Kallt som bövelen

När jag skulle till jobbet imorse var det så jädrans kallt (om man jämför med igår hihi).Var inte riktigt beredd på det så jag frös lite,men så är det ju.

Nu när snart denna jobbedagen också är över så känns det bra.Men jag har varit förbannat trött denna helgen.

Idag fyller min kära bror år.Grattis på födelsedagen brorsan,hoppas du får en helt underbar dag!
Tråkigt att vi inte kan komma idag,men gärna en annan dag!!!

Idag händer väl absolut ingenting har inte orken att hitta på något.Varför är man så in i bubblans trött?
Tjohoo,ledig imorgon!Ska umgås med min lilla miniälskling,för min "stora" älskling ska ju jobba.Japp någon måste ju göra det   ; ) 

Ännu en lördag på jobbet

Då var det jobbehelg igen.Det var riktigt segt att gå upp från sängen idag,hörde vilket oväder det var ute och hade inte sovit så gott i natt så nej,kudden kallade verkligen.Men med den höga arbetsmoralen man har,he he,så steg man ändå upp och tvingade sig själv iväg,ut i blåsten.
Jag har 2,5 timme kvar att jobba idag sen har jag en lika lång dag imorgon.Usch och fy för helgjobb!

Hur mår jag annars då?
Jo,jag mår faktiskt bra.Sen ett tag tillbaka så har jag känt ett oerhört lugn i kroppen,känner mig inte stressad,känner inte ens av någon inre stress.Fast egentligen så borde jag kanske oroa mig lite,för förskoleplats till busen.Men det kommer väl när det är redo.Ska ringa runt lite på måndag och ligga på lite,så får vi se.Ska bli en sådan där pain in the as-förälder.Har hört ryktats om att det är dem som får sin vilja igenom snabbast.Tråkigt men sant.

Ja vad har annars hänt då?
Ja just det:
När jag skulle hämta busen hos Linda i torsdags så ville Linda att vi skulle följa med henne till Ängelholm.Väl i Ä-holm bjöd Linda på pizza,hur smarrigt var inte det då??!!!!
Sen var det tillbaka till Strövelstorp för att umgås lite till innan jag och busen skulle hämta älsklingen!

För tillfället har jag inte mer att berätta.


Update

Nu har både jag och älsklingen kommit igång och jobba.Linda passade Izabelle igår,det hade gått bra,men Linda tyckte hon var tradig för hon hade sovit jättemycket..ha ha..Fast det är lite konstigt för nu helt plötsligt så sover hon mycket på dagarna,ja inte alla dagar men ibland..Vi har ju också våra dagar när vi är extra trötta så det är väl inte så konstigt egentligen..
Numera har vi en liten kvällsrutin som har fungerat bra än så länge:
Klockan 21,00 får hon välling,när den är uppdrucken så borstar först jag tänderna på henne sen får hon borsta själv under tiden jag byter blöjan.Efter det så är det natti natti,visserligen inte i sängen men på bröstet,det är en början i alla fall!

Idag var det till att stiga upp i tid.Älsklingen skulle göra sig själv iordning så jag tog busen.Älsklingen skulle ju lämna henne hos Linda innan han började jobba.Så nu har jag lite ensamtid,skönt faktiskt,jag börjar ju inte förrän 14,00 idag men jobbar dessvärre till 23,00.Men vad gör det om hundra år.
Tanken är i alla fall att busen ska sova hos Linda och sen hämtar jag henne imorgon för då är jag ledig.

Jag får nog passa på att njuta av min egna tid nu.
W´ll keep in touch!

Gått hemma

Ja då har man gått hemma i lite drygt en vecka,sista dagen hemma idag.Imorgon är det nämligen jobb som vanligt..
Tycker denna veckan har gått alldeles för snabbt,hinner inte riktigt med det jag vill.Men jag har fått umgås med min buse i alla fall och det är det bästa.
Vi har till och med hunnit åka en runda till Osbyholm,härligt!
Idag har vi inga direkta planer mer än att Ronja kommer hit strax innan 16,00.Älsklingen slutar inte förrän 21,00,så vi får klara oss hela dagen utan honom,tråkigt!
igår fick vi lite kväll jag och darlingen,busen somnade vid 21,yey!
Var och rotade lite bland busens kläder,de i storlek 50-56,så gulligt.Jaja,nu har jag i alla fall lagt in en annons,måste sälja av lite här,det står kartonger överallt med hennes kläder i.Så nu återstår det att se om det är någon som vill ha det..
Nu ska jag in i duschen sen får vi väl ta och gå ut en runda.
Puss och på återseende.

2008

Detta året kommer att bli ett riktigt höjdarår.Jag vte det,älsklingen vet det och min kära vän Linda vet det!
Äntligen kommer det att vända,jag känner det långt ut i tånaglarna,ha ha..

Älskling,detta kommer bli vårt år!
Tänk vad skönt!
Ett tag såg jag nästan inget slut på tråkigheter,det ena problemet efter det andra dök upp.Men vindarna har vänt,det är 2008 och just idag mår jag kanonbra!Det är grått och trist ute och dimman ligger tätt,jag känner mig trött eller ja lite seg i kroppen och mensvärken ska vi inte prata om,men ändå kan jag känna äkta glädje,äntligen!


Gnällspik

Jahapp,idag är första dagen på min 1veckas semester.Så vad har jag då gjort idag?
Hehe,inte mycket alls.
Natten till idag var helt hemsk,varken jag eller busen har kunnat sova,vi har legat och hostat ikapp,den enda som har sovit sig igenom detta är älsklingen,så det var ju skönt för honom...!
Trodde att den förbaskade rektorn skulle ringa men inte då.Nä,med vår vanliga tur så blir det väl inget med det...

Izabelle har inte varit rolig idag,hon har varit riktigt gnällig,men det är ju inte konstigt med tanke på hur hon mår.Hon har även haft lite feber så hon har fått alvedon.Men hon är hekt röd kring ögonen och näsan rinner nonstop,stackars min lilla docka!

Fan vilket jävla pisseväder.Om det nu tvunget ska snöa kan det ju ligga kvar så att vi kan ut och röja jag och lillälsklingen,men inte det heller.

Har varit en liten runda utanför hemmet idag i alla fall,var en snabbis på Maxi måste ju ha lite mat,framför allt frukost nu när man ska gå hemma.Bland det värsta som finns är att behöva gå ut och handla innan man fått frukost i magen..
Om vi mår bättre imorgon ska vi helt klart ut och gå en runda,väderleken till trots.Kan behöva lite frisk luft,som det är nu går vi bara inne i våra förkylningsbakterier..

Ikväll är det Prison Break och för första gången sen det bröjade igen kan jag se det,jag måste ju inte gå och lägga mig,yey!Fast nu har man missat så mycket så det kanske inte är lika bra längre..Fast jo,det tror jag nog ändå!
Nä hörre ni,nu ska jag hålla lite kväll....Bye bye

080105

Fantasifull rubrik,inte sant..
Igår var jag ju som sagt ledig och vi hade en mycket trevlig dag.På eftermiddagen körde vi och plockade upp Linda sen åkte vi vidare till Ängelholm,checka läget litta.
Efter ä-holm åkte vi hem till Linda och satte oss ner i lugn och ro en stund.
Vi blev lagom rastlösa så jag och Linda stack på Familia och sen på Maxi för att strosa runt lite.Älsklingen tog busen och Ronja och åkte hem till oss så länge.
När jag och Linda strosat färdigt släppte hon av mig hemma och sen körde hon vidare till jobbet,hon jobbar natt..

Tidigare på dagen ringde jag rektorn för slottshöjdensförskola,men kom bara till telefonsvararen igen.Så denna gången pratade jag in med hopp om att hon skulle ringa men det gjorde hon inte.Kanske går vi och hoppas på något som inte kommer att ske?!

Idag har jag jobbat,kände att det var så där lagom kul att gå upp imorse och sen ut i riktig kyla,fy fan vad kallt det har varit att jobba idag,det blåser något så kopiöst här..
På vägen hem körde jag inom apoteket,behöver storhandla..Skoja bara men vi behöver nässpray till busen och hostmedicin till oss,vi är verkligen genomförkylda allihop,vi får inte sova om nätterna så dåliga vi är..Hursomhelst så öppnade inte apoteket förrän 15,00 och jag var där redan 14,00,typiskt..Får köpa imorgon istället,ville inte ut i kylan igen när jag väl kommit hem,är faktiskt helt slut i kroppen.Ska bara jobba imorgon också sen har jag ju semester en vecka...
Nu sitter älsklingen och tittar på fotboll och busen ligger hos honom.
Annars händer det väl inte mycket här.
Förresten har jag berättat det senaste:
Busen har ju varit så gnällig ett tag här så jag trodde att hon drabbats av öroninflammation igen,men så häromdagen så upptäckte älsklingen att 2 stycken framtänder har krypit fram,så det är säkert därför hon har varit gnällig,det har väl gjort ont på henne!Så nu har hon 4 tänder..

Izabelle på sin 1års-dag

image407
Vår prinsessa behövde sova lite middag innan gästerna kom..
image408
Vi åt smörgåstårta med rostbiff...
image409
Givetvis fick Izabelle en egen tårta,som hon insisterade på att äta med sked...
image410
Men efter mycket om och men släpptes skeden och fingrarna tog vid..

En ledig dag.

..är precis vad jag har haft idag.Har varit sååå skönt!Är faktiskt ledig imorgon också,sen jobbar jag bara helgen,för nästa vecka har jag tvunget tagit semester eftersom Izbelle inte har någon dagisplas och älsklingen börjar jobba på måndag..
Jobbigt att inte veta hur vi ska lösa allt..Men jag har en känsla av att det blir bra!
Ska ringa rektorn för den förskolan som vi eventuellt kan få plats på,imorgon,så får vi se vad hon säger..
Håll tummarna!!

RSS 2.0