Varför???

Det finns människor i denna värld som inte är värda att få bli kallade människor.Och djur skulla jag absolut inte heller vilja kalla dem för det vore en förolämpning mot djuren,så vad de ska kallas förblir en gåta men ändå..
Idioter,manipulerande,ljugande och drabbade av hypokondri..Mycket sjuka människor som egentligen är en fara för både sig själva och deras omgivning,kanske inte fysiskt men psykiskt,eller ja vem vet kanske både och..?!

Snälla du sjuka person,låt oss vara ifred.Lev ditt eget liv och lämna oss utanför,vi vill inte gärna ha med dig att göra men omständigheterna tvingar oss...Fy så hemskt,som man kan behandla folk.Hur står man ut med sig själv?Fast det är väl lätt när man är mytoman,för man ljuger väl även för sig själv..Sjukdomsinsikt?Nä jag skulle inte tro det,för allt som händer är alla andras fel..SNÄLLA ta konsekvenserna av ditt eget agerande!Vänta bara,på något underligt sätt så kommer livet säga ifrån,ge tillbaka,någon gång är det du som drabbas.Så småningom skippas rättvisa på ett eller annat sätt.

Det finns så många männsikor i vår värld som lider i det tysta.Det finns dem som har svåra sjukdomar,som inte går att bota,det leder bara åt ett håll.Dem har det svårt inte bara de drabbade utan även deras nära.Sen finns det dem som ljuger om,hittar på att de är svårt sjuka för att få medlidande.Det ska tyckas synd om dem..Ursäkta mig,men jag har inga som helst empatiska känslor för dem.Hur kan man beté sig så?För allas bästa,sök hjälp!Du är allvarligt psykiskt sjuk!
Hur kan man "tycka om" döden och sorg så mycket att man dessutom sörjer människor man inte känner?

Ja det finns konstiga typer.Att du till och med tror att du kan straffa oss.Kära du vi kommer inte att ge oss,vi kommer kämpa tro mig..
Att rädda dig det är alldeles försent inte för att jag vill heller men att rädda din närhet,det ska vi kämpa för.Du förstår inte själv hur sjuk du är och vi har gett upp med förklaringar..Du är ensam nu..
 
image1954

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man ska inte lita på någon bara följa sin egen känsla det ger än fri känsla som kommer inifrån.
Härligt va?
Livet har många sidor men dom goda överväger alltid.
MVH PAPPAAAAAAA.

2007-11-30 @ 19:48:22
Postat av: carina

Vet absolut vilken person du syftar på! Men de du säkert inte vet, är att vad gäller döden o denna person. Så hade ju faktiskt personen i fråga, ett förhållande med den som är död, så att personen sörjer människor som man inte ens känner, de stämmer ju absolut inte! Sen finns de personer, som inte ville acceptera deras förhållande, därför snackar man så.

2008-04-24 @ 15:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0