Tsss!!

Ville bara berätta att mitt liv är skönt!Finns inget bättre än att leva!
Snälla,bli nu inte avundsjuka för att jag har det så bra och kan uppskatta det..he he he!



Snart spinning.Petra hämtar mig 17,30,nicie nicie!Yey!

Montag

Älsklingen är i skolan.
Det är finare väder nu så jag tänkte gå ut en runda när busen har vaknat,vilket hon säkert gör alldeles strax.Fast det är klart,först måste vi ju äta lite lunch..

Så ha en underbar dag alla för det ska vi ha!

Oj oj oj

Vilken helg vi har haft!Det har varit såå härligt!!!
När vi anlände i Osbyholm i fredags träffade vi ju Katarina och Moa,det pratades en del innan min bror kom för att hämta dem.Sen fortlöpte kvällen,busen somnade runt 19,30,helt perfekt.Sen hade jag hela kvällen för mig själv och det var härligt faktiskt!
I lördags kom Petra och Elias på besök,alltid lika trevligt.Barnen lekte som bara den.Givetvis var jag tvungen att ge dem en rundtur i mina gamla trakter,det blev en liten nostalgitripp för min del.
Sen körde vi till Hörby,väl där var vi lite hungriga så vi letade upp en kinarestaurang,mmm smaskens!Izabelle åt som bara den.Efter dinnern körde vi till Osbyholm igen för att umgås ytterligare,vi spelade lite fotboll i trädgården med barnen,vi hade en mycket trevlig dag och klockan bara sprang iväg.Petra och Elias körde hem.

Bara en liten stund senare kom daddy och Kerstin hem,tanken var att de inte skulle komma hem förrän tisdag men som alla vet så blir det aldrig som man planerat.Jag och busen blev i alla fall väldigt glada över att se dem,så vi tyckte det var kuligt!
Och tro det eller ej men en stund efter trillar även älsklingen in,han kan ju inte vara borta från familjen för länge..He he he,hade lite "hemlängtan".Naaww,min älskling!
Så det blev en kväll i familjens tecken!

Söndag.Usch vilken natt det var.Izabelle blev jättedålig.Hon låg inne hos min pappa och Kerstin,men jag vaknade klockan 1,00 av att jag hörde gosen och Kerstin.Det visade sig att gosen hade fått diarré.Jag bytade på henne,gick för att slänga blöjan,under tiden jag gjorde det kräkte hon ner hela  mattan i hallen.Min stackars lilla ängel.När vi till slut kunde lägga oss för att sova igen,kunde inte Izabelle komma till ro.Jag fick byta 2 blöjor till innan jag beslöt mig för att sätta mig i fåtöljen med henne i knät.Där kunde hon komma till ro och somna.När klockan var 5,30 var jag så förbannat trött så jag la ner henne i sängen och gick själv också och la mig.Somnade som en stock.Busen var igång igen 8,30,pigg som en lärka.Men det var inte jag,hade ju varit vaken nästan hela natten.
Det fick bytas 2 blöjor till av det räliga slaget,sen var det inte mer med det.Antagligen har hon fått i sig något hon inte tåler..
Jag och darlingen beslöt oss i alla fall för att bjuda på middag,så vi körde iväg och handlade.Det blev till att grilla,skära sallad,koka potatis och göra sås.Men oj vad smarrigt det blev.Till efterrätt grillade vi bananer med choklad i.
Mätta och belåtna så var det dags att köra hem,så vi hann hem i tid till The Grande Finale.Tyskland-Spanien,bra match faktiskt.Men ganska förutsägbart slut..Vinst för Spanien,ja det behövs ju inte mycket i huvudet för att man skulle förstå det..

Ha ha ha

Har HIF blivit av med sin skyttekung??Ha ha ha,om så är fallet,hur ska det då gå för stackars HIF:arna??

Kolla in denna artikeln

Personligen tycker jag inte att det är särskilt sportsligt av Razak,men han har väl sina anledningar att inte  hahört av sig,får man hoppas..


Påminnelse/tips

Måste bara tipsa er om att på Söndagar kl. 20,00 på kanal 5,går det filmer som är baserade på verkliga händelser.Den genren är min personliga favorit i alla fall.

Första flätan

Idag har det hänt,jodå jag har gjort den första flätan på miniälsklingen.Den är inte lång och inte tjock,men den är där:




Hi hi hi..

Godförmiddag

Vilken härlig dag,fast jag var lite seg imorse,men nu har jag vaknat till liv.Gosen är också på gott humör,när jag frågade om hon ville bada drog hon ner både pyjamasbyxor och blöja snabbt som attan och sprang till badrummet...
Bjuder på några bilder från morgonen:






Hon är för goo,vår lilla älskling!
Ha en underbar dag alla!

På rätt håll

Nu ta mig tusan går det på rätt håll här.Izabelles ögon är i princip friska och lika så med mina,äntligen,lagom till helgen och allt!
layouts myspace

Izabelle och jag har haft en helt underbar dag tillsammans idag,hon har varit på ett såå kanongott humör,härligt!
Petra tittade förbi en runda när hon slutade jobba,satt och flabba litta.
Sen kom darlingen,vi pratade en liten runda,sen stack jag till väla och shoppade lite.Sen var det snabbt hem,byta om sen iväg.Har ju spinnat 60min idag också,nu jävlar är jag på gång ordentligt,såå himla skönt!

För tillfället sitter älsklingen i soffan och tittar på fotboll Ryssland-Spanien,jag har också tittat lite men kände för att sitta här en liten runda istället.

Imorgon ska älsklingen till Oskarshamn,jag och miniälsklingen ska till Osbyholm för att passa huset,he he..När vi kommer dit är Katarina och Moa där så vi tänkte äta en bit ihop innan min bror kommer och hämtar dem,mysigt!
Pappa och Kerstin kommer hem först på måndag eller tisdag men vi blir hämtade av darlingen på söndag..Hoppas nu att det blir fint väder så vi kan utnyttja friheten utomhus ordentligt.

myspace layout images

 


Såja

Då var den en ny dag.Den började med att jag knappt kunde få upp mina ögon,såja då var även det andra ögat inflammerat..Jag förstår inte att Izabelle kan vara så pigg,glad och opåverkad,själv har jag förbannat ont och det kliar något enormt i mina ögon.

Det blir till att sitta hemma,inne,idag och inte göra ett skit,nog kul,har ju myror i röven.Men vill inte vistas ute när jag ser ut så här,igår tog jag på mig solglasögon för att dölja mitt ena öga,men idag ser jag knappt något och vill därför inte gå ut med gosen..

Måste koppla in hemmabion så man kan titta på film..Läsa böcker för busen kommer inte på tal idag..

Hoppas ni där ute mår bättre och får en underbar dag!

Tjejer/kvinnor SE UPP!


 Enligt polis och sjukhus blev en kvinna
 kidnappad från en nattklubb och
 våldtagen flera gånger sedan övergiven.
 
 
 Hon kom inte ihåg vad som hände men
 försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen.
 
 Tillsammans med våldtäktsdrogen
 Rohypnol fanns spår av Progesterex, som
 är ett litet steriliserings-piller.
 
 Preparatet används nu av våldtäktsmän i
 samband med fester, för att våldta och
 sterilisera sina offer.
 
 Progesterex fås hos veterinär för att
 sterilisera större djur.
 
 Ryktet säger att progesterex som
 används med Rohypnol kallas för 'date
 rape drug'.
 
 Det som gäller för progesterex är samma
 som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink.
 Hon kommer därefter att vara i ett
 sådant tillstånd att hon inte kommer
 att minnas någonting av det som hänt
 kvällen innan. Progesterex löses snabbt
 upp i drinken och försäkrar att offret
 inte kommer att bli gravid efter
 våldtäkten. Därför behöver inte
 förbrytaren bekymra sig om eventuellt
 faderskap flera månader senare.
 
 Preparatets verkan är inte tillfällig
 utan permanent!
 Progesterex är utvecklat för
 sterilisering av hästar.
 
 Den kvinna eller hona som tar
 preparatet kommer ALDRIG att kunna få barn!
 
 Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer.
 Det är ofattbart lätt att få tag i och
 progesterex kan vara nästa preparat som
 slår igenom i  nattlivet'.
 
 Hur otroligt det än låter så finns det
 internetsidor som beskriver hur du
 använder preparatet.
 
 Sänd det här till alla du känner -
 speciellt tjejer.
 
 Akta dig när du är ute - låt inte din
 drink, läsk eller öl stå utan att du
 håller ett öga på den.
  Gör en ansträngning och vidarebefordra detta
 meddelande till alla du känner. Och
 killar, berätta historien för de tjejer
 som du känner.

Jag har hämtat texten hos Annika

Tävling i min smak

Man tävlar om ett presentkort på 25 000kr hos Travellink.
Tävlingen sponsras av caliberbingo och om du registrerar dig där får du just nu 50kr att spela för.

För att komma till tävlingen klicka här


Några ord på vägen

myspace layouts


Natti??

Börjar känna mig lite trött,men inte ändå..

Det blir i alla fall inte som planerat i helgen,men vi får väl tänka om..
Ska lägga mig och försöka sova.Godnatt och kram på er!

myspace layout images


Simma Lugnt!


Tvättdag

De senaste dagarna har gått i ett.
I söndags jobbade jag till 16,00 sen kom Kenth,Linda och Amadeus på besök,vi hade bestämt oss för att grilla lite på balkongen,mmm gott!Oj vad vi mumsade,finns det något godare än nypotatis,grillat kött och en härlig sallad??!!
Det dracks lite vin och snackades en hel del,en mycket trevlig kväll!

Igår kom Petra och Elias på besök,fikade lite sen fick barnen leka,dem lekte så fint ihop så det var kuligt.Mindre kul är att gosen har smittat mig så att jag också har ögoninflammation nu..Men det hindrade inte mig från att köra och spinna 60minuter igårkväll.Såå jävla skönt är det att svettas som en gnu och därmed känna att man har tagit i ordentligt.Riktigt nice!

Idag är både jag och busen lite halvtrötta,har båda ont i ögonen.Jag ser knappt ut genom mitt öga,ser för dingt ut..Men trots detta så har vi gått till jysk idag,inhandlade lite sängkläder,alltid bra att ha!Sen är det tvättdag också,men inte förrän 14,00.Sen tänkte jag ta gosen och sticka ut och cykla en runda,var vi hamnar det vet man aldrig,kanske ska vi ta och besöka Louise idag?Eller inte,vi har ju faktiskt ögoninflammation,jaja,vi får se..
Nu ska jag ta mig något att äta.
Ha en trevlig dag på er!

Är det klokt

Nu är lillgosen sjuk igen,det är ju helt jävla otroligt att hon inte kan få vara frisk.
Det började igår på självaste midsommarafton,ögonen kletades igen med var...ögoninflammation..Sist var jag hemma en vecka med henne,hoppas att hon slipper ha det så länge denna gången.Men jag tycker nog att det är värre denna,för hon är helt röd runt ögonen,hon ser ut att ha jätteont,dessutom har hon hög feber och det hade hon inte förra gången..

Jaja,alltid är det något..

Nu är jag trött,har inte sovit mycket natten till idag för stumpan har sovit oroligt,vaknat stup i kvarten.Men det var bara att stiga upp när klockan ringde imorse och gå till jobbet,som verkligen började med en katastrof.Vi var 2 man kort och hade riktigt svårt att få in personal,men till slut löste det sig.Men mitt uppe i morgonrundan fick vi ett larm på en tanta som hade svårt för att andas,så det var bara att släppa det man höll på med,in i lokalen för att hämta larmnyckel och sen iväg till tantan,mitt i alltihop stannade polisen mig och ville att jag skulle blåsa..De hade ingen som helst överseende med att jag var på väg till en tant med eventuell hjärtinfarkt..jaja,whatever...
Slutade 16,00 och var helt slut i kroppen,men stack ändå på maxi för att köpa hem lite god mat som vi nu har festat på..MMM..
Tror att jag ska krypa ner hos min sjuka dotter och försöka somna..
Natti,natti gott folk!

Nicie!

Lilla gosen slockande innan hon han stänga ögonen,när vi kom hem från dagis.Hon sov en timme sen kom darlingen hem från skolan,det går riktigt bra för honom,kul!Vi satte oss och åt lite,sen körde jag till Hyllinge,till Petra för att hälsa på lite.
Vi pratade en hel del som vanligt, och under tiden åt vi cheesecake,fy hundan vad gott det är!Fick träffa hennes son Elias för första gången,han är 4år och pratar jättebra,tydligt!Han kan hela alfabetet,han är verkligen duktig!
Ja,det var riktigt upplyftande att hälsa på hos dem,härligt.

När jag kom hem gjorde sig darlingen redo för att testa fiskelyckan ikväll..

Alltså:darlingen är iväg och fiskar och lillälsklingen sover..Hmm,vad ska jag nu göra?
Finns inte mycket att göra då jag ändå snart måste lägga mig och sova ska ju jobba imorgon och på lördag och söndag och på måndag..Usch,fy fan!!

Midsommarfest

Dagen började med att hela familjen sov lite fööör länge.Sånt som händer.Men det var upp och in med gosen i duschen sen var vi igång.Efter mycket om och men var vi färdiga och det var dags att cykla till dagis för idag är det ju midsommarfest,vilken härlig tradition!

"Måste du fota mig mamma?"

"Vill inte le,men jag kan ju fejka.."

Hoppas dagis får lite bättre bilder på min midsommartjej!
När vi väl kom till dagis var dem i full färd med att göra midsommarkransar,naaw så söta!När jag skulle gå la Izabelle av ett stortjut,hon blev jätteledsen.Det är första gången hon blir ledsen när jag lämnar henne.Men det är tydligen vanligt vid 1,5års ålder att dem kommer in i en sådan period,hoppas att perioden inte vara så länge i så fall..Min stackars lilla docka..

Kul så länge det varade

EM är slut,över för Sveriges del,men det var ju lika bra det.Sämsta match jag sett på länge.Nä åk hem nu,ni var inte ens värda att gå vidare.Kan inte säga annat än Grattis Ryssland,vi gav er inget motstånd,men ändå..

Usch och fy vad uselt spelat!!!
Var tog våra så kallade världsstjärnor vägen,inte syntes dem till i denna matchen i alla fall..

Mycket besviken,undrar om jag kommer somna överhuvudtaget..
Ja ja,det finns väl större världsproblem än att inte gå vidare från gruppspel i EM..

Gult och Blått

Tusan tog på mig fel kläder imorse,var inte riktigt vaken...
Skulle ju haft min Sverigetröja för att visa min support,det har jag gjort de andra gångerna ju.Ja,detta är skandal.
Hur som helst så kommer jag sitta bänkad ikväll.
Ryssland: Det är klippt för er!!
Goooo Sweden!!

Fölsegris

Idag har vi en födelsedagsgris att fira.

Petra fyller 31år och jag hoppas du får en underbar dag bruden!!

Jag kommer imorgon,då blir det lite mysis och fikis i trädgården,hoppas det är fint väder för då tar jag med mig badkläderna ha ha!!
Puss och Kram

Vad tiden rinner iväg

Ja så är det,har inte hunnit blogga,har haft mycket annat för mig..Som att jobba till exempel..

Nu har jag lite tid över på jobbet så då tänkte jag passa på att uppdatera lite..

Så vad har då hänt sedan sist?
Familjen har umgåtts,igår var jag på Väla en runda och skulle köpa byxor till busan,jag ville ha svala men långa byxor till henne men hittade inga eller ja det fanns ju vita men det är ingen hit på dagis..Så jag köpte en tröja och ett par gula leggins till henne istället..hmm..
I söndags hämated vi hem vår lilla älskling från Osbyholm,hon hade sovit som en stock och lekt som bara den,kul!Min bror och hans familj hälsade också på,så vi fikade allihop.Lite senare på kvällen kom min syster och hennes boyfriend också dit..Full rulle,kul som bara den!

Imorgon är det midsommarfest på dagis så Izabelle ska få ha en gul top,blå kjol och de nya gula legginsen på sig..

Idag har vi inga större planer,vi ska nog framkalla en bild på Izabelle idag som dem ska ha på dagis.Skulle varit gjort för längesedan men va tusan..Bättre sent än aldrig   = )
Nu har vi ju fått så fina bilder av Susann och Michel så då kan vi ju ta en av dem..Dem har erbjudit sig att skriva ut bilder till oss men vi behöver bilden nu och det kanske dröjer ett litet tag innan vi ses..

Nu fortsätter allvaret här på jobb..





Riktigt fina bilder











Fotosession i Köpenhamn ; )
Fotograf: Michel Bryde

Lurad på konfekten

Nä fy fan i helvetes jävka skit!!
Det gick inte hela vägen,jävla Villa!Ja det var ju nedslående det här..
Men sluta deppa och börja ladda för matchen mot Ryssland på onsdag..

Paus

Ja ja men det funkar ju.Det såg väldigt mörkt ut ett tag,men det vände nu är vi varma i kläderna och är redo för att slå Spanien!
Viva Espana
Vi är svenska fans allihopa,Heja Sverige!!

Nu är det halvlek och de flesta brukar passa på att kissa hämta dricka eller dylikt.Älsklingen gick in och duscha..??!

Lagom mör

Idag mår jag bra,precis som alltid,vilken träningsvärk i skrattmusklerna jag har.Men jag var förbannat trött imorse,kan inte riktigt förstå det he he..
När telefonen ringde villa jag knappast gå upp så det gjorde jag inte,men nyfiken som jag är gick jag upp en stund efter den slutat ringa..svärmor,ojdå var inte meningen att skita i att svara men jag pallade helt enkelt inte gå upp,sorry..

Efter en stund ringde jag istället upp darlingen "din mamma har ringt,jag orkade inte gå upp och svara bara så du vet"
Men hon hade ringt honom också så jag tror inte att där är någon skada skedd ; )

Planer idag..Nja,har inga,vi ska passa på att umgås jag och älsklingen och bara vara,slappa.Givetvis ska vi sitta pall vid tvn när Sverige möter Spanien idag fast det förstod ni säkert!Älsklingen tyckte att vi skulle dricka lite öl..men jag känner mig inte direkt sugen på det,konstigt?! ; )

Ska ta och ringa pappa och Kerstin och se hur det går för dem med vår lilla stjärna,fast jag vet att det går bra men jag saknar ju henne så jag vill ringa ändå..

Herregud vilken dag

Igår  startade dagen tidigt,hela familjen stod startklara 7,30,först körde vi och tankade och tvättade bilen sen köpte vi bullar och sen bar det iväg till Osbyholm.
Väl där åt vi bullarna sen passade vi på att umgås lite.Vi stannade på middag men sen blev det dags att köra..Pussade miniälsklingen hejdå och sen iväg..Fast inte hem direkt utan till ludvigsborg där lämnade vi vår bil och "reservdelarna" till den..Andreas fix...
Klockan sprang iväg och det blev ilfart hem.Göra sig iordning,plocka undan lite,för sen skulle jag få lite besök..Älsklingen stack iväg med Jocke någonstans ville inte vara hemma när mina vänner kom.."palla lyssna på er när ni druckit"..
Hmm,jaja..
Lagom till jag hann bli färdig kom dem en efter en..Petra,Ann,Susan och Jenny,vi skulle ha setts på gröningen innan det stora partajet men jag var inte riktigt upplagd för att sitta där i halvtråkigt väder..
Men vi hade trevligt här hemma,öl och lite skitsnack sen var det dags att åka ner..Stort tält på gröningen med kanongos mat från mölleexpressen,god dricka (vin och öl),gott sällskap och rolig underhållning gjorde kvällen perfekt.Hade så förbannat kul.Jag träffade även min gamla arbetskollegor från Bergaliden och det är också ett hräligt gäng!
Bandet slutade spela 24,00 så drog jag och Petra vidare,givetvis öppnade himmeln sig och vi blev dyngsura men lika glada för det var vi,för vad tusan gör det om hundra år?Det blev en kort men rolig kväll/natt i stada.
Väl hemma råkade jag väcka darlingen,oppss,sorry hihi.Han skulle ju upp och jobba imorse,började 6,00..
Sen var det natti natti..

Fix och trix

Idag var hela familjen uppe med tuppen.
Darlingen är i plugget och snäckisen är på dagis (för er som undrar så är Izabelle inte på dagis så många dagar i veckan,så vi har kommit överrens med dagis om att även om jag är ledig idag så fick jag lämna henne på dagis för att vi dels ska komma upp i 15 timmar/vecka men också för att Izabelle ska få en kontinuitet)..

Jag lämnade alltså först darlingen på skolan sen körde jag och lämnade lillsnuttan på dagis ,efter det körde jag för att få lagat sommardäcken samt få dem på bilen..Ja jag vet lite sent,men bättre sent än aldrig..
När det var fixat körde jag till ad-center för att köpa bromsskivor och bromsbelägg.Sen vidare till micro och där köpte jag olja,oljefilter och luftfilter.Så nu är allt inhandlat till helgen då vi ska få vår bil iordning,såå skönt det ska bli!!

Just för tillfället sitter jag och väntar på att Jennygumz ska ringa och säga att dem är redo för att åka till Danmark,vi ska bara umgås lite och gå och strosa lite.
Sen är det hem till Sverige igen och hämta båda mina älsklingar..

Nu måste jag gå och lasta in vinterdäcken i garaget,behöver ju inte ha dem i bilen..
Bye for now

Javisst tusan måste ju på systemet också idag ska ju partaja imorgon kväll..Kan kanske handla i Danmark..?

Utveckling..

Som alltid tänkte jag nu skriva lite om Izabelles tillväxt.
Nu är det ca 6månader sedan som vi sist var på bvc.
Längd: 81,5cm hon har vuxit 5,5cm
Vikt:: 10.7kg ökning med 720g.
Huvudomfång:48,5cm ökning med 1,5cm

Att rita och bygga med och stapla klossar var ingen match för vår lilla älskling.Hennes språkliga utveckling är bra,precis som hennes utveckling överhuvudtaget.
Vaccinationen som hon fick idag för mässling,röda hund och påssjukan gjorde ont men det gick snabbt över..

Det ser bra ut för vår gosunge!!You go girl!

Ledig idag

Väcktes tidigt av darlingen...Busan var oxå vaken..Jaja,jag var lite trött så vaddå?

Är ju ledig!!!
Ska hämta upp tvätten strax efter 13 för sen ska jag och lillälsklingen till bvc på 18månaders kontroll..Alltid lika spännande att se hur lång hon är och hur mycket hon väger!Idag ska hon även få bygga med klossar..Spännande!

Kanske blir det en tur till Lödde,Center Syd..Vem vet...
Var på väla en snabbis igår innan jobbet,jag köpte mest kläder till busan,men jag hittade en tröja till mig själv också faktiskt..
Nu ska jag se till att gosen kommer i badet,på återseende!

Wohoooo!!

VI ÄR SVENSKA FANS ALLIHOPA!!!
Jag har jobbat hela kvällen men har ändå på något vänster lyckats med att se MATCHEN!!

Sverige tjala la la la!!!

GO SWEDEN!!
3 poäng,tack för det Grekland!!
Nu kan jag snart köra hem och sova gott he he...


Tråkiga måndag

Usch vad tråkigt det är idag.Jag vaknade imorse med förhoppningar om att kunna lägga mig och sola en runda.Tittade ut och det var fullt med moln..Jaja,det är i alla fall uppehåll ju..
Ska iväg och jobba sen..
Bjuder på en bild på lilla busungen,när hon precis ska gå iväg till dagis:

8/6

Igår skulle min kära och saknade mamma fyllt år.Och varje år är det samma visa,hitta på så mycket som möjligt för att slippa tänka..Även resultatet av det är detsamma,man har alltid några minuter över som gör att tankarna och minnena tar över ändå.Och detta är första året som jag verkligen lät det komma.Jag tänkte och mindes och det kändes bra,inte jobbigt,känslosamt men inte jobbigt..

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen:Jag har mycket i mitt liv som jag kan vara stolt över och tacksam för.När man mår bra är det lättare att ta i tu med jobbiga situationer och dylikt.
Jag trivs,jag har det bra,jag har hälsan och min familj,jag ser ljust på framtiden och njuter av livet.Kan det bli bättre??


Middag hos Jenny

I lördagskväll var jag ju hos Jenny,hon bjöd på otroligt god mat.Det var fläskfilé,kycklingfilé,pastasallad,grönsallad,olika såser och hembakad bröd...Hur smaskens var inte det då??!!
Givetvis var det efterrätt också: frusen cheesecake med blåbär och jordgubbar på,mmm!!
Det snackades en massa om både det ena och det andra,vilken härlig kväll!!

Gräsänka..igen..

Japp det är sant nu är jag man och barn ledig igen.Det är faktiskt skönt,men jag brukar sakna dem efter någon timme..!

Det blir en lugn kväll för mig,ska gå en runda på Maxi men jag väntar en liten stund till.Sen får lite mys framför tvn runda av denna dagen.Det blir inte sent i alla fall,ska ju upp och jobba imorgon som vanligt,det blir min tredje lördag i rad..Och säg inte: "Det är goa pengar" för när man jobbar i vården så är det inte så goa pengar.Men man har ju hög arbetsmoral så man går ju dit ändå..hehe..

Efter jobbet imorgon så blir det snabbt hem för att göra sig iordning sen vidare hem till Jenny-gumman som bjuder på middag,vi blir mellan 8-10 girlies som ska snacka en massa crap och bara vara.Mycket trevligt!
Så jag hinner antagligen inte blogga mycket imorgon,men så är det ibland och nu är ni ju förberedda ; )


Äntligen

Då är pappas present i hamn,det tog sin lilla tid men nu är det klart!

Han får den när vi lämnar busen på fredag..

6 Juni

Sveriges nationaldag

En dag att känna stolthet på!
Glömmer aldrig närjag gick på högstadiet och alla klasser hade samlats på gården för att se flaggan hissas samtidigt som nationalsången skulle sjungas..Men någonting hade hänt och vår dåvarande rektor hade tagit,bland de mest idiotiska beslut jag någonsin varit med om,vi fick inte sjunga Svenska nationalsången för vi skulle tänka på invandrarna som gick på skolan,de kunde ta illa vid sig..
Om dem nu hade varit så blåsta att de tagit illa vid sig när vi,på vår nationaldag,vill sjunga vår nationalsång,så får dem ta mig tusan göra det då ju!Varför ska vi behöva ändra på flera års traditioner för det,löjligt!
Dagarna och veckorna efter haglade kritiken mot vår rektor,inte mer än rätt i min mening!
Alla andra länder får vara stolta över deras land och kan visa upp deras flagga,men nåde den som skulle göra det här i Sverige...
Kalla mig vad tusan ni vill,men jag älskar mitt land och gillar vår flagga!
Ha en fin dag,alla!

Studentskiva

Veckan har flytit på bra tycker jag.Darlingen har pluggat,jag har jobbat och busen har varit på dagis!

Igår efter jobbet var det bara hem snabbt för att duscha och göra sig iordning sedan bar det av till Hörby där vi skulle fira mina systersöner som tog studenten.Dem var riktigt stiliga,ja kära nån dem som fortfarande är små för mig.Man ser bara hur andra blir äldre utan att tänka på att faktiskt jag också åldras...Även om det syns i spegeln..he he
En aning chockartat..
Nästa chock dröjde inte länge..Min farbrors 3 barn och deras mamma dök också upp,sååå roligt att se dem!
Marcus den äldsta fyllde 18 igår,när han var liten var han nog den sötaste pojken jag sett!Nu har han också växt upp alltså,ja det är sjukt!
Den yngsta som heter Rasmus han var faktiskt också sig lik,precis som hans syster Johanna,denna familjen har jag alltså inte träffat på 8år..Shit vad tiden går fort!
Studentskivan var trevlig och tiden gick alldeles för fort..Det blev dags att köra hem,darlingen skulle ju upp och jobba idag..

Ännu ett kapitel..

...från darlingens förflutna är avslutat.Så skönt för oss alla,nu kan äntligen vi och de berörda släppa det och gå vidare..Livet ler mot oss och vi kan fortsätta att surfa på framgångens och lyckans våg i lugn och ro!
Som en god vän till oss skulle säga: 2008 är vårt år,helt enkelt!
Älskar dig min darling och tillsammans tar vi oss över alla eventuella hinder,vår kärlek är stark och den kommer att övervinna allt!


Detta var allt för mig idag,jag tackar för ert ntresse och hoppas på återläsande.Godnatt och sov gott!!
Ciao!

Skatteåterbäring

Yey,då var skatteåterbäringen insatt på kontot,härligt!
Dock ska pengarna sparas till den sista månaden som darlingen pluggar för då får man alltid lite mindre i studielån jue..

Fast vi har ju ändå shoppat en hel del redan så det ska nog gå bra att spara!

Det blev en dag på stranden

Igår var jag ledig från jobbet,så jag tog min miniälskling på cykeln och trampade ner till stranden.Vi hade en heldag där och bara mös,hon var så duktig hela dagen så det var jättekul!
När jag sa till henne att vi skulle bada så skrek hon ja och vi gick ner till vattnet,men när det kom en liten våg över hennes fötter rös hon,vände sig om och sprang upp i den varma sanden..Sen vågade hon inte gå ner till vattnet på några timmar men till slut rusade hon ner och ut i vattnet,sen fick jag knappt upp henne igen,hon tyckte det var superkul att leka i vattnet.
Det var verkligen en härlig dag!

Idag har jag jobbat igen och Izabelle har varit på dagis för första gången på 1,5 vecka.
För tillfället är hon med pappa och Jocke på Råå,dem skulle gå där och strosa litta och titta på brudar..hehe..Sen skulle dem väl passa på att ta en matbit ute någonstans också.
Så nu sitter jag här och har lite ensamtid,skönt!Jag ska passa på att lägga mig på balkongen..
Puss och kram

Idag då

Ja,darlingen har jobbat jue..Natten har varit riktigt bra,den bästa på länge!
Jag och busen har lekt hela dagen och haft det mysigt.
Givetvis har vi skkådat Sveriges match mot Ukraina,tyckte inte att det var en match som imponerade men men,bara dem skärper till sigg till EM så är jag nöjd!
Får inte missa Tv 3 kl. 20,00 Reneé möter cirkus Zlatan..
Hit vad jag saknar fotbollen,fick faktiskt en förfrågan om jag ville börja igen..Funderar skarpt på det!Är lite ur form för tillfället men det är ju det minsta problemet.Man kommer snabbt in i det..

Annars inget nytt på nordvästfronten..

Gårdagen

Jag jobbade till 16,00,sen var tanken och planerna att jag skulle till en kär vän och äta gott och umgås.Men så blev det inte.
Utan i stället så var hela familjen på Maxi som nyss öppnat på Råå.Fin butik,men stirriga människor/kunder..
Jaja,nu har man varit där i alla fall..

När vi kom hem hann vi inte mer än doppa ändorna i soffan så ringde Linda,efter en stunds pratande kom vi fram till att vi skulle till Bruces och grilla,hon tyckte det lät så mysigt när jag berättade om familjens lilla grillkväll där i fredags..
Så vi packade ihopa oss lite snabbt,hämtade Linda i strövelstorp och körde till Bruces.Darlingen fick köra eftersom han ändå skulle upp och jobba..Jag och Linda drack några öl,gott var det!







RSS 2.0