Härliga lördag!

Idag har det inte hänt alldeles för mycket..
Vi har varit och handlat lite inför kvällens mys sen var vi och gick i Bruces allihop (jag,Fredrik,Mathilda,Izabelle,Linda,Ronja),härligt var det i detta underbara väder!!



Nu är det soffan,tvn,chips och godis som gäller för hela slanten..mmm...

♥ Ha en mysig kväll alla!! ♥

Fredagsmys i stada..

Jag började dagen (kl.07,00) med en rask promenad i Bruces med Linda,vi gick 5km på ca.45minuter *stolt*.

Runt middagstid kom min kära bror,Katarina och lilla älskade Moa!Vi hade bestämt att gå ner till stan för att ta en fika.Så vi började gå,som man alltid gör så småpratade vi under tiden och till slut hamnade vi helt på fel håll.Istället för att gå rakt ner till stan så "råkade" vi hamna långt bort vid Callis.Jaja,så fick vi gått en långrunda.Hur som helst så gick vi in mot stan och hamnade efter ett tag på Ebbas fik,där vi åt oss mätta och belåtna.Efter detta tog vi hissen vid kärnan och började traska hemmåt..
Vilken härlig dag

image17

Väl hemma så väntade Fredrik och Mathilda på oss,vi stod och pratade en stund sen körde brorsan med familj hem och vi gick en liten runda till lekplatsen för att sen komma hem och äta lite ordentlig middag ; )

Picknick i det fria..

Jag och Izabelle började dagen med babymassage,idag lärde jag mig massera ansiktet och ryggen..Izabelles favorit ställe att få massage på är ryggen,helt klart,som hon njöt!
Efter massagen gick vi in på konditoriet och köpte lite fika,sen plockade vi upp Fredrik och körde till Bruces,där mötte vi upp Linda och hennes rottis ♥ Ronja ♥ Vi gick en runda på ca 2,5km sen satte vi oss och fikade,helt underbart!

♣ Over and out ♣

Vad göra?

Jaja,fint väder.Men vad ska man göra idag,givetvis ska man ut och njuta men var och hur?

Friskis..

Tro det eller ej,men denna honan var uppe tidigt imorse för att gå en rask promenad med Linda i Bruces skog.Vi träffades klockan 7,00 och spatserade sen iväg och snabbt gick det vill jag lova!
Sen åkte jag hem åt havregrynsgröt och sen bar det iväg igen med Izabelle till BVC.Hon fick 3månaders vaccinationen idag,hon var helt otroligt duktig bara gnydde till sen var det bra igen. Gissa om lillsnuttisen hade gått upp i vikt då,hon väger nu 7520g(!) hon har gått upp 1200g på en månad och växt 4cm,nu är hon 65,5cm..
Usch vad snabbt det går..


Det har varit en helt underbar dag idag!Tillbringade den längsta tiden utomhus.Först var vi ute och gick med Frida och Julia.När vi kom hem höll Fredrik och hans bror på med att byta till sommardäck på bilen,så då stannade vi ute för att titta på.Sen stack Fredrik upp och bytade om sen gick vi en lååång runda,skönt!Vi passade på att se om Mathilda var ute och lekte vilket hon var så vi "lånade" henne och gick för att köpa vars en glass,mumsigt!

På tiden..

Blev inget bloggande igår,dagen gick för fort..
Jag och Izabelle var ju hos pappa och Kerstin,skönt att kunna gå ut och in hur som helst och slippa ta trappor upp och ner från tredje våningen..

image16

Lillmonstret i mosters famn

Vilket härligt väder,är våren här nu då??

Hur som helst så är jag och Izabelle tillbaka i Helsingborg och kan avnjuta det fina vädret tillsammans med vår älskling Fredrik.Dessvärre har han blivit riktigt dunderförkyld,hoppas att han snart blir frisk och att vi slipper smittas..

♥ Nä,ut på balkongen och pressa lite vårsol,får passa på nu när lillmonstret sover ♥

Wohoo!

Idag bar det av till Hörby hem till min kära pappa!Jag och Izabelle åkte själva eftersom Fredrik jobbar hela helgen.
Vi brukar alltid bli bjudna på någon smarrig mat,undrar vad det kan tänkas bli idag?
Vi ska stanna i Hörby till imorgon,undrar hur älsklingen ska klara sig utan oss : )
Saknar dig goding, men hej och hå,jobba på!

Då var denna dagen också över,tiden går snabbt när man har roligt..
Ska ta och ställa fram klockan nu medan jag tänker på det annars glömmer jag bara..
Ha en riktigt god natt alla!
*Over And Out*

Yey!!

Idag vaknade vi tidigt av att telefonen ringde,klockan var då runt 7,00.En arbetskollega till Fredrik hade köpt bullar och ville komma hit och äta frukost,nice!
Planerna idag är att vi ska hälsa på min brorsdotter ♥Moa♥ och hennes mamma Katarina.Om Moa är frisk tänkte jag öva babymassagen på henne ; )

Det ser ut att bli riktigt fint väder idag så då får vi ju även passa på att gå ut en runda med Izabelle i barnvagnen.

**Återkommer**

Då var det kväll igen..
Vi hade en riktigt trevlig dag med Moa och Katarina,Tack för det!
Tyvärr,var inte Moa helt kry, så någon massage blev det inte : (

Piss off!

Lite trött på den nuvarande regeringen!
Den kommer dra oss i skiten,i alla fall oss som får slita för att få ett litet bidrag varje månad,som på ett finare språk kallas lön..
Först höjer dem avgiften till facket så man får betala en halv förmögenhet varje månad,och nu hörde jag att om man har oturen att bli arbetslös så kan man tvingas flytta om det finns lämpligt arbete på annan ort..Visst så har det  varit alltid, men inte att de kräver det redan från första arbetslösa dagen.Förstår om man måste sätta press på långtidsarbetslösa,men snälla ge alla människor en chans.
Snacka om att ta från dem fattiga och ge till dem rika,nä tacka vet jag Robin Hood som tar från dem rika och ger till dem fattiga!
Måtte jag inte bli arbetslös!


Nä,nu är det natti natti!

♥ Sov Gott ♥

Min bonusdotter..

image15

Jodå,det är sant!
Jag har en bonusdotter som heter ♥Mathilda♥ och är 4år.
Är vi inte söta ihop?

Babymassage

Vilken underbar natt!Izabelle somnade visserligen inte förrän 23,30 men sov sen ända till 6,30 alltså hela natten för en gångs skull.Hon fick mat och vi bytade blöjan sen somnade hon om ♥

Idag ska lillkotten och jag på babymassage.Förra gången vi var där masserade jag hennes mage och ben,men de två sista övningarna fick vi bara titta på för Izabelle blev otålig och gnällig..Så vi får se hur det går idag..

*På återseende*

@}---}-----------



♥ Massagen gick jättebra!Jag masserade hennes bröst och armar,hon bara låg och skrattade.Skönt! ♥
Jag hade bakat en chokladkaka som jag hade med och bjöd på som uppskattades mycket av dem andra : )

Jahapp,då var det tvättid,fy vad tråkigt!!

Tråkigt väder ju..

Nähä,inget fint väder idag heller, var tusan tog våren vägen då?
Idag har jag inte tagit mig för att göra något speciellt tänkte gå en runda till Maxi så kommer Izabelle också ut en runda idag.
Saknar min älskling ovanligt mycket idag undrar hur det kan komma sig??



Sen vill jag passa på att berätta att utan min älskade pappa och Kerstin hade världen stannat, tack för all hjälp,älskar er!!

Mina Älsklingar!

 
image14


Här är pappa Fredrik och vår Izabelle!
♥♥

Födelsedata

Izabelle föddes 2006-12-28 på Helsingborgs lasarett
Hon vägde då 3595g och var 49cm lång



image13


Min dotter Izabelle

                    

Tisdag..

Jahapp,då var det tisdag..
Lilla snuttisen har sovit bra i natt det var ju skönt!
Idag ska jag och lillgumman ner till stan och luncha med vår vän Linda. Ska bli riktigt trevligt!



  Det var trevligt!!
Vi åt på Crombar (före detta Snaps),jag åt pannbiff med potatis och sås det var riktigt smarrigt!Tack för maten Lindagumsan!
Sen tog vi bussen hem men det är ju hemskt att folk inte kan visa någon som helst hänsyn när man kommer med barnvagn,varför inte flytta på sig när platsen de står på är avsedd till just barnvagnar??!!
Jaja..
Linda följde med upp en runda och vi bara var ett tag.Skönt!


Så där ja..

Hmm,nu ska vi se vad jag kan åstadkomma med min blogg,det här är lite nytt för mig så det tar nog lite tid att komponera ihop en fin blogg..
Vi får se vad som händer!

*Kram på er*


Välkommen Till Marinas Myshörna!

Håll till godo..

RSS 2.0