många bakom mig,skit som har hänt och människor som tror att dem äger världen och att allt kretsar kring dem och deras liv.Folk som tror att dem är bäst på allt de gör,som helt saknar ödmjukhet,nä tiden när jag brydde mig om och förökte vara dem till lags är förbi.Jag sköter mitt och jag hoppas att dem sköter sitt.Allting handlar om att vakna upp och inse,vara positiv men inte naiv..
Som sagt,jag har funnit ett inre lugn,visst kan jag också stressa upp mig över saker,men jag kan lika fort hitta tillbaka till lugnet,jag tar inte åt mig längre av vad vissa personer säger eller inte säger,skönt!Det finns personer som hela tiden söker bekräftelse från andra,jag har själv varit där men inte nu.Jag vet vad jag kan och jag vet mina brister (som om jag skulle ha några ha ha ha!)..

Ha en underbar helg alla!!
**Kramar om**

Tjohopp

Vilket pass igår,det var ju helt sjukt.
Först spinning i 45minuter sen hade vi styrka i 40minuter,kära nån va tufft det var!Men det kändes bra ändå!

När vi hämtade busen på dagis igår hade hon världens största bula mitt i pannan,det såg faktiskt ut som ett horn.Hon hade klättrat på en stol och trillat ner..Ja,vad ska man säga,hon är ju verkligen överallt hela tiden..Framåt kvällen blev hon lite blå,men hon verkar inte ha särskilt ont så det är ju skönt..

Idag är det jobb som vanligt 7,00-16,00 när jag kommer hem tänkte jag äta lite sen om jag pallar tänkte jag ta en runda i pålsjö,får se så att inte träningsvärken sen igår tar över helt...he he he,fast faktum är att det inte är så farligt som jag trodde att det skulle vara,men på mig brukar värken komma först 2 dagar efter träningen så vi får se imorgon om jag kommer upp ur sängen..Men det måste jag,ska ju jobba..

Ja,vilka världsliga problem man har...!

Härlig start!

Vilken härlig morgon,visst hade jag lite svårt för att ta mig ur sängen var lite trött.Men när jag väl stigit upp så kände jag mig ganska pigg.Hela familjen gick upp tillsammans,med älsklingen i täten,han började ju 6,00.
Izabelle var jätteduktig hela morgonen.lugn och fin.Kanske var hon för trött för att göra motstånd he he he..

Cyklade och lämna henne på dagis 6,30 sen vidare till jobbet började 6,45 idag.
Morgonen och förmiddagen har flytit på bra hoppas resten av dagen också gör det!

Hörs ikväll efter spinningen..Kanske..

Njä

Lägeheten vi tittade på igår,var absolut ingenting som vi kunde tänka oss att bosätta oss i,så vi letar vidare.Till slut dyker det säkert upp någonting som vi fäster oss vid,det gäller att ha tålamod ju!
Hursom helst så tack för igår pappa och Kerstin!

Idag,så här dagen efter älsklingen fick sitt c-kort så är han iväg och jobbar,han började 6,00 imorse.Det som har slagit mig är att jag har varit väldigt bortskämd med att inte behöva lämna busen på dagis innan jag börjar jobba kl.7,00,men nu är situationen annorlunda eftersom älsklingen börjar tidigare..Usch,vad jobbigt..he he he,men jag vänjer mig väl snart vid det med..Var tog mina sovmorgnar vägen?

Jag och miniälsklingen har inte gjort så mycket ännu idag.Men när hon har vilat middag och ätit ska vi till pålsjöskog och gå lite.Vi behöver ju den riska luften och dessutom är det ju fint väder idag.Vi kanske kan få till en och annan bild att lägga in här,återstår att se.

Bye for now!

Wiiieee!


Du är bäst!!!
Vilken härlig dag!!

Här...

...händer det grejs.
Förrutom älsklingens stora prövning så har jag precis varit i kontakt med en fastighetsskötare i Hörby och nu är det så att vi fick tid idag att titta på lägenheten...Yey!!
Givetvis ska vi inte ta första bästa men man måste ju titta för att bilda sig en uppfattning,stenen är i rullning!!
Vi vill egentligen ha en 4:a,detta är bara en 3:a,men den är på 80kvm,jaja vi får se..

Avgörande

Denna dagen är ganska avgörande för förändringarna vi önskar göra i vår framtid.
Vi får väl se vad ödet har i bakfickan åt oss!


Älskar dig!

Jisses!

Glömde ju berätta att när barnen hade lagt sig i fredags satt jag och darlingen uppe,tände ljus och tittade på film,The Mist.Jag vet inte riktigt vad jag kan säga om filmen...Ganska långdragen,jag kan bli sjukt irriterad på vissa saker i filmer,och slutet på denna filmen vet jag inte om jag tycker om alls,men fy tusan vad jag lipade.Jag har nog en lite fööör stor empatisk förmåga he he he...
Jag tror inte att jag kommer rekomendera vidare denna filmen för så bra var den inte..
Men om det är någon som vill se den,så bara hojta till!

Igår när jag kom hem från jobbet var maten färdig och stod nästan på bordet,det är riktigt skönt.Alltid hungrig när jag slutar vid 16-tiden.Darlingen är för duktig.
Sen var det till att umgås lite,busa lite etc.

Idag känner jag mig väldigt mör i kroppen,undrar om jag håller på att bli sjuk,känner lite i halsen,men inte så farligt ändå.Men det vore inte konstigt,så förbenat kallt det är när man går ut på morgonen!!Det blir bättre under dagen men morgonen är fy bubblan så kall!

Idag blir det inte alldeles för mycket som händer,slutar 16,00 som vanligt,sen ska Mathilda lämnas 17,00.
Vad som händer efter det får tiden utvisa.
Skulle behöva komma ut i skogen lite,undrar om resten av familjen är så pigga på det?Hmmm...

Rättning/Ändring:
Mathilda hämtas redan 15,00 idag.Då hinner jag inte säga hejdå ens.Ja tänk som det kan bli...

Har inte mycket..

....att skriva om för tillfället.Det är bara jobb,jobb och åter jobb.

Men idag slutar jag 16,00 så då får vi se om vi inte kan hitta på något.

I torsdagas bjöd vi in oss själva på middag hos Kenth och Linda som vanligt,he he he..Alltid lika trevligt!

Så idag är det kanske vår tur att bjuda tebax,vi får se vad dem säger,dem kanske har annat planerat jue.

Nu ska jag gå och äta lite frukost för andra gången idag,men dem säger ju att man ska äta många gånger under dagen ha ha ha!

Ny vecka

Som tiden går alltså,helt sjukt.
Igår vaxade darlingen bilen och kära nån vad den blänker.
Jag cyklade en runda med busungen,vi gjorde ett litet stopp för att köpa en pyjamas till henne,hon har i princip vuxit ur alla dem andra..Så är det ju..

Jag började jobba 15,30 och jobbade till 23,00.Cyklade sedan hem,slappa en kort stund i soffan sen var det natti natti,man vet ju aldrig när busen väcker en på morgonen...
Det var inte så giftigt imorse,hon väckte mig vid 8-tiden så det var en riktig sovmorgon he he he..Vi har inte gjort så mycket ännu idag men när busen vaknar (hon sover middag för tillfället) så ska vi cykla och handla lite.

Sen bär det av till jobbet så klart,man måste jobba ju.Jag är glad att jag har ett jobb och att jag kan jobba!
Ha en fin dag alla! 

I Osbyholm

Igår så fick vi för oss att köra till Osbyholm och hälsa på.Vi visste att Moa ock så skulle vara där ju.
Vi hade en mysig dag som vanligt,barnen och farmor/mormor lekte.Vi andra tittade mest på ha ha.
God mat och gott sällskap,tack för det!
Kusinerna på cykel:


Kul hade dem,gullungarna


Moa tröttnade aldrig


Miniälsklingen ville ut till morfar


Gemensam tandborstning



Sen var det natti natti för Moa och vi skulle köra hem.Busen somnade som en stock i bilen..

Lite sena eftermiddagen

Izabelles feber gick ner under dagen och var helt borta framåt förkvällen.
Eftersom vi bara hade haft inomhusaktiviteter under dagen var vi ju bara tvugna att gå ut en runda.Vi tog cykeln och cyklade en låång runda,till slut hamnade vi på drottninghög,på en lekplats,en ganska trevlig sådan måste jag motvilligt erkänna.Givevis togs det lite bilder,dem kommer här:

Många trappsteg..


Wieee...


Det måste ju klättras...


Oerhörd koncentration krävdes,men hon lyckades min lilla älskling!

Hon gick målmedvetet över till andra sidan,det tog tid,men det gick!

V a b

Då var det dags igen att vara hemma med busen.
Givetvis hade hon feber igår när hon kom hem från dagis.Synd om henne att aldrig får vara frisk!
Jaja,det går väl över,så länge det inte är värre än så här så får man vara nöjd.Det är ju inte så att hon lider precis,men det är synd att hon inte kan få gå på dagis och leka.

Vi ska ha en mysig dag tillsammans mer än så har jag inte planerat ännu.


Onsdag

Vilken spännande rubrik jag fick till?!
Givetvis sitter jag på jobbet,plikttrogen som man är.
Jobbar till 15,45 idag.
Vi hade en riktigt dålig natt i natt,busen var vaken en lång period mitt i natten,vilket gjorde att man inte var alldeles för pigg imorse när klockan ringde.Man tycker att hon skulle ha sovit som bäst i natt med tanke på att hon varit på dagis en hel dag.Men det kan väl bli för många intryck också för henne som bearbetas på natten?!
Återstår att se hur kommande natt blir då.

Känner mig lite trött i huvudet,har varit intensivt nu ett par dagar.Först konferens med mycket nytt att lära sig och sen hade vi månadsmöte i måndags där vi informerades litegrann om förändringarna som kommer att ske här,och igår hade vi utbildning mellan 8,30 och 12,00 där det inte var mycket nytt men när man är van vid att springa lite drygt en mil på en dag så blir det betungande att bara sitta och lyssna.
Men jag ska inte klaga för alla sakerna har gett mig någonting,så det är bara positivt.

Nu ska jag ta mig någonting att äta sen fortsätta jobba.

Ha en fortsatt bra dag!

Hotellet

Utsikt från vår balkong:







Inomhusbassängen på hotellet:

Ikapp!

Ha ha nu är jag ifatt dagarna.
Idag var det meningen att jag skulle träffa Petra på förmiddagen men hon hade dubbelbokat sig he he he..
Hursomhelst så lämnade jag miniälsklingen på dagis för första gången på en månad,vi var där 13,30 för jag hade ju månadsmöte 14,00 på jobbet.
Sen hämta busen hem och äta och umgås som bara vi kan allihop!

Imorgon är det jobba hela dagen,skola för älsklingen och dagis för miniälsklingen.Efter skolan ska älsklingen jobba stackarn,men så är det ibland ju..

Ska sätta mig i soffan och vila ögonen på tvn ett tag.

Hörs imorgon!

En dag i Köpenhamn

Igår jobbade min darling.
Jag badade barnen och gjorde iordning dem
Sen gjorde vi och packade ner lite smörgåsar och dricka och gick till stora lekplatsen för att äta frukost och leka.

Vid 12-tiden hämtades Mathilda och älsklingen kom strax därefter.
Vi hade fått ett samtal av Kenth som frågade om vi inte ville hänga med till Köpenhamn.Vi är inte dem som är dem så givetvis följde vi med!
Alltid trevligt att hälsa på svärmor och Michel och god mat serveras ju alltid också!
Tack Kenth,Linda,Susann,Michel,Darlingen och busungen för en underbar dag!

Redogörelse

Varnng för långt inlägg...
I torsdags släppte min älskling av mig vid preemmacken på gåsebäcken klockan 12,45.Bussen avgick 13,00 kördes till knutpunkten för att plocka upp fler deltagare.Sen bar det av, ca. 13,30 körde vi ut från stan mot Öland.
Det blev en fikapaus i Charlotte Pirellis hemby.Sen bar det av igen.
Framme på Öland,Borgholm var vi ca 18,00.Incheckning på hotellet.
En snabb runda för att kolla byn/staden
19,15 träffades vi alla i en svit för att ta ett glas vin och lära känna varandra lite.
Klockan 20,00 serverades det en Ölandsbuffé i matsalen,mycket smarrigt.Fast det påminde lite mycket om ett julbord med sill,prinskorv och köttbullar.Men där fanns ju mycket annat med..
Live musik spelades och till slut ca 01,00 var det natti natti.

Fredag:Ställde klockan på 6,00 in i duschen sen serverades frukostbuffén.Ja herregud vad gott det var!!
Snabb akut shoppingrunda,köpte ett par urfina skor.
Klockan 10,00 invigdes 20års jubilaren klockargårdskonferensen 
Lunch 12,30 fick passa på att springa till systemet för att köpa vin till kvällen ju..
Sen en massa föreläsningar fram till 17,45
18,45 förfest i en svit.
19,15 utdelningsceremoni Årets vårdbiträde/undersköterska.
Sen 3 rättersmiddag samt underhållning.
Runt 22,00 var underhållningen slut och vi sprang till sviten för att jämna ut vätskebalansen =)
Sen ner till baren för att lyssna på en helt underbart duktig pianist,det blev lite önskelåtar och sång.
I säng ca.02,00.

Lördag:Upp klockan 06,00 in i duschen ner till frukostbuffén.
9,00 körde föreläsningarna igång igen.
Lunch 12,30.
Sen utcheckning och hemresa.
Hemma igen ca.18,00


RSS 2.0