Blogg?

Det är väl meningen att om mn har en blogg så ska man uppdatera den regelbundet..
Inser att jag inte förtjänar att ha en egen blogg,men jag tänker fortsätta ha kvar den!
Vid det här laget har jag antagligen förlorat alla mina läsare,men faktum är att det inte är för dom jag skriver utan faktiskt för min egen skull (även om det är riktigt kul att ha läsare och få kommentarer på det man skriver)...

Det lilla knytet i magen växer som attan,rörelserna är bestämda och känns ordentligt.Ibland känns dom lite för bra,men hellre det än att inte känna alls!
Sen jag slutade jobba för ca en månad sedan så mår jag bra,rent av toppen.
Har haft några gallstensanfall,men mår ändå bra!

I början och en bra bit in i graviditeten gick jag ner i vikt,totalt 9kg,men nu börjar jag gå upp och det känns i hela kroppen.
Magen är stor och ibland i vägen,men det finns ändå inget bättre än att få känna att ett liv växer inom en.

De flesta grejorna är inhandlade,som säng,vagn,bilbarnstol,skötbord och givetvis lite kläder..Det känns skönt och nu är vi redo för att vår son ska titta ut.

Vad gäller vår kära buse så har hon nu funnit en vän på gården som hon just nu är ute och leker med,vår lilla flicka börjar bli stor till min stora skräck..Så länge jag får puss och kram och mys så är jag nöjd,för det lär väl komma en dag då hon vägrar =(..
Denna veckan är det sportlov så busen ska vara hemma från förskolan hela veckan,imorgon väntar vi besök av styvsyster Helena och hennes barn Anton och Ella,Tillsammans planerar vi att gå till busfabriken så barnen kan leka av sig lite,medans vi står/sitter och tittar på..

Älsklingen och jag förlovade oss i måndags,ja inte igår utan förra veckan på självaste Alla hjärtansdag,vi hade en såå mysig kväll tillsammans bara han och jag.Busen fick vara hos mormor och morfar,vilket hon uppskattar till max!
Hur som helst så har vi nu skickat iväg våra ringar för gravyr,saknar min ring så mycket.Att det skulle ta så lång tid som upp till 14 dagar trodde jag inte..Den som väntar på något gott... =)

Dags att göra lite pannkakor till lunch,
vi hörs..Förhoppningsvis oftare framöver..
P&K


RSS 2.0