Ja,tjena..

Vilken härlig dag vi hade igår!
Susann följde med älsklingen och gosen till stan i torsdags,hon sov hos Kenth och igår kom hon till oss för att passa gosen.Innan vi gick fick vi förutom Susann ett mycket trevligt besök.Trevligt att träffas!

Hursom helst så mötte vi upp Jocke och Linda på vår parkering sen körde vi ner till stada för att sätta oss på kina för att äta,mmm smarrigt!
Efter dinnern gick vi vidare till nineball,som för övrigt är ett MYCKET trevligt och mysigt place på söder.Där spelade vi biljard samt lite airhockey.Billigt är där också!Vi 4 var där i nästan 2 timmar och betalade sammanlagt 84kr,21kr per person...Som hittat...

Efter kina och biljard var det dags att dra sig hemmåt eftersom älsklingen skulle hämta Mathilda och Susann skulle köra hem innan det blev alldeles för sent och mörkt.Tack så jättemycket för hjälpen,precis vad vi behövde!

I allt det trevliga finns även något tråkigt,som vanligt..Vi var hos läkaren med busen,hennes öroninflammation är för envis så vi fick en kur penicillin till men den var dubbelt så stor denna gången.Stackars min minidarling!Har varit en ganska jobbig natt,hon har vaknat massor av gånger,men det är ju så det är.Det går väl över någon gång..

Nä nu har jag jobbat nästan en hel dag,började 7,00 som vanligt,men slutar redan nu klockan 14,00..
Så vi får rent av höras litta senare...
*Puss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0