26/10

Potatisens dag...!! Och äntligen måndag ;)..En annan är ju ledig idag så =)..

Helgen har flytit på bra,har varit lite tråkigt väder med regn och rusk men det har gått bra ändå!

Busen har haft lite ont i det ena örat,hon har även haft lite feber..Men det verkar inte bli mer med det och det tackar vi för!

En del av helgen har även gått åt till att leta Wii,men utan resultat.Någon gång,vänta bara!Ha en härlig måndag alla!

Ior,ingen vanlig åsna ;),han är sötast av dem alla =)!


Torsdag..

...och jag är ledig..det känns ju skönt faktiskt!

Planerna var att jag och busen skulle hälsa på Johanna och My idag.Men så blir det inte av  olika anledningar,lite tråkigt det var ju ett tag sedan vi sågs,men så är det ibland det kommer fler dagar ju =)..

Min "lilla" buse har åkt på en dunderförkylning,så det blir till att kurera och mysa med henne idag.Det ser ut att vara grått och tråkigt ute ändå så vi myser inomhus idag..

Ikväll är det dags för höstfest på jobbet,ska bli lite skojsigt faktiskt,viken tur att man är ledig imorgon också då =)!

Hoppas ni alla får en fin dag,för det ska vi ha!

Meeen oj!

Tiden har bara rusat iväg och hit in har jag helt uppenbart inte hittat..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här inne längre,har lite bilder som ska läggas upp också,så det kommer ha tålamod med mig..

Busen har fotograferats på dagis och det gick bra,hur bilderna blev får vi ju se.Men dem kan ju inte bli annat än bra,mammas lilla ögonsten ju.
Timmarna efter fotografering stod vi i köket och bakade kanelbullar.När jag vänder mig om för att se vad busen gör,ser jag en stor hårtuss fallat ill golvet...NAAAJ...jodå,hon hade tagit tag i sin lugg och klippt..hon klippte inte en liten bit utan givetvis ända upp..Så nu går hon runt och ser lite halvtokig ut..Jovisst blev jag arg och tårögd,men va tusan det växer ju ut igen =)...

Jaja,nu har ni fått lite läsning i alla fall,ska återgå till jobbet nu,ska jobba fram till 12,45,sen ska jag vara på föreläsning mellan 13,00-17,00 liiite drygt..men men..

På återseende...förhoppningsvis =)


RSS 2.0