Godmorgon gott folk!

Givetvis är man på plats på jobbet...Har varit här i 15 min redan..
Detta trots att jag försov mig kraftigt idag.På något vänster har jag stängt av klockan imorse..och somnat om..Jag brukar gå upp 04,30..Idag for jag upp ur sängen 05,20,PANIK!
Jag behöver köra hemifrån 05,30 för att hinna.lämna busen och köra hela vägen till jobbet.I vanliga fall gör det mig ingenting att jag pendlar för jag är pigg när jag kommer till jobbet och mår bra av det,men idag,usch och fy för stress!

Men jag är här och jag kom i god tid.Började ju inte förrän 06,45..

Nä back to work,
Ha en kanonbra dag!

Mitt i allt...

...det roliga hände även tråkigheter..
Mina däck på bilen är fördärvade,ja alla 4..Min telefon är helt kvaddad..Men det är bara döda ting,inget att bry sig om egentligen,men det är lite tråkigt...
Ingenting att hänga upp sig på ju,tar bara en massa energi och det är det inte värt i alla fall!!

Oj oj oj..

Vilken helg mina vänner!

I fredags var det fest hos Jocke och Hille,hade hur kul som helst!Skrattade mig nog igenom precis hela kvällen,härligt!

Lördags:fest hos Kenth och Linda,trött som bara den var jag men när jag väl kom dit,så släppte det och man var på G igen =)

Idag,oj oj oj,trött men mår FAKTISKT bra!

Sitter just nu hos daddy och Kerstin,har ätit mat och ska alldeles strax köra hem så jag och busen kommer i säng i tid!

TACK ALLA NI SOM JAG HAR UMGÅTTS MED I HELGEN,NI ÄR FÖR GOÀ.NI VET VILKA NI ÄR,INGEN NÄMND INGEN GLÖMD..


...

Mitt liv har tagit en helomvändning...Jag känner mig levande!
Bara så ni vet
=)

*Generad*

Nu så här dagen efter,så kan jag villigt erkänna att mina små fylleinlägg kanske inte var helt mogna..Men jag tänker inte ta bort dem,jag står ju för vad jag gör =)

Ja det var en mycket trevlig kväll igår..
Jag och Linda var lite fnittriga,härligt kul!Såå avslappnad,me like!

Tillbaka på jobbet då alltså..Det var inte många timmar jag sov inatt,men det börjar jag ju bli van vid..Denna gången var det visserligen helt självförvållat,men ändå..

Jag mår bra idag i alla fall,lite seg i kroppen,men vad gör det om hundra år =)

Idag ska busen hämtas,hon har varit i Borstahusen med mormor och morfar,mysigt för henne!

Imorgon: LEDIG,YEY!

Ha en bra dag

Korall

Jag har fått en korallfärgad klänning av Linda,för hon tyckte inte att den var hon riktigt.Det tackar jag för gumman =)

Nu blev det nog lite många korta inlägg,ja ingenting intressant för omvärlden...
Jag måste förbereda er på att jag kommer sätta lösen på bloggen,ni som vill ha tillgång får lägga en kommentar med namn och mail adress så jag kan maila ut lösenordet..Ni som får det måste hålla det för er själva..

Visste ni att:

101 dalmatiner går på tv 4 just about now..

Nu är det klippt

Jag är riktigt berusad och det är Lindas fel =)

Ha ha ha,moget inlägg...

Långväga besök

Igår hade jag min enda lediga dag denne vackan,men jag klagar inte..

Jag fick långväga besök,Linda och Fredrik kom..Vi lagade mat och umgicks.Vi var nog alla tre lite sega,men busen och vovvarna höll igång oss.
Vi gick en runda i city,när vi kom tillbaka var vi så där lagom varma..Så det blev lite glassförtäring.

Sen fick vi idén att köra till Hörby Ringsjöstrand busen skulle få hoppa på de stora studsmattorna,märk väl BUSEN skulle hoppa..Det slutade med att vi allihop hoppade och hade kul.
Klockan blev mycket oh det var dags för mia gäster att köra hem,busen blev jätteledsen och ville följa med sin pappa,men inte den här gången.
Tack för en avslappnad och mysig dag!

När vi kom hem fick gosen välling och hon somnade som en stock i min famn,såå mysigt!

Nu sitter jag på jobbet,ska strax fika lite,slutar 16,00 idag har nyckelhantering i eftermiddag så jag kanske dyker upp här igen,vem vet..

Ha en underbar dag i det fina vädret!

Mycket 6 nu..

Hörde på radion att småbarnsföräldrar och skåningar är dem som mest tänker/längtar efter sex under semestern/sommaren..

Hmm..två av två möjliga...
=)

Varför???

.....körde jag hem från Nyköping när det var så nära till Norrköping..
Kolla in detta så förstår ni vad jag menar....
=)

Back at work

Efter hela tre veckors underbar semester så är jag nu tillbaka på jobbet..
Imorse var det tungt att gå upp,vilket mycket beror på att jag inte sover som jag ska på nätterna.Men det var bara till att stiga upp och köra igång.
Lite lagom förvirrad de första timmarna,men nu känns det som om jag inte varit härifrån överhuvudtaget.
Mina kära vårdtagare har saknat mig så det känns ju bra =)

Mycket har hänt inom mig,en del har jag delat med mig av här,men långt ifrån allt.
Jag har mina ups and downs,men jag mår övervägande bra just nu.
Bara genom att acceptera läget så funkar det.För varje dag som går ser jag mer och mer ljus.Jag är på väg tillbaka..

Jag har många fina människor runt omkring mig som har hjälpt/hjälper mig på olika sätt!Jag känner mig stärkt i mina relationer till nära och kära,vilket underlättar.

Jag mår bra..faktiskt =)
Life goes on och jag hänger på så gott jag kan.

Jag har fått väldigt många förslag på olika saker..
Kenth sa att jag skulle lägga in en kontaktannons och skriva "Läcker slampa söker sex"...Ha ha ha,ja det är så man kan skratta sig fördärvad..Nä någon kontaktannons behövs inte,jag klarar mig fin fint..!Men tack för omtanken ha ha ha!!!

Nähä du,nu måste jag jobba lite..

...

Hallå där mina trogna läsare och alla andra.

För en liten stund så skiner solen,även på mig..

Det har hänt en del sen jag var härs sist.
I onsdags körde jag och busen till Smygehamn,hem till min bror och hans familj.Såå kul att träffa er igen,det var alldeles för längesedan.Busen fick jättefina kläder.Vi har ätit gott och haft supermysigt.
Kameran glömdes hemme,tydligen jag i ett nötskal..men brorsan tog lite kort så han får ju skicka över dem till mig så jag kan publicera några här ju..

Vi sov i Smygehamn och tillbringade torsdagen där också.Vi körde hemmåt på eftermiddagen,var ju tvungen att köra hem och packa om för nya äventyr.
Torsdagskvällen spenderades i bilen,vi körde till Nyköping för att hälsa på syster och Thomas.

Igår var det till att stiga upp i tid,göra oss iordning och iväg till Kolmården...Jag fick givetvis se mina älskade delfiner..Jag lovar er att jag någongång i mitt liv ska simma/bada med delfiner,vilka härliga djur!
Lagom möra i kroppen körde vi "hemmåt" (till Nyköping),Thomas fixade med food,gott som attan var det.Det blev lite öl,cider och grogg,ja ni vt så där lagom mycket =)
Vilken hälig dag i gott sällskap!Men någon motorcyeltur blev det inte..denna gången..I`ll be back..

Dagen idag har inga planer,vad som sker får ödet avgöra..Tanken var att vi skulle ta en tur med båten men det blåser storm på havet så vi hoppar över det för den här gången.
Antagligen blir det att vi går en runda i Nyköping och bara är..Man är ju trots allt lite dagen efter..Ja seg alltså,inget annat..

Ha en underar flicklördag (begreppet myntades alldeles nyligen av min syster och mig,efter att ha fått en liten "förhandsvisning" av vad en grabbtorsdag innebär)...
Bye for now!

?

Och för er som undrar:

Jag mår ok,inte bra,men ok!
Vill bara klargöra en sak,det finns inget eller ingen som kan ta min livsgnista ifrån mig.Jag kan vara långt långt ner i mörkret,så djupt att det knappt går att ta sig upp...Men jag överlever alltid.Alla säger till mig hur stark jag är,det är svårt att tro på när man mår som sämst,men långt där inne vet jag.Och nu börjar jag se en strimma av ljus.Jag är på väg tillbaka,det går sakt men säkert men det går i alla fall.

Jag har fått många underbara och stärkande mess av vänner och bekanta,jag har haft lite svårt att prata i telefon och jag är ytterst tacksam för att ni visar ert stöd ändå,trots att många av er inte ens vet vad som hänt.Att jag inte behöver förklara just nu,känns bra.Tack!

Tänk vad mess från betydande personer kan göra.

Min inre stryka finns,jag ska bara hitta den.

Back on track

Ja snart är jag väl det i alla fall..

Tiden har sprungit iväg sedan jag var här senast.
Det har hänt en hel del.
Jag har terroriserat Kenth och Linda,det gjorde jag i fredags.Det blev ett kvällsdopp ca kl 22,sen lite shopping på statoil som Kenth betalade ha ha ha,sen hem till dem och mös.Tanken var att jag skulle köra hem men klockan sprang iväg och det slutade med att jag och Linda sov på soffan =)
Tack för allt!
I lördags var jag ju då naturligtvis kvar hos K och L,K stack iväg och fixade en del medan jag och Linda stannade hemma för att umgås ytterligare.K kom hem med bakad potatis till oss alla,Izabelle och hennes pappa kom också för att äta lite..
Sen fick värdarna göra sig iordning för dem skulle iväg..
På lördagkvällen körde jag hem till systern min,det blev ett dopp i poolen,lite snack som vanligt,sen gick jag en runda i Fulltofta strövområde,sen hem.
Söndag: Izabelles pappa kom och lämnade busen.Han hade gjort  mat och tagit med sig den,så den smaskade vi på innan han körde hem igen.Det tackar vi för!

Igår då:
På morgonen eller ja vid middagstid,kom busens pappa på besök,han körde lastbil i krokarna,behövde hålla rast och passade då på att träffa busen..
Var hos Helena,Rickard och Anton.Barnen badade en runda,sen körde jag,Helena och busen på shoppingtur,fyndade en massa fina kläder till busen.
Sen hem till dem för att grilla kyckling som vi sedan åt tillsammans med ris och en riktigt god sallad,mums!
Tack för en härlig dag i Stenskogen!

I eftermiddag kommer Petra och Elias på besök,ska bli kul..Kanske blir det en runda på Skånes djurpark,får väl se..Vi ska i alla fall fixa något käk ihop,skojsigt!

Ha en bra dag alla.Jag är nu inne på min sista semester vecka och är i princip fullbokad med en massa roligt så jag får se när jag tittar in igen,men det dröjer inte länge i alla fall..
*Kraaaam*

Snart på gång

Idag ska jag köra till Helsingborg och lämna busen hos sin pappa.Men innan dess ska jag få träffa min Linda,ska bli kul!Behöver lite annat att tänka på nu..

Det finns så mycket jag skulle vilja kräka av mig,allt för att den där klumpen i magen ska försvinna,för att det ska vara lättare.Men det finns alldeles för många nyfisar här som egentligen skrattar bakom min rygg och håller på att dö av skadeglädje..Den enes sorg är den andres lycka,eller något i den stilen.

Men i motgångar märker man vem ens vänner är..

Hur som helst,idag mår jag liiiiite liiite bättre,men lååångt ifrån bra.Ingen aptit (vilket är ganska bra egentligen =)
Men jag vill inte må så här,gå i ovisshet och en evig väntan..Jag ser inte ens en strimma av ljus i mörkret,men det kommer väl..Energin är som bortblåst,jag som hade sååå mycket energi efter veckan i åhus..Men nu är jag nerslagen..totalt!
Jag känner mig så tom och platt att man inte ens med en skrapa skulle få upp mig från marken..

Ja,jag tycker synd om mig själv..Och?!

Nä nu ska jag göra iordning busen,för vi ska snart köra..
Ta hand om varandr,innan det är för sent!

...

Har precis legat på en spikmatta i 10min,det gör verkligen ont..Men inte en tiondel av det onda jag känner i min själ.Jag mår inte bra,känner mig sviken.Orken är borta,jag vet inte hur jag ska ta mig vidare efter detta.Men jag vet långt där inne någonstans kommer jag att hitta styrka och jag kommer känna mig starkare.Men det kommer ta tid,låång tid.
Jag ska hålla huvudet högt,ta hand om mig själv och min dotter,för tillfället är jag nere,långt nere,men jag reser mig igen,precis som jag alltid har gjort.Ge mig tid så ska ni få se.

Min kropp känns som hundra ton,mina tårar är snart slut.Solen skiner men jag ser bara mörker.Efter mörker kommer ljus,hoppas det blir snart.Är trött,semestern är åt helvete.Livet är tufft.

När jag förlorade min mamma tog jag mig upp från den mörka avgrunden,detta är ingenting i jämförelse,så därför vet jag att jag snart är på fötter igen..Men just nu är det roligt,inte alls.Men jag kämpar,tro inget annat.
Vindarna vänder,gräset är inte grönare på andra sidan,bara så du vet..

RSS 2.0