Disneyprinsessa


Which Disney Princess Are You?

You are Cinderella. You are hard-working and never complain, however, your trust is sometimes misplaced and people sometimes take advantage of you. Still, you are beautiful inside and out, and one day you will realize it and find true love.

Vill du se vilken Disneyprinsessa du här? Gör testet här

Jojo..

Vilken kväll igår!
Joddla är så grymt bra och vilken stämning...
Syrran och Andreas åkte ju med oss hem från Osbyholm,men först var det inom systemet för att handla lite gott att dricka inför kvällen..
Sen hem korka upp cider efter cider,mmm!
Senare på kvällen strax efter 10 kom min bror också,kul!
Vi stack ner till stan för att kolla in och lyssna på Joddla med Siv,ja herregud vilket ös och mycket folk!Stämningen var helt otrolig,skoja va kul vi hade!De spelade i 1,5 timme trodde jag inte tiden gick riktigt fort,nä shit va kul!
image289
Kolla in deras webbsite med info och turnéplan här

Körde min syster till knutpunkten så hon kunde ta tåget hem,ska iväg ikväll igen jue..

Väntar just nu på att brorsan,Katarina och Moa ska komma,vi ska ner en runda och trängas med det andra folket på festivalen.Och jag som sa att jag inte skulle ner i år...ha ha..Men det ska bli trevligt,det brukar det ju bli!

Joddla med Siv

Idag är det fredag och vi är fortfarande kvar i Osbyholm.Men vi ska köra hem lite senare idag och då följer min syster och Andreas med oss.
Ikväll klockan 23,30 ska jag,min syster och Linda stå bänkade vid Stora scenen för då spelar Joddla med Siv,yey!
Var riktigt längesedan jag såg dem så det ska bli nicie!
Älsklingen och lillbusen får stanna hemma...
Annars idag så passar vi på att umgås och mysa!

We keep in touch!

image288

Fredrik

Till min älskade Fredrik:
You complete me!
image287


Tjofadderittan lej

Tjoho,vi är tillbaka i Osbyholm,som kommit att bli vårt andra hem ha ha.Men det gör ju inget för vi trivs som fiskar i vattnet här!
Vi kom ju hit redan i tisdags kväll..
Igår hade vi en härlig slappedag,vi mös och umgicks.Familjen från Stenskogen kom också så det var high life här,nice!
Idag har min älskade syster gjort oss sällskap,kuligt!Älsklingen och pappa har byggt och hatt sig dem är sååå duktiga!Kerstin har hållt på med sitt,bland annat varit på tippen med en massa skit,flitigt värre!
Jag,syrran och Izabelle har myst och handlat he he..
Nu ska snart grabbsen sticka iväg till Landskrona för att hämta ett biljardbord som ska stå i det stora rummet i källaren det ska bli kul!Tony ska möta upp dem i Landskrona och hjälpa till att bära,sen tar han med sin familj hit till Osbyholm så att vi får träffa Moa och Katarina också,wohoo!!
Livet är en fest!

image285

Ha en riktigt trevlig kväll alla för det ska vi ha!
Kan tänka mig att det blir litta biljardlir och beer   ;  )

Sanslöst!

Först får man choklad hemlevererat av Linda..
Sen kommer bannemig älsklingen hem med pannkakor som Mia gjort..
Ja,jag säger då det..
Vem vill komma med middagen idag? Ha ha..

Tack snälla ni för the chokolade och the pancakes!

Vissa dagar

Det kommer vissa dagar då jag tänker mycket på min älskade mamma,idag är en sådan dag.Det är inte alltid sorgliga saker jag tänker,som idag har jag bara glada tankar och minnen.Saker som mamma sagt eller gjort som fått mig att le och må bra!
Jag vet att det inte är alldeles för många som kan skryta om en bra uppväxt,men jag kan och jag tänker inte sluta berätta hur bra jag haft det!Det är inte många som förstår det band som jag har till mina föräldrar.Det går djupare än vad vissa någonsin kan sätta sig in i.Jag önskar att alla kunde ha det så med sina föräldrar!
Visst jag har förlorat min mamma,men än idag känner jag vårt band,jag känner att mamma är vid min sida och vakar över mig och min familj.
Visst har jag bråkat och jävlats med mina föräldrar men vem har inte gjort det?Vi har haft våra tvister men dem har inte (vad jag anser) varit så allvarliga och de har heller inte varat så länge..
Nä,jag har att tacka mina föräldrar för den jag är.En del värderingar och principer hittar man och snappar upp under livets gång,men de flesta är ändå "planterade" i vår barndom.Jag ser på livet utifrån vad jag har fått gå igenom,både positiva och negativa händelser och upplevelser.
Jag gör misstag precis som alla andra människor,jag är långt ifrån felfri,men jag kan ta mig tusan inte skylla på min uppväxt.Nä jag står för den jag är och det jag gör.
image284

Jag saknar min mamma något så kopiöst,jag hade gärna sett att hon varit här så hon fått träffa min egen lilla familj.Men som jag skrivit så många gånger förrut så har allt som händer en mening som inte alltid är så lätt att se när man är mitt inne i det.
Ta ett steg tillbaka,se hur du kan vända det negativa till det positiva istället.
Jag är så tacksam för allt jag lärt mig om min omgivning men framför allt om mig själv och om livet..Mitt liv är rikt och fyllt av glädje,men givetvis finns även sorg och motgångar.Jag har gjort många förändringar i mitt liv som bara blivit till det  bättre!Jag tillåter mig själv att känna saknad efter min mamma,jag gråter om jag behöver vilket nog är det viktigaste i mitt sorgearbete som enligt vissa borde vara över,men jag tror aldrig att det kommer gå över helt.Idag kan jag prata om min mamma utan att gråta,jag kan minnas de roliga sakerna etc.Men sorg och saknad kommer jag alltid att känna!!

Not just words

image283
Så sant som det är sagt!!

Montag

Igår var det måndag..Vad gjordes?
På dagen...ja,inte mycket vi mös,var ute och körde lite..Hade en härlig dag!
På kvällen kom Linda-gumz,vi åt lite mat och sen drack vi gott!Älsklingen kom riktigt i form under kvällen,han shakade som aldrig förr ha ha..Sen blev det lite deep-talk..Men innan dess blev det en runda Yatzi men som vanligt fick jag inga bra poäng,jag har inte tärningarna på min sida..I´m a looser baby..
Men shit så kul och trevligt vi hade!!
Imorse gick Linda och handlade bullar så det blev en lyxfrukost idag,mmm!

Planer idag?
Nja,älsklingen har kört för att lämna våra älskade pojkar hos Mathilda dem ska vara där under tiden som vi är hos pappa.Som vi för övrigt ska köra till ikväll..
Beroende på hur älsklingen känner med sin allergi och hur Mia ställer sig till det så kan det bli så att Popcorn och Skutter får stanna hos Mathilda permanent.Snyft,ja vi får väl se hur det går..
Nä nu har jag fått hemleverans av Geisha-choklad och marabou mintchoklad,så nu kallar dem..Hi hi..
image282

Vi hörs senare!

Love U

image281

Nä,men nu regnar det jue..

Jag kan ju börja med att berätta att det regnat precis hela dagen..
Men oss går det ingen nöd på,vi har ju varandra och våra nya pojkar.Mathilda har knappt lämnat deras sida sen jag och hon var och hämtade dem igår..Den enda gången hon gått ifrån buren är när hon skullat äta,gå på toaletten eller bada..Roligt att man kan göra något för henne som hon uppskattar sååå mycket!
Popcorn och Skutter har anpassat sig bra och verkar trivas och det är ju skönt!Vi har matat,kelat och borstat dem idag..Sen fick dem vila lite och göra sig ordentligt hemmastadda!
Vi har haft en vovve hos oss också inatt,Ronja-mysen!Fredrik var ute med henne i morse medans det var uppehåll.Men sen har det bara regnat jue.Jag kände att hon inte kan vara inne hela dagen bara för att det regnar så jag tog på mig ett par gamla byxor som jag inte är rädd om,satte fötterna i flip-flops på med älsklingens jacka sen bar det ut i ösregnet..Oj,vad blöta vi blev,vi gick en bra runda och det var faktiskt mysigt.Kalla mig galen men ibland tycker jag det är härligt att komma ut i regnet och gå tills man är dyngsur...Och Ronja tyckte inte heller så illa om det,vi hoppade i vattenpölar och sprang i det blöta gräset!!Sen var det hem,torka vovven,byta kläder och dricka en kopp te,nicie!
Älsklingen har kört för att lämna Mathilda och sen fortsätta till fotbollen,de tränar ju om söndagarna..
Annars händer det inte så mycket idag..
Linda kommer och hämtar Ronja lite senare..
Men imorgon blir det andra bullar tror jag,då ska det firas!Måste berätta,vi har ny bil...ja,igen..Jag har hela tiden tyckt att vår V70 var för stor,men vi har haft massor av nytta av den men ändå.Nu har vi istället en Volvo S70,automatare-coolt!Vi gjorde en kanonaffär och vi kunde bara inte skita i att ta chansen!Så det är alltså detta som vi sysslat med i veckan och det är nu utgången och resultatet av allt som ska firas imorgon..YEAY!Äntligen vänder det och vi kan njuta av situationen!KALAS!Livet leker!


Jojo,så kan det vara..

Har precis varit inne och läst mitt sex-horoskop för sommaren..Alltid lika kul att läsa horoskop.Du kan själv läsa ditt eget genom att klicka här
Själv är jag våg och kan tycka att horoskopet var en aning överdrivet,men lik förbannat kan jag inte sluta läsa..Hmm..

Tillskott i familjen

Till Mathildas förtjusning har vi fått tillskott i familjen..Två stycken marsvinshanar.
Den bruna heter Skutter och den vit/gråa heter popcorn,hälsa på våra pojkar:

image279

image280
Ja,vad gör man inte för barnen...   ; )

KALAS!

     

     

Vilket partaj det var!
När Moa fick en egen tårta blev Izabelle också sugen så hon fick vara med på ett hörn..

Jag,Gosen och Kerstin på Scoutläger

         


                       

Premiär i poolen..

         


         

Detta var riktigt härligt!!

Skånes djurpark

         


         

Vi kom ner till ponny ridningen lagom till dem stängde,så det får vi ta en annan gång,
nu har vi ju hela året på oss...

2007-07-21 GRATTIS MOA

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MOAS FÖDELSEDAG!!
GRATTIS PÅ 1ÅRS-DAGEN VÅR ÄLSKADE MOA!!!

image253 
Idag har vi varit på kalas hos Moa-gosen!!
Alltid lika kuligt att träffa alla!!!

Jag säger bara skärpning..

Ja,jag vet att jag måste skärpa mig,har inte bloggat på ett bra tag nu..
Det har varit en helt underbar vecka och denna familjen har hunnit med mycket!
Vi tar det från början:
Tisdag: Först var det simskola för Mathildas del.Sen var det duschen frukost och sedan iväg..Till Höör,där alla djuren på Skånes djurpark väntade..Min kära syster var också med oss!Vilken härlig dag med många upplevelser.Vi fick bland annat se när sälarna matades,nicie!Bilder kommer i separat inlägg...
Samma dag fast lite senare på vad jag kallar förkvällen invigde jag och lillbusen pappa och Kerstins pool,mysigt värre!Även här kommer bilder senare...På kvällen körde älsklingen och Mathilda hem till Helsingborg..
Onsdag:Vaknade efter en helt ok natt,åt frukost mös en runda med lillbusen.Sen stack jag och pappa och gjorde ett ärende i Hörby...
Efter väldigt mycket om och men och en massa hjälp av pappa och Kerstin,ordnade allting upp sig för vår familj!!Tack så mycket för att ni finns för ossPå eftermiddagen körde jag,lillbusen och Kerstin till Rinkaby för att hälsa på Helena,Rickard och Anton son var funktionärer på ett läger för ca. 19 000 scouter..Vilket maffigt läger!Bilder kommer...Vi hade en intressant och skön kväll där!
Torsdag:Jag,lillbusen och pappa till Sjöbo marknad där det shoppades en hel del : )
När vi kom hem till Osbyholm igen dök älsklingen och Mathilda upp och familjen var samlad igen...Sen mös  och umgicks vi resten av denna dagen,för att sedan somna gott!
Fredag:Älsklingen klippte gräset,Mathilda badade,jag,pappa och busen lekte.Hade en kanon dag men sen var det dags att köra hem till Hbg igen...Sen i säng!

Fest i bilder

Jag och min gums festade till det lite i fredags.Älsklingen stannade hemma med lillgosen,så jag var helt barnledig hela kvällen och natten..Det blev några tokbilder här är ett axplock:

                               

                               Puss!!

Vi åt gottoch drack gott,spelade lite spel och bara var.Linda fick Yatzi i ettor och jag fick rundan efter i treor!!! : )
Vilken härlig dag,kväll och natt,kommer leva på detta läänge!!!

Jordbrodalen i bilder

              

              

                        

Lördag

image237

Idag var tanken att vi skulle iväg med Linda och Ronja till något mysigt ställe för att picknicka lite och umgås.Men som vanligt när man planerar något så protesterar det där förbannade vädret..Hur som helst så får vi ju picknicka inomhus på en filt istället ...Time will tell..
Så alla ni där ute: Ha En Underbar Dag!!

Wow..

Jag säger bara wow vilken dag igår..Hela familjen stack hemifrån vid 9,15 för att se Mathilda på simskolan..Det var inte särskilt varmt i luften,men vattnet kändes ok.Det togs en en del bilder kolla in dem hos Mia
Efter swimningen var det fika hos Mia,mmm gott!Tack för det!

Sen bar det iväg till Asmundtorp,till Katarina och Moa,drack lite jordgubbste som för övrigt var riktigt gott!Vi satt och småpratade när vi kom på att vi skulle köra in till Landskrona för att gå på karnivalen..Så det gjorde vi,lillbusen sov hela tiden men men..Vi hade det så härligt mysigt och vädret blev ju riktigt bra till slut.

Efter detta bar det iväg igen denna gången hem till Linda för Älsklingen och Linda hade umgåtts litta när jag och lillbusen var iväg..Där blev det litta mat och gitt och en massa prat.Det blev till och med två omgångar kubb som jag inte avslöjar vinnaren av..
Vid 23,30 körde denna familjen hem och sov..
What a lovely day!

Måste berätta

Natten till idag var sååå härlig,gosen vaknade bara 3 gånger mellan 22,00 och 8,30...!!Kanon snuttis,mamma älskar!

Dagen idag,hmm..Har inte hänt mycket.Men det har varit en bra dag.Älsklingen har varit ute och joggat idag,han börjar bli riktigt flitig,7km,bra jobbat darling!Jag och lillälsklingen har varit ute och gått en liten runda.Vi gick inom Lidl,men där var inget intressant så vi gick in på Maxi istället...Där inhandlades lite gott som vi nu sitter och myser med...mmm...

image236


Har pratat med min Lindagumz idag,vi kom fram till att vi skulle träffas i dagarna,wiiieee!
Ett annat beslut är också taget,imorgon ska jag och snuttisen till Asmundtorp för att hälsa på Katarina och Moa.Dem är helt ensamma då min bror är i Danmark hela veckan,fotbollslaget han tränar spelar cup.Hoppas det går bra!!
What else...hmm,vet inte just nu...Men we´ll keep in touch...


image235

En till...

image233

image232

image234

Bilder från i tisdags

image227


image228

image229


image231


Test=Kul

Vilken bloggartyp är du?Kolla här

Mitt resultat:
Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

Så det så.....

I have an attitude and I know how to use it.....

"Vi råder inte över alla händelser i vårt liv,men vi råder över hur vi tolkar dem"

image226

Vilken käftsmäll..

Ja,jag vet inte riktigt vad jag ska säga om resultatet på det senaste testet jag gjorde..Äsch jag säger inget,resultatet får tala för sig själv....Fast kassörskorna på Maxi som ber mig visa leg när jag köper snus till älsklingen,borde ta sig en funderare...
Göra testet? Klicka här

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 22.1

 

Din ålder borde vara 41.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

image225



Idag

Jahapp,onsdag..
Älsklingen jobbar.
Måste bara berätta om den skönaste natten på lääänge!
Gosen somnade med oss strax efter 22 sen vaknade hon inte förrän vid 4,00 somnade sedan om till 6,00 sen 7,00 och slutligen 7,50 då gick vi upp!
Känner mig inte så trött och j-lig idag och skönt är det,är trött på att inte må  bra jue..Men nu leker livet igen!
Tyvärr,är inte vädret på vår sida idag så det blir till att spendera dagen inomhus..
Nä nu börjar min buse bli otålig så vi hörs senare
Puss och Kram

yesterday

Älsklingen var uppe tidigare än tuppen för att jogga,duktig darling!
Igår hade jag och gosen en riktigt mysig dag!Jag mådde bättre i magen så det gjorde ju sitt till..
Först var det mycket pratande i telefonen med bland andra Katarina och Moa,pappa och Kerstin.Nicie!
Sen var det på med paltorna och ut i det underbara vädret!Vi gick een riktigt låång runda eller ja,jag gick Izabelle åkte i vagnen jue ha ha..Vi gick ner om olympia sen upp Fredriksdal igen sen vidare mot drottninghög förbi badet och sen hemåt.Väl i hemmatrakterna sov Izabelle som en stock så jag bredde ut en filt i solen som jag satte mig på..Härligt!
Efter en stund vaknade gosen så vi passade på att mysa litta innan vi gick in.När vi kom innanför dörren var det som om himlen öppnade sig,det fullkomligt öste ner..
Sen lagade jag litta mat lagom till älsklingen kom hem från jobbet!MMM,gott var det...faktiskt!
Sen blev det litta mys i soffan.
Härlig dag!!

Genomfört IQ-test

Namn: Marina
Ditt totalresultat:
122
Resultatkategori: Hög

Du fick bättre resultat än 92 % av populationen.

IQ-beskrivande kategori

Resultat
Kategori
130
mycket hög
120
hög
110
övernormal
90
genomsnittlig
80
låg?normal


Shiiit,vad duktig jag är!!Nog för att jag visste att jag är smart,men så här smart kunde jag inte ana..Jag säger bara Mensa nästa..ha ha..
Vill du prova och se hur smart du är så klicka här

Insikt

image224

JAG ÄR INTRESSERAD AV FRAMTIDEN,DÄRFÖR ATT JAG KOMMER TILLBRINGA RESTEN AV MITT LIV DÄR..

image224

Äntligen lite själv..

image222

Skämt och sido..Älsklingen tog med sig Izabelle till Mathilda hans skulle hjälpa Mia med att fixa till en pinne till Mathildas cykel,hon håller nämligen på att lära sig cykla utan stödhjul..
Äntligen är jag lite ensam och kan göra precis det jag känner för.Hmm,också hamnade jag här?!
Ha ha,jag finner bloggandet väldigt avslappnande..
Fick precis et MMS av Mia med en bild på Izabelle påtvingad en HIF (!!) keps,stackars gosen..

image223

Se upp

image221

Ha ha ha ha..

Det löser sig

Har en brinnande känsla av att allt ordnar sig,känner mig lugn och harmonisk idag.Skönt som tusan,har väntat ett par dagar på att få känna mig bra till mods..Nu har jag nya krafter att ta nya tag med,fråga inte var dem kom ifrån för det vet jag ej..Men jag vet att det blir bra...

Shit happens

image220
Orkar snart inte mer...

Vågen

image219
Hmmm...Det är jag det!!

Tråkigt väder

Nä nu är jag fruktansvärt trött på vädret också!!Blev såå glad när jag slog upp "de blå" imorse,solen tittade nämligen fram genom våra gardiner.Hoppade upp ur sängen riktigt pigg och glad tittar ut...besviken igen himlen är ju ta mig tusan helt grå/svart..Så var det med det.Dra på trissor!

Jag kan säga att jag har inte varit människa denna helgen,har lite dåligt samvete gentemot Izabelle och Mathilda men de har ju en fantastisk pappa som engagerat sig desto,skönt jue!

Igår handlades det litta lördagsgott sedan var det på med en film.Det blev Disneys Haunted Mansion.Ganska cool faktiskt!

Idag jobbar älsklingen fram till 12,00 han var uppe runt 6,00-6,30 någon gång då,och gissa vem som mer var vaken då..Jo,Mathilda.Typiskt ville sova lite till.Fredrik placerade henne vid tv:n och där hade hon säkert blivit men jag hade inte mage att ligga kvar i sängen..Så jag gick upp strax efter 7,trött och jävlig..

Lite storm det är ute också.Jaja,jjag ska sluta klaga..

Ha en bra dag alla!

Mot positivare tänkande

image216


image217
image218

Sega Fredag

Trots att Fredrik tog med sig Izabelle och körde iväg idag så att jag fick vila så är jag helt slut.Efter att vi kommit hem från Jocke och Linda igår mådde jag riktigt illa och kände mig yr.Tog tempen som visserligen inte var alldeles för hög men lite feber hade jag.Har inte haft någon vidare bra natt heller.Idag känner jag mig helt svimfärdig och mår inte bra,tog panodil innan men vad tusan hjälper dem?
Nä nu ska jag ta mig i kragen och göra det bästa av situationen...

Till er som inte kan låta bli att kolla in min blogg trots att ni varken tycker om det ni läser eller ser:

image215

Cut dags

Idag är det torsdag och en härlig sådan!
Gosen har inte sovit särskilt bra inatt heller,men men..
Imorse var älsklingen ute och jogga igen även idag 7km helt otroligt duktig!!Han kom hem och berättade en rolig sak som jag bara måste dela med mig av.Han och David joggade på när dem helt plötsligt springer på en person som sitter och skiter i skogen strax efter 7 en torsdagsmorgon??!!Bor han i skogen eller var det en joggare som blivit skitnödig??Hmm,jaja det var roligare när älsklingen berättade och säkert ännu roligare att se det..ha ha..
I alla fall, vi satte oss och åt frukost hela familjen,mysigt som bara den!Sen var ju älsklingen tvungen att köra till jobbet..
Jag och Izabelle satte oss på golvet och lekte lite,hon är så goo nu!
image214

Idag ska jag och snuttisen träffa Lindagumman,wohoo!
Vi ska ner i stada en runda,jag ska nämligen klippa mitt räliga hår,ska bli skönt att få litta ordning på fågelboet!
Tanken var att vi skulle traska ner,men vädret verkar inte tillåta det..
Annars blir det till att tvätta idag,nödvändigt ont..
We´ll keep in touch,bye for now...

Några foton

                 


                  


Ja,Herregud så kul man kan ha med kameran..
Annars idag så har vi inte gjort överdrivet mycket..Lillsnuttisen har svoit  bra under dagen så jag har lyckats vila en del,skönt som tusan!Efter en liten vila fick jag enorm energi vilket ledde till att jag blev rastlös.Jag bestämde mig för att ta gosen i vagnen och gå en långrunda.Givetvis avslutades rundan med ett besök på Maxi,får snart VIP-kort där ha ha..
Sen hem för att röja upp lite efter en lekfylld dag på golvet..
Strax därefter kom älsklingen och jag gjorde lite mat..
Just nu sitter vi och lyssnar på radion HIF-HIF
Det står för tillfället 4-2 till HIF haha shit vad rolig jag är.Helsingborg är det som leder...Tror att Bajen har en dålig dag idag..Nä nu ska jag mysa med resten av familjen,Ha en fortsatt trevlig kväll!

image213

Om igår

Igår hade jag Åsa och hennes dotter Ida på besök trevligt!Så stor Ida har blivit sen vi sågs sist!Och hon pratade riktigt mycket,jätteduktig!Hur sött är det inte när dem springer runt,gossigt!
Först satte vi oss på golvet i vardagsrummet så barnen kunde leka lite.Izabelle fick en supersöt bamsepyjamas,tack snälla ni!
Sen var det ags för Ida att äta,gulligt!Efter det beslöt vi oss för att gå ut en runda,jag var tvungen att gå inom apoteket,så det gjorde vi men det hade vi ingenting för,lunchstängt(?!!) jaja,vi promenerade inom Maxi istället.Sen hem och fikade lite,Izabelle sov en runda.När Izabelle vaknat var det lite playtime till och som klockan rusade iväg,det blev dags för vårt sällskap att köra hem till Eslöv igen..Tack för besöket,hoppas vi ses snart igen!

image208

Ser Härlich!

image207

Visst är det härligt med nära och kära som bryr sig,älskar er!Och bryr man sig inte är det inte nära och kära?!

Sleepless

När fan i tusan i h-vete ska jag få sova mer än 2 timmar i rad?????

image206
Fy bubblan vad trött jag är!!!

2 in 1

image205

Älskling vi har haft det jobbigt ett tag men nu är det bättre.För varje motgång vi har haft har vi kommit närmare varandra,vår kärlek är starkare än någonsin!Älskar dig såå Fredrik!

PowerNap

Så här glad och nöjd blir man när man vaknar efter en powernap:

image204
Hmmm....

Ja tjeena

Lite trött jag har varit de senaste dagarna..Gosen har vaknat klockan 1,00 och sen bara sovit powernaps under resten av natten med natten till idag så är det 4:e natten i rad,så jag har inte fått så mycket sömn..
Nog gnällt om det..
Äntligen har vi ett annat bord i vardagsrummet,slippa det j-la glasbordet!Det blev ett marmorbord istället som Mia hade ståendes..
I söndags hade vi en trevlig kväll,vi hade Mia och barnen på besök,vi grillade litta fransyska och gjorde litta färsk potatis i ugnen och skivade litta sallad till det..MMM smarrigt värre!
Till efterrätt hade Mia gjort en kanon god kladdkaka,nice!
Lillsnuttisen fick en massa badleksaker:
image203
Så nöjd var hon med det!!

Tack Mia och barnen för en trevlig söndag!!!

Igår jobbade min älskling 10-19 fy tusan vad det är tradigt!Fast jag var så trött och sleten ändå så det kvittar jue..Till er som ringde igår,sorry att jag inte svarade pallade helt enkelt inte.Så är det med mig ibland...Get Use To It..På förkvällen vaknade jag till liv och beslöt mig för att köra en runda till väla.Köpte ett par jeans till min darling,kan han vara värd..

Och så är vi framme vid todays dato.Älsklingen gick upp redan 6,15 för att jogga en låång runda innan jobbet,det blev 7km idag,vad du är duktig min älskade,jag är så stolt över dig!På vägen hem hade han köpt bullar,såå gott det var!
Sitter just nu och väntar på att en vän ska komma med sin dotter.Ska bli kul att träffa dem igen,det var ett tag sedan sist jue..

Dåliga vindar

Förresten ni måste se vad som hände natten till i torsdags


image202
Nog dåliga vindar det måste varit...

Massor av bilder..

                   
   Moa står upp             Kusinerna                           Livet leker

 
                    
Lillbusen på trädäcket    Poppi och snuttisen       Vill inte ha mössan,kolla frillan..

Ta mig tusan..

Oj oj oj,vilka härliga dagar det har varit,trist att inte älsklingen kunde vara med..Hur som helst så har vi haft det jättebra hos pappa och Kerstin som vanligt..Vi har varit på Bilema,ätit gott och umgåtts!
Snuttisen fick bland annat en vatten"leksak",en gul ring som hon kan sitta i och ha benen i vattnet,ni som har barn vet säkert vad jag menar.Tyvärr har inte vädret tillåtit en provtur än,så jag har ingen bild,men det kommer hoppas jag!Izabelle blir litta bortskämd hos mormor och morfar he he..
Om gårdagen då: Efter en inte allt för bra natt gick vi i alla fall ur sängen vid 8-tiden sen lekte vi lite och mös sen var det dags för frukost,alltid gott tycker jag!
Sen åt vi litta jordbär mmm,älskar!
Sen ringde älsklingen.Han och Lindagumsen var i Höör och skulle på Bilema,så jag hörde med pappa och Kerstin om de kunde passa lillan och jag kunde låna bilen.Det gick bra så jag körde för att möta upp mina älsklingar på Bilema.Och där shoppades det loss.Lillgosen fick en jättefin leksak av Linda och Jocke som uppskattades mycket av henne och jag fick en bok som jag velat ha länge!Tack snälla ni!Vi träffade även min kära syster som jobbar där,nicie!
Sen bar det av till Osbyholm igen,väl där så fick Linda en rundtur med personlig guide i huset..ha ha..
Later on satte vi oss för att kränga "lite" våfflor,sååå j-la gott!Mmm,hade längtat efter det!
Tyvärr,sprang klockan iväg vilket den har en tendens till att göra när man har trevligt,så vi var tvugna att åka hem jue,det tar änså en timme att köra och älsklingen började ju jobba 7,00 idag..
Ja vilken underbar dag!Tack för att du hämtade oss älskling och kul att du följde med Lindagumz!!
Kvällen igår var något utöver det vanliga!Det var nog nyttigt för oss att inte träffas på ett par dagar för oj vad vi mös.Och iZabelle var jätteglad att träffa pappa igen dem lekte på golvet en runda innan det var dags att natta henne.Hon somnade gott så jag och älsklingen kunde hålla kväll,härligt!Vi gosade lite och sen var det natti natti även för oss.
Jag la mig för att läsa "Är det någon där?" lite,shit vad jag älskar Marian Keyes tycker hon skriver bra!Har alltid svårt för att lägga ifrån mig hennes böcker.Men igår var jag så fruktansvärt trött så jag blev tvungen för jag kunde inte hålla ögonen öppna..
Oj vad jag har tuggat på i detta inlägget nu får det ju ändå vara nog...

RSS 2.0